POGOŃ - Motor - 23/07/2025 13:53
Nowy sezon, coś nie wiem czy też tak mieliście nie mogła mi się strona załadować w ostatnie 3 dni ;/
Zaczynamy granie ekstra w Radomiu, szok :O nie wiadomo co po tej drużynie można się spodziewać. O co tu chodzi ? Złe przygotowanie, brak zgrania, jakoś mecz na stojąco miał się wygrać, to trochę po szczęściu ale Radomiak Nas zdemolował wstyd ;p
Ale stawiam, że u siebie będzie rehabilitacja, choć chyba żaden wynik mnie nie zdziwi 3 - 1
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: POGOŃ - Motor - 23/07/2025 17:54
Hejka Ja tez mialam problem z wejsciem na stronę. Co do meczu z Motorem, o ile przed sezonem był we mnie duży entuzjazm i spore nadzieje,(chociaż wiadomo że przy tylu zmianach w druzynie potrzebny jest czas ,no i potrzebne jeszcze transfery) to po tym laniu w Radomiu ,mam pełno obaw na najbliższe mecze... Jak zwykle sercem 2:1
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756648375 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.