Nie chce zaśmiecać strony zbyt długimi cytatami rozmów a nie bede wklejał pojedynczych zdań żeby nie było później że to urwane z kontekstu itp.
Jeśli jesteś zainteresowany - temat Nasza (nie) normalna Pogoń, strona 75.
Nie chce zaśmiecać strony zbyt długimi cytatami rozmów a nie bede wklejał pojedynczych zdań żeby nie było później że to urwane z kontekstu itp.
Jeśli jesteś zainteresowany - temat Nasza (nie) normalna Pogoń, strona 75.
spokojnie-narazie połowa drogi-ja pamiętam,ale jak wyjdzie na moje co ja z tego będę miał? że wszyscy którzy mnie rugają przemianują sie na avatara frajer? już powoli wychodzi na moje-gdzie ten cudowny obiecany przez Krzystka stadion?
hehe i za pol roku frajer ``zaginie`` tak jak ten Mario74 czy jakos tam pamietam ze po ``obiecanych`` piletach na mundial nagle zniknal
ale wy wszyscy jesteście pewni siebie. kibic Pogoni jednak niereformowalny jest,a ciekaw co byscie pisali jak jednak wyszło by na moje. narazie mamy Pogoń szczecińską,ale dobrze wiemy aby zaistnieć sportowo to długo trwać nie będzie....drugim Athletic Bilbao napewno nie będziemy. a jeżeli idzie o zakład-zgadzam sie-idzie ku lepszemu,oczywiscie jak na 4 ligę,chodźby to że kibice mają wpływ na losy klubu,np naciski na wywalenie Kaczmarka i na jego miejsce Kurasa,ale pamiętajmy-baraże rządzą sie własnymi prawamy i radze to zapamiętać. Tylko żeby po nich nie pozostał płacz i zgrzytanie zębami. Pamiętajmy że np taki Bałtyk czy GKS Tychy też nie biorą pod uwage aby nie awansować...
``Chlor (pijak): Rychu - kiedys chyba pisał, że ma kilkaset? butelek po piwie do sprzedania``
Oczywiście te butelki tylko po bosmanach hehe
a przypadkiem sie rysiu nie tlumaczyles, ze to butelki KOLEGI?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
``Chlor (pijak): Rychu - kiedys chyba pisał, że ma kilkaset? butelek po piwie do sprzedania``
Oczywiście te butelki tylko po bosmanach hehe
a przypadkiem sie rysiu nie tlumaczyles, ze to butelki KOLEGI?
racja głównie szukaliśmy skupu aby koleś oddał te butelki (nie ma takiego czegoś w Szczecinie)Ja też miałem sporo butelek bosmana w garażu dobra ale czy to ważne co? kto? gdzie? jak?. pzdr.
nie rozmywajmy tematu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397013 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.