Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Autografy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pycio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6447 dni

Autografy - 24/03/2008 10:10
Witajcie. Mam do Was prośbę. Jestem kolekcjonerem oryginalnych autografów obcokrajowców występujących w Polsce. Niestety, strasznie kuleje u mnie kwestia Brazylijczyków z brazylijskiej "Pogoni". Jeśli macie oryginalny (nie interesują mnie różnego rodzaju nadruki) autograf któregoś z niżej wymienionych zawodników - obojętnie na czym - czy to na kartce, czy na zdjęciu czy na plakacie i chcecie go sprzedać - piszcie, a mogę nieźle zapłacić. Lista graczy:
Amaral
Anderson
Batata II
Campos
Cleisson
Daniel
Danilo
Diego
Elton
Fabinho
Fabio Costa
Felipe
Glauber
Gu
Junior
Leandro
Marcelo
Matheus
Neneca
Otavio
Robson
Sandro
Thiago
Tiago Martins
Tinga
Valdir
Wagner
William
Ze Roberto

Kontakt do mnie:
Gadu-Gadu: 4908905
e-mail: [email protected]

Pozdrowienia i z góry dzięki za jakikolwiek kontakt. :)

tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: Autografy - 24/03/2008 10:35
Żarty się stroi w prima aprilis, a nie w Wielkanocny Poniedziałek. Dzisiaj się leje wodą. Polej się i ochłoń (ale nie wiem czy to pomoże). Po za tym POGOŃ JEST SZCZECIŃSKA, a nie w cudzysłowie jak napisałeś. W cudzysłów to sobie na przyszłość weź brazylijską...

p.s. Napisz do ptaków, to może ci ściągną ich autografy. Tyle, że może by ć ciężko. Brazylia to duży kraj i dużo w nich budów, sklepów z krawatami, budek z lodami, itp. więc dużo szukania będą mieli...

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
kijevo
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Autografy - 24/03/2008 10:42
To sie Kamilu skompromitowałeś. na forum PN znajdziesz je predzej.

Pycio
Kibic
Na forum od 6447 dni

Odp: Autografy - 24/03/2008 10:45
Nie chcecie pomagać to nie. Mam jednak nadzieję, że ktoś coś znajdzie, bo bardzo mi na tym zależy.

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Autografy - 24/03/2008 10:49

Pycio napisał:  
Nie chcecie pomagać to nie. Mam jednak nadzieję, że ktoś coś znajdzie, bo bardzo mi na tym zależy.

kijevo napisał ci że trafiłeś pod zły adres...

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Autografy - 24/03/2008 11:05
Będzie się czym chwalić ... autografami od sprzedawców krawatów ;)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Autografy - 24/03/2008 12:50

Pycio napisał:  

Pycio, tu na forum są sami życzliwi ludzie :D Dlatego w dwóch zdaniach pomogę Ci zrozumieć "brazylijską kwestię" - Ptaka i ptakowych canarinhos w Szczecinie nikt nie chciał, a na miano piłkarza zasłużyło co najwyżej 3-4 z nich. Dlatego autografów tu raczej nie znajdziesz.

Ale jestem życzliwy więc proponuję Ci napisać do ośrodka dla wschodzących gwiazd w Jacarei - zapewne Antoś do dziś trzyma w szufladzie duplikaty podpisanych kontraktów. POWODZENIA :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Autografy - 24/03/2008 13:34
kolega ma Amarala bo w LO 1 kiedyś byli :P może za piwo Ci odda :D

przecież wartość tych autografów jest zerowa.. tak jak byś przypadkowych osób na ulicy wziął :P

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
kijevo
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Autografy - 24/03/2008 14:13

śmielaq89 napisał:  
kolega ma Amarala bo w LO 1 kiedyś byli :P może za piwo Ci odda :D

przecież wartość tych autografów jest zerowa.. tak jak byś przypadkowych osób na ulicy wziął :P

a ja myśle, że jest unikatowa bo oni w większości byli niepiśmienni.

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8890 dni

**

Odp: Autografy - 24/03/2008 15:12
a ja mysle zebyscie sie od typka odjebali bo nic zlego nie robi, ma swoje hobby a wy sie przypierdalacie, nie macie autografow to sie nie udzielajcie, moze ktos ma i mu da... znalezli sie oceniacze... taka nasza ogolnonarodowa cecha - szydzenie...

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763395178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005