Pada, pada i pada... - 19/04/2008 08:39
No to tak trochę meteorologiczny temat, bo kogo nie wkurza taka pogoda w środku wiosny? Powinniśmy na mecze chodzić już w letnich koszulach, a tu trzeba ciepłe wdzianko i nie obędzie się bez kurtki z kapturem. Oby tylko deszcz nie popsuł nam Korowodu w poniedziałek. :/
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 09:32
Mnie juz wkurza ta pogoda tym bardzioej ze pracuje na podworku :/ ponoc od niedzli ma byc juz wiosna ale ja imk njuz nie wierze bo juz mowili i to i owo
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 10:24
He a co ja mam powiedzieć 250 deszczowych dni w roku średni wiatr to 70-80 km/h średnia temperatura letem 20 stopni przez resztę roku około10.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 11:24
Fakt faktem że pogoda ostatnimi czasy jest naprawdę tragiczna, nic się nie chce a najgorzej (przynajmniej dla mnie) to wstawać przed 7 - ciemno, zimno - co to za wiosna ; o
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 11:32
a mimo to w Irlandii )
bierzmy przykład z Irlandczyków mimo że leje 250 dni w roku, lato trwa tydzień oni są happy all the time
take it easy lads!
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 11:35
Tylko że u nich taka pogoda to normalka a u nas normalnie w połowie (pod koniec) kwietnia można było w krótkim rękawku chodzić, a zimowe kurtki dawno zdychały w szafach.
Jeśli pół dnia pracy to opowiadanie dowcipów robienie sobie kawałów i plotki a reszta dnia spędzona w barze ze znajomymi to jak mozna nie być szczęśliwym.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
a mimo to w Irlandii )
bierzmy przykład z Irlandczyków mimo że leje 250 dni w roku, lato trwa tydzień oni są happy all the time
take it easy lads!
Jeśli pół dnia pracy to opowiadanie dowcipów robienie sobie kawałów i plotki a reszta dnia spędzona w barze ze znajomymi to jak mozna nie być szczęśliwym.
Ahh gdyby tak można by w Polsce, niestety tutaj o pieniądz trudno, a jak sie opierdalasz w pracy to od razu na bruk. A nawet po robocie nie chce się nikomu ruszać do baru na meczyk z kumplami bo każdy zmęczony i woli się walnąć na kanapie.
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 20:06
"Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada, zimno i pada na to miejsce w środku Europy"
Tak śpiewał pewnien Kazimierz prawie osiem lat temu... miał rację...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pada, pada i pada... - 19/04/2008 20:28
kiedys zima to byla zima, snieg, mroz, na lyzwach mozna bylo pojezdzic na naturalnym lodowisku, balwana ulepic, a lato tez bylo inne(chociaz 2 lata temu w lipcu hardcore byl - w Myśliborzu woda 25*C). poza tym byla pora przejsciowa miedzy zima a latem: zimno zimno troche cieplej itp goraco a teraz praktycznie z kurtki zimowej sie przeskakuje od razu w letnie rzeczy. pewnie jeszcze troche nam pomrozi a pozniej jak piedryknie to bedzie upal. sie klimat lekko popierdzielil
kiedys zima to byla zima, snieg, mroz, na lyzwach mozna bylo pojezdzic na naturalnym lodowisku, balwana ulepic, a lato tez bylo inne(chociaz 2 lata temu w lipcu hardcore byl - w Myśliborzu woda 25*C). poza tym byla pora przejsciowa miedzy zima a latem: zimno zimno troche cieplej itp goraco a teraz praktycznie z kurtki zimowej sie przeskakuje od razu w letnie rzeczy. pewnie jeszcze troche nam pomrozi a pozniej jak piedryknie to bedzie upal. sie klimat lekko popierdzielil
a ja jestem asertywny i chodze w troszke cieplejszej bluzie
ps. jakos dwa lata temu zima byla na tyle hardocorowa ze chlopaki na kijewie na jeziorku tzw. stawskim jezdzili maluchem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389507 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.