| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
stocznia - 11/07/2008 20:32
zibi69
PostPią 11 Lip, 2008 19:23
Kibice nie wiem czy pamiętacie ale to zawsze stocznia i PŻM były zawsze z nami. I jak byliśmy w drugiej lidze i w każdej innej. Mam nadzieje, że pamiętacie o tym i wiecie o tym , że większość ludzi którzy przychodzili na Pogoń to właśnie stoczniowcy.
W związku z tym, pamiętajcie o tym, że tym Ludziom należy się również taka sama szansa jaką my daliśmy naszemu klubowi po odejściu Ptaka, ale moze się okazać, ze sami Stoczniowcy mogą sobie nie dać rady w tej nierównej walce z unią Europejską i politykami.
Nie jestem ani stoczniowcem, ani nigdy nie byłem, nikt z mojej rodziny nie pracował w stoczni i tak naprawdę to stocznię mam w d***e, na sercu mi leży dobro ludzi, którzy tam pracują, bo to oni zapełniali trybuny stadionu do pełna.
Teraz My powinniśmy pokazać im, ze nie są nam obojętni. Stocznia to Pogoń, Pogoń to my, nie możemy ich zostawić samych sobie.
Piszcie jak pomóc im i przecież również ich rodzinom.
Serce sie kraje, jak pomyślę, że znowu zostaną na lodzie jak parę lat temu.
Zbyszek Narolewski
Pogoń nowa
|
|
|
|
|
Odp: stocznia - 11/07/2008 20:38
powtórka z rozrywki.. rząd tak naprawdę nie ma pomysłu na uzdrowienie polskiego przemysłu stoczniowego... kiepsko widzę Szczecin i jego gospodarkę po upadku Nowej :/
|
WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: stocznia - 12/07/2008 19:42
Szkoda mi tych ludzi co tam pracuja,ze znowu ich przyszlosc jest niepewna... Moznaby sie dolaczyc do marszu w srode i pokazac,ze jestesmy z nimi...
|
POGOŃ & LEGIA
|
|
|
|
Odp: stocznia - 13/07/2008 02:33
Rozumiem ten marsz i też popieram stoczniowców. Tylko mam nadzieję że stoczniowcy będa na tyle konsekwetni że bardziej wytkną błędy poprzednich rządów za zaniedbania w prywatyzacji stoczni - jak na razie słyszę tylko o tym że jedna partia jest temu winna i tyczy się to obecnego obozu rządzącego (ja tam oczywiście żadnej partii nie popieram), dlatego też fajnie by było zobaczyć jak protestujący są świadomi przeciwko czemu prostestują, za jakie konkretne zaniedbania i z czyjej winy dokonane.
Upadek Stoczni negatywnie wpłynąłby na gospodarkę regionu, bo to pociąga za sobą upadłość innych podmiotów jak np huty oraz inni dostawcy, a tego na pewno nikt nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|