Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
RKS - Pogoń - 29/11/2002 20:31
Ostatni mecz w tym roku, a w zasadzie tragedii akt ostatni
Mój typ: RKS - Pogoń 1 - 1
[Ostatnio edytowane przez mikee: 2002-11-08 20:42]
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS - Pogoń - 30/11/2002 00:37
moj typ takze 1-1 awans i puchar uefa bo polfinal dopiero w kwietniu po wzmocnieniach i final gowno nas obchodzi bo wisla bedzie miala z ligi awans..... hehe w 2 lidze POGONI sie nie wstydze!
|
zakochany w POGONI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS - Pogoń - 30/11/2002 13:56
Moim zdaniem dobrze się stało. Nawet przed meczem tak myślałem, zę po co mamy sobie znów robić siarę w pucharach. I być może przegrać z takim Fylkirem 5-0?? A tak to nie będzie siary. Szkoda, ze piłkarze zagrali słabo, bo to zle wrozy na wiosnę. Bez wzmocnien nie wiem czy utrzymamy sie w drugiej lidze 
|
|
|
|
Odp: RKS - Pogoń - 30/11/2002 13:57
A czego Wy się spodziewaliście Dla kogo i w imię czego te piłkarzyki mają starać się o awans?!!Przecież już od dawna wiedzą,że ze Szczecina zostaną nomem-omem Pogońieni!Oj,nieporwani z Was optymiści,niepoprawni.Przecież to,że nie awansują i przejdą jak zwykle obok meczu było,tak pewne i jasne jak amen w pacierzu!Szkoda słów i nerwów!!!Dzięki tym chujom już mi nawet piwko przestało smakować!!!ALE DNO!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS - Pogoń - 30/11/2002 14:00
KIM WY JESTEŚCIE KOPACZE KIM WY JESTEŚCIE 
Zgrają nieudaczników !!!! Pozbawionych charakteru bandą nędznych kopaczy. Dosyć, ile można wierzyć, czekać. Wasz czas się skończył.
A na mecz trzeba było wystawić juniorów, chociaż by powalczyli.
Nigdy nie sądziłem, że tak powiem ale to juz jest przegięcie.... to nie jest moja drużyna. A działacze...
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
Odp: RKS - Pogoń - 30/11/2002 21:30
Wiecie, że adżem w 90 min trafił w poprzeczke. Gdyby strzelił to Pogoń w połfinale... . Byłoby to niesprawiedliwe gdyz RKS ciagle atakowal i gdyby nie Olszewski to byłoby powyżej 5 goli.
|
|
|
- 1
-
|