Pilnie potrzebna krew grupy A RH- , 0 RH- - 14/10/2009 09:30
Siostrzenica mojej koleżanki, Kornelia Zborowska , 18 - miesięczna
dziewczynka jest leczona na raka w Szpitalu Onkologicznym w Szczecinie, po
każdej chemii dostaje krew, ma grupę A Rh - ale zaczyna jej brakować (
Kochani jeżeli ktoś posiada krew grupy A Rh - lub 0 Rh - i chce pomóc
...procedura jest taka, zgłasza się do najbliższego punku krwiodawstwa i
oddaje krew informując przy tym że jest dla Kornelii i podaje w jakim jest
szpitalu.
Sprawa jest pilna.
Można skorzystać i dostać darmowy bilet na mecz:
http://pogonszczecin.info/Granatowo-Bordowa_Krew-ab1-920.html
Z góry dziękuję
PS. Jesli to zly dzial to prosze przeniesc.
Ja pomoge. Posiadam grupe 0Rh- Powie ktos gdzie mozna oddac krew? Czy ten punkt kolo palacu mlodziezy jest dalej otwarty? W jakich godzinach można sie tam zgłosic. Czy krew pobieraja automatycznie , czy najpierw badania a na nastepny dzien pobieraja. Z gory dzieki za odpowiedź. Jednocześnie prosze w razie czego o informacje czy krwi nie przybyło bo mam żadką grupe krwi wiec moze sie tez komus innemu przydac.
krew oddajesz w ten sam dzień jeśli badanie wyjdzie dobrze a wynik badania masz w ok.30min. za pierwszym oddaniem, za każdym kolejnym analiza odbywa się poprzez badanie kropli krwi z palca to ok.15min oczekiwania na wynik takie uproszczenie z autopsji
Dzisiaj oddalem krew. Kiedy podalem nazwisko dziewczynki to Pani doktor od razu wiedziala o kogo chodzi, wiec pewnie bylo nas wiecej Prosze o info czy krew bedzie dalej potrzebna bo jesli tak to przy nastepnej wizycie znowu podam dla kogo.
Odp: Pilnie potrzebna krew grupy A RH- , 0 RH- - 16/10/2009 15:36
Wczoraj przeczytałem posta z apelem o oddanie krwi.Dziś oddałem i okazało sie akurat,że mam własnie potrzebną krew ,taką jaką potrzebuje ta dziewczynka czyli ARh - . Krew oddałem i wszystko było by fajnie,gdyby nie kontrol kanarów w tramwaju ;/
Oddawanie krwi to nic strasznego,także niezdecydowanych gorąco namawiam
Odp: Pilnie potrzebna krew grupy A RH- , 0 RH- - 18/10/2009 16:16
Podepne się do tematu. Jeśli już o punktach pck to panie i panowie od której jest to czynne. Ja zaczełem swoją przygodę z oddawaniem krwi, ale jakoś nie pamiętam od której godziny można sie pojawić. Ja bardziej podlegam pod Gryfice, i chyba można się wpisywać do 12 jednak nie pamietam od której. Numer do tych pań mam, ale dziś niedziela, więc się nie dogadam zbytnio . Jak tam to u Was startuje bo ja na jutro potrzebuje już z rańca najlepiej wiedzieć. Dzięki, no i piona za przyłaćzających sie do akcji. pozdro.
Ok już znalazłem
Oddział terenowy w Gryficach,
ul. Niechorska 27
tel. 091 38-47-009
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368583 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.