| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husaria Szczecin - 03/05/2007 22:08
Jaki był wynik na stonie husarii jescze nie ma. Brak aktualizacji. Świetny pomysł mieli Ci którzy założyli tą drużyne. Football Amerykański jest bardzo efektowną dyscypliną...
ps. Może się doczekamy kiedyś meczu w stylu Super Bowl lub chociaż osiągniemy w Polsce poziom Europejskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego. Tak jak to ma miejsce w Niemczech.
|
Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husaria Szczecin - 04/05/2007 02:51
mysle ze bardziej odpowiednia druzyna do prezentacji moze byc Kaskada Rugby Klub Szczecin...w przeciwienstwie do Husarii nie ma tu ochraniaczy a gra napewno jest bardziej kontaktowa.......zreszta sił mozna spróbpować na treningach w czwartki i wtorki o 17.30 i w weekendy ........obecnie druzyna przygotowuje sie do turnieju w Koszalinie...filmiki z meczu z Bydgoszczą i Azs Wrocław na portalu youtube......
|
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husaria Szczecin - 28/08/2007 11:33
W najbliższą sobotę tj. 1 września, godzina 17:00 na stadionie KS Stal Stocznia (Bandurskiego 35) dojdzie do pojedynku drużyn Husaria Szczecin i Kozły Poznań. To już kolejny mecz u nas w mieście, aczkolwiek ostatni odbył się dość dawno, bo 29 kwietnia.
|
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|