DNI MORZA 2008 - 13/06/2008 10:51
witam!
juz dzisiaj zaczynają się dni morza, dla mnie atrakcją na dzisiaj na pewno jest koncert ŁONY na wałach. jednak nie o tym. swojego czasu głośno mowiło się o tym, że tegoroczne dni morza mają być ściśle powiązane z obchodami 60-lecia Pogoni! niestety albo śledząc plan mi umknęło coś, albo tam nie ma ani słowa o Pogoni... czy ktoś coś może wie?
pzdr!
Pogonioraskie akcenty na Dniach Morza to udział w turnieju o Puchar Dyrektora Naczelnego Polskiej Żeglugi Morskiej i częstowanie żeglarzy chlebem sportowców... n/c
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Dni morza 2008 - 14/06/2008 01:24
Bardzo konkretne piatkowe fajerwerki -moim zdaniem lepsze niz na TTSR.A to podobno dopierdo przedsmak sobotnich...wysoko postawiona poprzeczka
Odp: Dni morza 2008 - 14/06/2008 10:20
Łona rozruszał tam kilka osob tylko szkoda ze tak krótki występ. Konewka ... Ognie pierwsze - Dobre drugie Bardzo dobre. W trzeci dzien - wspaniałe będą ?? zobaczymy
Odp: Dni morza 2008 - 14/06/2008 11:49
Fajerwerki byly suuper,bardzo mi sie podobaly taj jak i wszystkim.Te dzisiejsze pewnie beda na jeszcze wyzszym poziomie...
Zdziwilo mnie tylko to,ze po polnocy Dni Morza juz sie zwinely i na Walach pustki...
Maciek Silski to dopiero rozruszał ludzi występ z wykopem, świetny klimat no i Maciek wraz z resztą zespołu się nie oszczędzali oczywiście kto co lubi PS fajerwerki nawet nawet
Odp: Dni morza 2008 - 14/06/2008 21:25
Byłem 2 h na wałach i oto moje spostrzeżenia kibicowskie
1. Małolat w czapce Stali Gorzów z rodzicami
2. Rusek w szaliku swojej reprezentacji
Ogólnie na wałach nudno :-( Mam nadzieje ze przygotowali coś ciekawego na niedzielę :-)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374528 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.