Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Otylia Jędrzejczak << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
elo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7564 dni

Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 20:17
W zawodach pływackich które odbyły się w dniu dzisiejszym w Ostrowcu Świętokrzyskim, Otylia znów pokazała swą niesamowitą formę, deklasując swoje rywalki. Oby tak dalej, a medale w Pekinie pewne.
1 miejsce

Obrazek jpg wstawiony na forum
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 20:45
Po to specjalnie zakładałes nowy teamt ? ;/ nie mogles w ogórku napisac ???

Obrazek gif wstawiony na forum
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 20:55
A co, uważasz że się jej nie należy osobny temat na Pogońonline? Napewno jeszcze wiele sukcesów zdobędzie dla naszego kraju i niejeden pozytywny wpis znajdzie się w tym temacie dotyczący tego wielkiego, polskiego sportowca. Ma swój osobny temat Małysz i będzie miała Otylia Jędrzejczak.

avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 21:25
jak dla mnie to obok dudki powinna w wiezieniu siedziec....

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7575 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 21:34

avelyn napisał:  

Jak dla mnie to "troche" przesadzasz...

elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 21:42

avelyn napisał:  

Hmm, widze że sami przestrzegający przepisy drogowe. Nigdy nie zdażyło się Tobie przekroczyć prędkości? Napewno jakby mogła cofnąć czas zdjęłaby nogę z gazu. Co do Dudki to nieporównuj bo ten był pijany i zasłużył sobie na "pudło". Największą karę już dostała, tracąc brata, a jej wielkość świadczy o tym że po takiej tragedii potrafiła się "pozbierać" i w wielkim stylu znowu wygrywać.

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7238 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 21:47

avelyn napisał:  

Sam powinieneś w więzieniu siedzieć

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 22:04

Michał51 napisał:  

avelyn napisał:  

Ale prawda jest taka, że ona nie siedzi w więzieniu bo ma nazwisko.
Znanych ludzi za przestępstwa drogowe się nie karze.
A co do tematu to może nazwać go "Inne Dyscypliny Sportowe"

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Plum
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 22:21
Otylia jest b.dobrą pływaczką i godnie reprezentuje nasz kraj na międzynarodwych zawodach i pod tym względem cieszy wiadomość, że sie pozbierała i wraca do formy, ale niestety zabiła brata, każdy w takiej sytacji chciałby cofnąć czas, ale pamiętajmy, ze jazda z taką prędkością po polskich drogach do najrozsądniejszych nie należy, może myślała, że jak ma duży, wypasiony samochód to może sobie na to pozwolic, ale o ile sobie przypomniam to nie była autostrada, tylko zwykła dwupasmówka, na dodatek było już mokro i ciemno, więc ja bym nie zaryzkował jazdy ponad 100km/h w takich warunkach po takiej drodze.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 22:28

avelyn napisał:  

za co? sa inne kary niz wiezienie, wierz mi, rownie skuteczne. dla niej o wiele wieksza kara jest smierc brata niz, jakakolwiek kara wiezienia. Zawiasy, prace spoleczne grzywna tak, nie domagajcie sie zawsze kary wiezienia. Mniej ziobryzmu, a bedzie lepiej.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 22:42

Cytat:  
za co? sa inne kary niz wiezienie, wierz mi, rownie skuteczne. dla niej o wiele wieksza kara jest smierc brata niz, jakakolwiek kara wiezienia. Zawiasy, prace spoleczne grzywna tak, nie domagajcie sie zawsze kary wiezienia. Mniej ziobryzmu, a bedzie lepiej.

ojj widze, ze poraz kolejny ujawnia sie "efekt bycia studentem prawa", nie ucz mnie bo sam wiem co jest lepsze, a co gorsze, ale rozmawiamy o sankcjach jakie spotykaja obecnie takich kierowcow, a nie jjakie zmiany trzeba wprowadzic. skoro teraz mozna isc siedziec za jazde po pijanemu ROWEREM, to jaka by byla obecnie adektwatna kara dla jej przewinienia?

Cytat:  

zamilcz gimnazjlaisto.

Cytat:  
Nigdy nie zdażyło się Tobie przekroczyć prędkości?

zdarza sie nagminnie, ale znam swoj umiar i wiem kiedy moge jechac jak pojebany

z mojej strony EOT, bo widze, ze jak ktos ma dla was znane nazwisko to moze robic co mu sie zywnie podoba.

