Le Parkour - 17/09/2007 20:52
Witam Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś trenuje PK (Parkour). W tym temacie wszyscy traceurzy będą umawiać się na ustawki pomiędzy sobą, prezentować swoje filmy itp.
Zamieszczę kilka linków :
Odp: Le Parkour - 17/09/2007 21:08
No popatrzeć też można, a ja zachęcam wszystkich innych do treningów Nasz team zawsze może wam pomóc w rozpoczęciu waszej przygody z parkourem
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Cóż, po pierwsze pisze się "Yamakasi" Po drugie w Parkourze nie chodzi o rywalizacje tak jak to jest w piłce nożnej ;] Po prostu umiesz co umiesz i ciągle idziesz do przodu.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Le Parkour - 17/09/2007 23:41
musze powiedziec, ze zajebiscie to wyglada, na pewno lepszy sposob na spedzanie czasu niz picie wina w bramie , a i sprawnosc sie przydaje na Pogonce, powodzenia.
a tu tez ciekawy filmik ze Szczecina, no i muzyczka niezla
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Le Parkour - 18/09/2007 00:27
Mam nadzieje, że wystarczy Wam zapału do pracy . Może nie sport ale bardzo fajna sprawa, sam kiedyś zastanawiałem się czy nie zacząć trenować. A i nie czepiajmy się literówki
Odp: Le Parkour - 18/09/2007 08:09
Toż to filmik ze zlotu 2005 Ja zacząłem trening w wakacje 2006, więc tam mnie nie było xD A szkoda bo to był jeden z najlepszych zlotów jakie były w naszym mieście. Nie jestem pewien czy dobrze napisze, ale muzyka to Atreyu - Curs side of the bed.
Odp: Le Parkour - 03/10/2007 12:18
Kilku moich znajomych też się tym zajmuję, z tym że jest to bardziej akrobatyka (co wg mnie jest przyjemniejsze dla oka):
Odp: Le Parkour - 03/10/2007 13:19
W sumie niezły sport widziałem juz nie raz jak chłopaki trenuja i byłem pod sporym wrazeniem W Barlinku nawet jeden osobnik wspią sie na bramke i zrobił salto do tyłu w przerwie meczu Ja juz raczej za dużo lat mam na takie wyczyny i uprawiam całkiem inną dyscypline sportu, bynajmiej ważne że ludzie sie ruszają bo wysportowana ekipa zawsze na Pogoni się przyda
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397038 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.