Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
3l3m3nt
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8090 dni

Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 27/06/2007 23:28
Może tak dla urozmaicenia podyskutujemy o transferach ( tych zaklepanych, możliwych lub wyssanych z palca ) klubów zagranicznych. Co rok widzimy wiele zmian ale dowiadujemy się o nich dopiero podczas meczu i ku zdziwieniu widzimy że dany piłkarz grą już gdzie indziej. Dlatego żeby unikać takich przypadków jest ten temat. Prosze o pisanie 'nowości' na rynku transferowym no i oczywiście jak by ktos zechciał o krótka wypowiedź na temat...

Jako że jestem fanem Juventusu, zaczne od nich..
Almiron-myśle że może być podobnie jak z Camoranesim, też przychodził jako średniej klasy piłkarz a teraz jest jednym z lepszych w Juve.

Iaquinta-tataj mam zdanie podzielone, mam nadzieje że wypali

Tiago- udany zakpu, zważając na to że Juve nie zagra w UEFA ani LM to wielki sukces klubu ściągając takiego piłkarza. Bedzie z niego troche pociechy.

Na liście życzeń Starej Damy pojawiają się jescze tacy piłkarze jak Luizao(Benfica),Pepe(Porto),Canavaro(Real),Milito(Saragossa) wszyscy oni to linia defensywna. Uważam że najbardziej trafnym wyborem byłby Milito- bardzo udany sezon w lidze hiszpańskiej, choć ściągnąć bedzie go trudno bo do polowania włączył się Real.

Jedynym transferem z Juve który może się "rzucać" w oczy jest odejście Kovaca do Dortmundu.

Innym zespołem bardzo aktywnym na rynku transferowym w tym roku jest Bayern Monachium. Frank Ribery, Luca Toni, Altintop, Ernesto Sosa, Miroslav Klose, ZeRoberto i młody Jan Schlaudraff to już zaklepane nabytki. Ten ostatni niemiec bardzo mi sie podoba http://www.sportvideo.pl/index.php?action=11&ida=14, mogą z niego mieć dużo porzydku w przyszłości.

Ostatnio edytowany przez: 3l3m3nt, 27 czerwca 2007, 23:34 [2 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 27/06/2007 23:47
No dla mnie absolutnymi królami polowania narazie są dwa kluby FCB. Czyli mój ukochany Bayern :) o którym już tu wyżej jest napisane i FC Barcelona, która narazie zaklepała Thierrego Henry, ale dziś słyszałem że katalończycy chcą zgarnąć jeszcze Erica Abidala i Christiana Chivu. A więc szykują sobie niezłe wzmocnienia defensywy :) Ciekawi mnie też jak w Realu będzie radził sobie Christoph Metzelder, wydaje mi się że może on tam spełnić taką rolę jak niegdyś Woodgate który nie pograł sobie zbyt wiele.

Babilon Team
Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6971 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 28/06/2007 03:19
Barca kupiła jeszcze Yaye Toure a Juve za darmo sprowadziło Salichamidzica i Grygere.Ja napisze o swoim ukochanym klubie czyli o Interze Mediolan narazie dokonali jednego transferu kupili Davida Suazo z Cagliari dziś odbyła się jego prezentacja a oto fotka Suazo:

Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7176 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 28/06/2007 09:30
Ciekaw jestem czy po przejściu Henry'ego zmieni sie trójka Ronaldinho-Messi-Eto'o? Moim zdaniem Ronadlinho cofnie sie do pomocyi Henry zajmie miejsce z przodu.

G.
*zablokowany
Na forum od 6967 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 28/06/2007 10:16
Swoją drogą zajebiste te stroje Interu :D

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 28/06/2007 10:34
Według mnie na razie 2 hity transferowe to bez wątpienia:
- Thierry Henry w Barcelonie (wreszcie!)
- Frank Riberry w Bayernie (szkoda, bo wolałbym gdyby jednak przeszedł do Kanonierów)

No, a wyścig po Fabregasa trwa :> zobaczymy kto z tego pojedynku wyjdzie zwycięsko: Barca, Real czy może jeszcze ktoś inny.

Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6971 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 28/06/2007 14:50
Barca porozumiała się z Lyonem i Abidal przechodzi do Barcy za 15mln euro.No no no Bayern,Barca i ManU ostro się wzmacniają.

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 29/06/2007 11:21
Fayenoord Roterdam po mało udanym sezonie również się wzmacnia. Giovani Van Bronchorst i Roy Makaay to całkiem ciekawe zakupy jak na Eredivisie :)

Babilon Team
Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6971 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 29/06/2007 17:40
Carlos Tevez odrzucił oferte Interu i raczej nie przejdzie do Interu,Inter interesuje się Enzo Marescą i ponoc jest porozumienie Klubu z piłkarzem ale Inter musi się jeszcze porozumiec z Sevillą,Inter znalazł również alternatywe gdyby Chivu poszedł do Barcy a alternatywą tą jest Andrea Barzagli!

Daiman
Kibic
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 29/06/2007 18:06

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  
Carlos Tevez odrzucił oferte Interu i raczej nie przejdzie do Interu,Inter interesuje się Enzo Marescą i ponoc jest porozumienie Klubu z piłkarzem ale Inter musi się jeszcze porozumiec z Sevillą,Inter znalazł również alternatywe gdyby Chivu poszedł do Barcy a alternatywą tą jest Andrea Barzagli!