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 22:43

Michał51 napisał:  

avelyn napisał:  

Wez ty sie pierdolnij w leb i zastanow co ty piszesz....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 19/05/2006 23:18

avelyn napisał:  

W pełni popieram. Normalny człowiek już dawno by siedział. Tylko, że w naszym kraju są równi i równiejsi... Dla mnie ktoś kto wyprzedza z prędkością ponad 100 na wąskiej drodze i to jeszcze gdy jest ciemno (i wiezie pasażera - do tego członka rodziny..) nigdy nie będzie normalnym człowiekiem.. bez względu na to kim jest i jakie ma zasługi...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 20/05/2006 19:31

śmielaq89 napisał:  

avelyn napisał:  

W pełni popieram. Normalny człowiek już dawno by siedział. Tylko, że w naszym kraju są równi i równiejsi... Dla mnie ktoś kto wyprzedza z prędkością ponad 100 na wąskiej drodze i to jeszcze gdy jest ciemno (i wiezie pasażera - do tego członka rodziny..) nigdy nie będzie normalnym człowiekiem.. bez względu na to kim jest i jakie ma zasługi...

Normalny czlowiek dostalby wyrok w zawieszeniu i pewnie taki dostanie Otylia
a co do rowerzystow ktorzy ida do wiezienia za jazde po pijaku. ida, ale maja po prostu odwieszane wczesniejsze wyroki za jazde po pijaku. Nie sadze, zeby Otylia kiedykolwiek w zyciu juz jezdzila za szybko i idiotycznie wyprzedzala. Wiec kara w zawiasach bedzie odpowiednia.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
eJay
Kibic
Na forum od 7787 dni

**

Odp: Otylia Jędrzejczak - 20/05/2006 21:02

qbajag (VISCA EL BARCA!) napisał:  

Michał51 napisał:  

avelyn napisał:  

Ale prawda jest taka, że ona nie siedzi w więzieniu bo ma nazwisko.
Znanych ludzi za przestępstwa drogowe się nie karze.
A co do tematu to może nazwać go "Inne Dyscypliny Sportowe"

Dudka spierdolil z miejsca wypadku, Otylia nie i dlatego ma wyrok w zawieszeniu.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 20/05/2006 21:40
Duka niedość że uciekł z miejsca wypadku to jeszcze był pijany.

Ci wszyscy którzy Otylię najchętniej widzieliby w więzieniu nie mają moralnego prawa do cieszenia się z jej przyszłych sukcesów jak i również nie mają prawa do ich komentowania.

Plum
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 20/05/2006 21:48

elo napisał:  
Duka niedość że uciekł z miejsca wypadku to jeszcze był pijany.

Ci wszyscy którzy Otylię najchętniej widzieliby w więzieniu nie mają moralnego prawa do cieszenia się z jej przyszłych sukcesów jak i również nie mają prawa do ich komentowania.

Hej, spokojnie. Odzielmy jej sukcesy sportowe od jej życia prywatnego. To czy powinna ponieść surową karę czy nie to jedna sprawa, a jej sukcesy sportowe i reprezntowanie Poslki to druga i odzielmy te dwie rzeczy.
To, że uważam iż, powinna ponieść karę, zabrania mi cieszyć się z jej sukcesów i komentowania ich?
Odpowiem ,że nie.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 20/05/2006 22:03

Plum napisał:  

Hej, spokojnie. Odzielmy jej sukcesy sportowe od jej życia prywatnego. To czy powinna ponieść surową karę czy nie to jedna sprawa, a jej sukcesy sportowe i reprezntowanie Poslki to druga i odzielmy te dwie rzeczy.
To, że uważam iż, powinna ponieść karę, zabrania mi cieszyć się z jej sukcesów i komentowania ich?
Odpowiem ,że nie.

Co nie którzy tutaj posadziliby ją najchętniej do więzienia, ale jak za jakiś czas dzięki niej usłyszą Mazurka Dąbrowskiego po zawodach pływackich, to będą obłudnie klaskać rączkami...gardzę takimi ludźmi. Tyle.

avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 21/05/2006 01:31

elo napisał:  

Co nie którzy tutaj posadziliby ją najchętniej do więzienia, ale jak za jakiś czas dzięki niej usłyszą Mazurka Dąbrowskiego po zawodach pływackich, to będą obłudnie klaskać rączkami...gardzę takimi ludźmi. Tyle.

ojej i co ja biedny mam teraz począć? :(:(

Ludwig von Mises
kamyk
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Otylia Jędrzejczak - 21/05/2006 11:09
Nie zebym sie przemadrzal, ale ja osobiscie zapierdalam autem tylko wtedy kiedy jade sam....

(A samochod od rodzicow na pojezdzenie sobie dostalem po roku od zrobienia prawka - kiedy sie juz nauczylem niezle jezdzic)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763431701 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005