Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zajmik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5892 dni

Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 14:00
Szukam chętnych osób do gry w drużynach piłkarskich w darmowej, amatorskiej, nowo tworzonej lidze w Szczecinie.

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 14:12
A mógłbyś przytoczyć troszke co to za liga? Gdzie gra i ogólnie podać nieco więcej szczegółów.

Babilon Team
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 15:23
Daj więcej info co to za liga, co za zespół, w jakie dni grana itp.

3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8090 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 15:25
Jestem zainteresowany.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Krzaku
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 15:55
Również się piszę.

PS !
Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 30/09/2009 16:45

Zajmik napisał:  
Szukam chętnych osób do gry w drużynach piłkarskich w darmowej, amatorskiej, nowo tworzonej lidze w Szczecinie.

coś więcej?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 00:04
ale jakaś hala czy boisko pod kościołem?:D

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 11:34
Chodzi o ligę PlayAreny, która właśnie "na poważnie" tworzy się w Szczecinie.

Takie ligi rozwinęły się już w kilkunastu innych miastach. W sumie gra tam ponad 25 000 osób.
W lipcu we Wrocławiu odbyły się drugie Amatorskie Mistrzostwa Polski:
http://www.youtube.com/watch?v=6FsZ8hOZ89o

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 13:19
No fajnie na filmikach widać, że mecze są przeważnie na boiskach ze sztuczną trawą, w zimie to pewnie jakaś hala ;)
Tylko, że daj więcej info np. ilu osobowe drużyny, jaka forma rozgrywek itd.

avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 14:02

Zajmik napisał:  

Takie ligi rozwinęły się już w kilkunastu innych miastach. W sumie gra tam ponad 25 000 osób.

no to fajnie jakbys dal jakies konkretniejsze info, a zwalszcza zaczal od adresu http://playarena.pl/

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 14:08

avelyn napisał:  

Zajmik napisał:  

no to fajnie jakbys dal jakies konkretniejsze info, a zwalszcza zaczal od adresu http://playarena.pl/

nie wygląda to zbyt profesjonalnie...patrząc na same tabelki - jeden zespół ma 8 meczy inne po 2,3,4 itp. Jak to w ogóle funkcjonuje? jakieś śmieszne zapisy na mecze, sparingi? o co w tym chodzi?

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 15:43
I ja również bym chętnie pograł od czasu do czasu...

3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8090 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:01
To może inaczej, widzę że jest sporo osób zainteresowanych takim rekreacyjnym pokopaniem piłki. Proponuje zebrać ekipę i wynająć jakąś hale. Z własnych doświadczeń wiem że w obrębie swoich znajomych ciężko zebrać ludzi chętnych do pokopania tz. takich co się zobowiążą i będą chodzić regularnie. Dlatego myślę że fajnym pomysłem było by zebrać tutaj chętnych i coś zorganizować. Osobiście byłbym za halą na ul.Hożej.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:21

3l3m3nt napisał:  
To może inaczej, widzę że jest sporo osób zainteresowanych takim rekreacyjnym pokopaniem piłki. Proponuje zebrać ekipę i wynająć jakąś hale. Z własnych doświadczeń wiem że w obrębie swoich znajomych ciężko zebrać ludzi chętnych do pokopania tz. takich co się zobowiążą i będą chodzić regularnie. Dlatego myślę że fajnym pomysłem było by zebrać tutaj chętnych i coś zorganizować. Osobiście byłbym za halą na ul.Hożej.

Mi jak najbardziej odpowiada, tylko żeby był to dzień w środku tygodnia, ze 2-3 osoby jeszcze bym zgarnął. Potrzeba by zebrać z 12-15 osób, żeby można było wystarczająco pobiegać i żeby za drogo nie wyszło.

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:25

kiko napisał:  

3l3m3nt napisał:  

Mi jak najbardziej odpowiada, tylko żeby był to dzień w środku tygodnia, ze 2-3 osoby jeszcze bym zgarnął. Potrzeba by zebrać z 12-15 osób, żeby można było wystarczająco pobiegać i żeby za drogo nie wyszło.

można też zebrać ekipę i zapisać się do jakiejś ligi np. Pogoń04 coś tam organizuje bo na ich stronie pisze;)

Krzaku
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:28
Szkoda, że tematu nie było wcześniej to pomyślałoby się o zgłoszeniu forumowego zespołu na HALP ;)

PS !
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:30
no to mówię, zebrać ekipę forumową i na Pogoń04 dokładniej na to klik

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:37
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 14:37
to jak? organizujemy coś? są chętni?

Krzaku
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 14:53
Ja jak już pisałem pisze się na to.

PS !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362630 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005