Odp: Górnik-POGOŃ - 21/11/2020 11:57
Zabrze nigdy nie było dla nas wygodnym terenem, chyba w Ekstraklasie wygraliśmy tam tylko raz? Górnik pomimo wczorajszej porażki na swoim boisku jest mocny,podsumowując myslę ,że remis w Zabrzu byłby niezłym dla nas wynikiem 1:1
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Tak w ekstraklasie raz o irionio w sezonie spadkowym "brazylijskiej" Pogoni 2006/07 tam wygraliśmy 3-0. Ja postawię teraz optymistycznie na wygraną Pogoni 1-0. Chociaż zgadzam się, że remis też byłby dobrym wynikiem w Zabrzu.
Odp: Górnik-POGOŃ - 22/11/2020 10:22
Górnik dla nas niewygodny zawsze jakieś problemy z nimi są Ale lubią grać w piłkę plus u siebie, może zacznie i u nas wpadać jak z Jagą, lub skuteczność lepsza niż z Podbeskidziem i stawiam 2 - 2
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Niestety Twój typ był najbliższy trafienia - wygrana Górnika. Mecz Wisła Płock - POGOŃ był już obstawiany, ale ze względu na przełożenie go i pomieszanie dodatkowo z meczem pucharowym w Płocku też przekładanym proponuję, żebyś zaczął typowanie tego meczu jeszcze raz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.