Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 17/08/2009 20:48
no i mamy kolejne 3 medale no i przede wszystkim pierwsze złoto dobry konkurs tyczki, lepiej chyba nie moznabyło sobie tego wyobrazić..no może tylko tyle żeby dziewczyny zamieniły sie ze soba miejscami.. ale medale sa dla Polski i to sie tylko liczy Isinbajewa chyba za bardzo chciała przykozaczyć. Zaczęła wysoko i nic nie zaliczyła. A nasze dziewczyny powoli konsekwentnie i mamy pudło Cieszy też srebro Ziółkowskiego, trafił z forma najlepiej jak mógł. SB i powrót na szczyt. Aż sie łezka w oku kręci wie ktoś kiedy będzie dekoracja Polek?
Co do 100m to Bolt jest niesamowity, aż sam nie wiem do końca czy wszystko co robi jest takie fair. Odskakuje rywalom na każdym kroku. Wyścig strasznie szybki drugi Gay o setne sekundy gorszy od poprzedniego rekordu świata Bolta. No i niezmordowany Powell zdobył kolejny medal.
edit. dekoracja Polek jutro ok 18.40
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 17 sierpnia 2009, 21:20 [3 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 10:28
W klasyfikacji medalowej przez pewien czas Polska była na drugim miejscu za Rosją. Po sprincie 100m kobiet wyprzedziła nas też Jamajka. Myślę, że stać naszych na jeszcze jedno złoto i kilka innych medali i miejsce w najlepszej 10 klasyfikacji medalowej mistrzostw.
Swoja droga to nawet dobrze nam idzie,szkoda tylko ze w porównaniu to np. sfornej mamy tak szczupłą kadrę,większość z sukcesów to uznane i dobrze znane nazwiska pozostaje jeszcze ten młody 800-metrowiec jak się nie mylę. Ale i tak jest dobrze No i podwójne podium i detronizacja carycy tyczki
Pyrek najpierw podczas dekoracji wyczytali jako brązową medalistkę, potem dostała medal kogoś innego a na koniec poinformowali ją że medal który dostała to nie oryginał a oryginał jej prześlą - śmiać się czy płakać?
Dzięki za wyjaśnienie...bo już miałem się pytać co było powodem ponownego "wyczytania" Moniki oraz dlaczego zamieniła się po sesji fotograficznej medalami z Amerykanką...
Jak widać niemiaszki nadal mają nas za nic i zlewają na maksa. Widać to podczas transmisji na eurosporcie. Pokazują wszystkie starty szwabów, a olewają ważne starty. Dwa przykłady: rzut młotem i pokazywanie rzutów Ziółkowskiego z odtworzenia i tyczka pań, gdzie pokazywano wszystkie skoki niemry, a nie pokazano ostatniego Isinbajewej.
p.s. Oglądanie niemców zostało wynagrodzone kiedy pokazali zapłakaną po konkursie niemkę
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:20
a Małachowski przed ostatnia seria w dysku nadal pierwszy nawet jeśli ktoś go teraz przerzuci to dał z siebie wszystko. 2 razy bił rekord Polski chociaz przy drugim juz prawie zamias NR widziałem WR w sumie w eliminacjach był chyba dopiero 8 do tego kontuzja i liczyłem w finale że powalczy o brąz a tutaj za chwile może uszczęsliwić wszystkich Polaków
kurwa jebany ssman ;/ a juz myślałem że uciszy cały stadion..a szaranowicz to prawie orgazmu dostal przy rzucie Małachowskiego.. szkoda Piotrka ale i tak dla mnie był najlepszy
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 19 sierpnia 2009, 21:33 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Nigdy nie pisze się takich farmazonów przed końcem meczu, turnieju, walki czy czegokolwiek tam bo to zwyczajnie przynosi pecha... Szkoda, bo to kolejny konkurs w którym Piotrek jest tym drugim na podium. Te ostatni rzut Niemca to jak zwycięski gol w 121 minucie dogrywki - rozpierdala psychikę dotychczasowego lidera w kawałki
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:36
szkoda Małachowskiego strasznie, pewnie myślał że już nie będzie musiał rzucać... Ale i tak wielkie gratulacje! szczególnie patrząc na to, że jest po (w trakcie) kontuzji.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
a Małachowski przed ostatnia seria w dysku nadal pierwszy nawet jeśli ktoś go teraz przerzuci to dał z siebie wszystko. 2 razy bił rekord Polski chociaz przy drugim juz prawie zamias NR widziałem WR w sumie w eliminacjach był chyba dopiero 8 do tego kontuzja i liczyłem w finale że powalczy o brąz a tutaj za chwile może uszczęsliwić wszystkich Polaków
Nigdy nie pisze się takich farmazonów przed końcem meczu, turnieju, walki czy czegokolwiek tam bo to zwyczajnie przynosi pecha... Szkoda, bo to kolejny konkurs w którym Piotrek jest tym drugim na podium. Te ostatni rzut Niemca to jak zwycięski gol w 121 minucie dogrywki - rozpierdala psychikę dotychczasowego lidera w kawałki
moja babka jest tez tak zabobonna
Serio? To wielkie pozdro dla szanownej babuni A tak odnośnie tematu - połowa naszych komentatorów sportowych mnie wkurwia bo rozdają nam medale i punkty zanim cokolwiek się skończy
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368580 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.