Odp: Internet - 22/06/2007 14:21
Jezeli chodzi Ci o rejony ulicy Podborzanskiej to jest jedna firma, ktora doprowadza radiowy internet. Sam korzystalem z ich uslug, ale stanowczo odradzam. Nie pamietam juz dokladnie cennika, ale w porownaniu z Neostrada ceny byly kosmiczne. Poza tym internet czesto nie dzialal nawet po kilka dni, co wlasciciele tlumaczyli awaria serwera. Jezeli jednak mieszkasz w rejonie, gdzie tpsa nie doprowadzila jeszcze swoich kabli - odezwij sie, to poszukam namiarow na nich.
tyle co znam się na informatyce to wiem ze Ci co robią dostęp radiowy bardzo często dają dupny sprzęt i wtedy są strasznie duże straty ja tak jak przedmówca polecam net po liniach tp na chwile obecną zakłada:
-Netia (nazwy nie znam
-GTS energis - MULTIMO
-tp - Neo
Odp: Internet - 23/12/2007 15:25
Mam pytanie a propo filmików ściąganych z neta np.yuotube. Tak zwanych plików FLV, a mianowicie mam problem z ich przekonwertowaniem na inny format. Używam do tego programu Total Video Converter ale wiekszośc plików mi on nie wykrywa zupełnie tak jakby nie były one plikami FLV (a program obsługuje ten format). Nie wiem w czym tkwi problem:/ Może ktoś z was wie za pomoc z góry dzięki!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389502 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.