Barzagli i Maresca to badzo dobry ruch licze na te transfery. NIe jestem przekonany co do Chivu jak chce do Barcy to niech idzie, nie brać go za wszelką cenę. Tevez też jest zbędny moim zdaniem, zamiast niego wolałbym Cassano, którego Real pewnie z miłą chęcią odda, za psie pieniądze.

No Pain, No Glory
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7105 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 30/06/2007 17:51
Hiszpański dziennik "AS" poinformował, że tamtejszy Real Madryt doszedł do porozumienia z Chelsea Londyn w sprawie transferu Arjena Robbena.

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 10/07/2007 22:30
Ale pompa Saviola w Real Madryt:D!!! W sumie z Barcy przejsć do Realu to raczej przypał i hmm takie niesmaczne zachowanie , ale patrzac z drugiej strony Rijkard wogole go nie docenial , nie wystawial go w skladzie i sam przyznawal ze Saviola raczej jest mu niepotrzebny. :)Pewnie bedzie sie teraz popoularny Conecho ( króliczek :D :) odgrzyał na Barsie:D w meczach derbowych:D

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 10/07/2007 22:48
Ee tam Saviola nie był jakimś wielkim symbolem Barcelony i chyba kibice Realu nie będą mu wytykać tego, że wcześniej grał dla Blau Grany. Swoją drogą naprawdę szkoda, bo lubiłem tego piłkarza (nawet pomimo tego, że czasami zdarzały mu się słabsze mecze).

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 10/07/2007 23:10
atak Ruud - Saviola

bravo

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 00:12

eF^ napisał:  
Ee tam Saviola nie był jakimś wielkim symbolem Barcelony i chyba kibice Realu nie będą mu wytykać tego, że wcześniej grał dla Blau Grany. Swoją drogą naprawdę szkoda, bo lubiłem tego piłkarza (nawet pomimo tego, że czasami zdarzały mu się słabsze mecze).

Ja patrze na to na odwrot bo kibice realu nie beda mieli za zle mu tego na pewno , ale chodzi mi o kibicow Blaugrany hehe:D , fakt moze nie znienawidza go tak jak Luisa Figo, bo fakt nie osiagnal tyle co portugalski piłkarz , i jest mniej znaczacym graczem niz on i nie odgrywal az tak waznej roli w druzynie jaka wtedy posiadal Figo w Barcelonie , ale szanowac go nie będą na bank:).:D Już widzę derby:D... Le Gran Derby:D!!!

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 00:13

Pit. napisał:  
atak Ruud - Saviola

bravo

Sora za 2 post:D ale nasunela mi sie taka mysl : Dawid i Goliat w ataku hehehe :D Postury zawodnikow:D

edi1
Kibic
Na forum od 6789 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 13:04

pchela napisał:  

Pit. napisał:  
atak Ruud - Saviola

bravo

Sora za 2 post:D ale nasunela mi sie taka mysl : Dawid i Goliat w ataku hehehe :D Postury zawodnikow:D

po to masz "EDYCJE" zeby nie nabijac... popatrzcie na Man U - Nani, Anderson, Owen i na 90% Tevez ;)

nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 13:24
Fakt, zapomnialem :) ale 1 post wiecej nic zlego nie zrobi:P:P. A Janczyk ma teraz wybór CSKA,Atletico, i byc może Liverpool. :D Moim zdaniem powinien wybrac Atletico. Grosicki, Korzym...... szkoda ich:/ no comment. A co do Manu to fakt MEGA ekipę beda miec:D Nani Ronaldo i Anderson!!! plus Tevez i Owen??? nie bedzie na nich mocnych jezeli to wszystko dojdzie do skutku:D

stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 15:34

pchela napisał:  
Fakt, zapomnialem :) ale 1 post wiecej nic zlego nie zrobi:P:P. A Janczyk ma teraz wybór CSKA,Atletico, i byc może Liverpool. :D Moim zdaniem powinien wybrac Atletico. Grosicki, Korzym...... szkoda ich:/ no comment. A co do Manu to fakt MEGA ekipę beda miec:D Nani Ronaldo i Anderson!!! plus Tevez i Owen??? nie bedzie na nich mocnych jezeli to wszystko dojdzie do skutku:D

Jaki Owen ? bo chyba Hargreaves... Sprawa Michaela Owena w United jest chyba nie aktualna. Pozatym raczej napewno Anderson i Nani nie beda grali w podstawowej jedenastce : VdS - G. Neville Rio Vidlic Evra - Ronaldo Hargreaves Scholes Giggs - Rooney Tevez :)

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Transfery- Seria A, Bundesliga,Premiership ... - 11/07/2007 22:42

stahu napisał:  

pchela napisał:  

Jaki Owen ? bo chyba Hargreaves... Sprawa Michaela Owena w United jest chyba nie aktualna. Pozatym raczej napewno Anderson i Nani nie beda grali w podstawowej jedenastce : VdS - G. Neville Rio Vidlic Evra - Ronaldo Hargreaves Scholes Giggs - Rooney Tevez :)

A skad wiesz o jakiego Owena mi chodzilo??? Być moze o Hargravesa , nie fakt chodzlo mi o Michaela Owena ale o jego transferze jakbys chcial zauwazyc pisal Edit1 i ja zacytowalem jego wypowiedz:P:D Hmm a co do tego ze Anderson i Nani nie będa grali w podstawowej to hmm bym sie nie zgodzil , na pewno jeden z nich bedzie gral(raczej Nani). Moim zdaniem szybko wygryza giggsa ze skladu , bo C.Ronaldo na bank nie:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368680 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005