| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czego teraz słuchasz ? - 07/05/2006 00:32
Temat do lania wody ale może sie przyjmie oczywiście chodzi o to abyś powiedział(a) jakiej nuty w danej chwili słuchasz
|
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czego teraz słuchasz ? - 07/05/2006 00:57
płyty buzu squat- dowódcy miłości
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: Czego teraz słuchasz ? - 07/05/2006 02:30
Kaliber 44 - magia i miecz, psychodela, +/-, i jeszcze wiele innych kawalkow tej formacji, ktorych kiedys niedocenialem,a dopiero teraz zaczalem słuchać. W ogole to nie lubie hip hopu ale Kaliber 44, WWO, PCP, Paktofonika i pare innych starszych to jedyny wyjatek - jak widac duzo tych wyjatkow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czego teraz słuchasz ? - 07/05/2006 14:25
WWO zycie na kredycie oraz witamWas w rzeczywistosci,Malolat Ajron,Hemp Gru,Konkwista,Honor
|
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czego teraz słuchasz ? - 07/05/2006 16:03
ramzes & the hooligans - git rock
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|