Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Ukraina - Polska - 06/10/2013 19:51
Zapomnijmy o meczu Pogoni z Górnikiem mamy teraz małą przerwę w naszej ekstraklasie tak wiec może pobawimy w wyniki naszej kadry 
Ja jestem patriota i mam małą iskierkę nadzeji w naszą kadrę proponuje:
Ukraina - Polska 0 : 1
czekam na wasze typy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ukraina - Polska - 08/10/2013 13:07
2:0 czyli jak zawsze w plecy
|
urodzony w 1977, w 1990 pierwszy raz na Pogoni, 2008 - 2016 I przeszczep nerki, dziś dializowany ... w oczekiwaniu na II przeszczep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ukraina - Polska - 10/10/2013 14:57
5:1 i jak zawsze "Nic się nie stało .....................) ech , bramka Lewandowski ale nie napastnik lub.............. Boruc
|
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
|
|
|
Odp: Ukraina - Polska - 11/10/2013 21:56
FORNALIK WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
|
|
- 1
-
|