Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szymon Majewski Show << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7489 dni

*

Szymon Majewski Show - 30/03/2006 14:44
Jak dla mnie bezprzecznie najlepszy program rozrywkowy w tv:) na podanej stronce mozna zassysac wszystko odcinki ``Rozmow w tloku``

Rozmowy w Tłoku

Ten aktor co parodiuje Leppera i Cimoszewicza jest rewelacyjny to samo ta aktorka co parodiuje Dode czy Chylinska:D

Wystarczy sie zalogowac i mozna sciagac:)

EDIT:

I jeszcze jeden link:Taniec Leppera z Beger :)

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 3 maja 2006, 08:48 [2 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 14:54
zgadzam sie ,tutaj tez temat o rozmowach w tloku ,fotki itd.

http://www.insomnia.pl/temat180519/

Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 15:15

Randall McMurphy napisał:  
Ten aktor co parodiuje Leppera i Cimoszewicza jest rewelacyjny t

Najlepiej jednak udaje Marcinkiewicza... Lepper sie troche przejadl ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 15:16

Jay-J napisał:  

Wlasnie tak myslalem ze kogos ominalem,nr1 Marcinkiewicz,ciagle tylko przepraszam,przepraszam i glowa uniesiona do gory sztywniak jak cholera:)

jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 15:43

Jay-J napisał:  

Wlasnie tak myslalem ze kogos ominalem,nr1 Marcinkiewicz,ciagle tylko przepraszam,przepraszam i glowa uniesiona do gory sztywniak jak cholera:)

Jeszcze jako Kaczyński jest dobry... :)

FLN
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 17:16
Heh, a dla mnie mimo wszystko najlepszy jest Leper-"Panie Szymonie":P. Ostatnio z ojcem Tadeuszem bylo niezle:D:D:D

M.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 17:21
Najlepszy Lepper ale Lechu Wałęsa tez jest dobry :D caly czas powtarza "panie... sluchaj pan...panie" i tak caly czas ;] oprocz tych rozmow w tloku to nie bawi mnie ten "show"

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Bratan
Kibic
Na forum od 7202 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 19:03
Jak dla mnie majewski robi z siebie idiote i zato go nie lubie.Ale ten odcinek z doda,leperem i jeszcze jakas manera oglądałem w tv i mi sie podobało hahahahha

kaktus
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 19:31

Bratan napisał:  
Jak dla mnie majewski robi z siebie idiote i zato go nie lubie.Ale ten odcinek z doda,leperem i jeszcze jakas manera oglądałem w tv i mi sie podobało hahahahha

tak ja woel zdecydowanie Wojewodzkiego bo jego programu mozna sie posmiac i czasem dowiedziec sie czegos madrego a w majewski ma tylko te rozmowy w tłoku fjane i nci poza tym

UI
Kibic
Na forum od 7775 dni

*

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 07:25

kaktus20 napisał:  

Bratan napisał:  

tak ja woel zdecydowanie Wojewodzkiego bo jego programu mozna sie posmiac i czasem dowiedziec sie czegos madrego a w majewski ma tylko te rozmowy w tłoku fjane i nci poza tym

Dokładnie ja tez wole Wojewódzkiego, ponieważ zaprasza róznych gości i rozmawia o różnych tematach a przy tym robi sobie jaja ;] i to jest dobre...

Majewski mnie nie bawi prócz tych romów w tłotku

eJay
Kibic
Na forum od 7787 dni

**

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 08:08
Wojewodzki to idiota. Standardowym posunieciem w jego programie to nazwanie kogos gejem, albo tematy zwiazane z sexem. Na dodatek udaje jakiegos jebanego omnibusa, czesto przerywa gosciowi w rozmowie...

Wole Mjaewskiego, moze program niespecjalny, ale np. Konca nie widac, czy Roozmowy w Tłoku to rzeczy naprawde ekstremalne:)

I moja ulubiona postacia jest Lepper ze swoim " Noooo!! Brawooo!!!".

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 08:29

eJay napisał:  
Wojewodzki to idiota. Standardowym posunieciem w jego programie to nazwanie kogos gejem, albo tematy zwiazane z sexem. Na dodatek udaje jakiegos jebanego omnibusa, czesto przerywa gosciowi w rozmowie...

Wole Mjaewskiego, moze program niespecjalny, ale np. Konca nie widac, czy Roozmowy w Tłoku to rzeczy naprawde ekstremalne:)

Ja zdecydowanie wolę Wojewódzkiego...bardziej odpowiada mi jego humor niż Majewskiego.Ale w Antyradiu Wojewódzki wypada jeszcze lepiej niż w Polsacie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 08:59

eJay napisał:  

Zgadzam sie w 100%,Wojewodzki juz jest nudny w kazdym odcinku proboje wyzwac goscia od geja i wchodzi na temat zwiazany z sexem i glupio to komentuje jakby byl to dla niego jakis temat tabu a w domu ma Muche:D Zreszta robi z siebie nie wiadomo kogo zadajac czasami trudne pytania i wogolenie wysluchujac odpowiedzi tylko zeby sie posmiac i glupio skomentowac...kiedys go lubilem ale odkad pojawil sie Majewski jest dla mnie NR.1 i nie chodzi tu tylko o ``Rozmowy w Tloku`` caly program jest fajny,jak na poczatku pokazuja ciekawostki z pollitycznej Polski z lekka nutką satyry i ogolnego nabijania sie z politykow krytykowania kazdego newsa ktory sie pojawi czy genialnego:) megaintelektualnego teleturnieju ``Konca nie Widac``Podba mi sie w nim to ze na kzdym kroku krytykuje naszych politykow i robi to naprawde dobrze no i na koncu sam deser ``Rozmowy w tloku`` i Lepper z tym jego smiechem i klaskaniem czy Marcinkiewicz i ``przepraszam``....co tydzien ogladam kazdy odcinek i brechty sa zawsze oby wiecej takich luzakow w tv.

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 12:45
Wojewodzki zaprasza gosci tylko po to, by rozwietlic swoja wlasna gwiazde. Tak naprawde we wszystko sie wtranzala ze swoja glupota oraz chamskim i ponizajacym poczuciem humoru.Nie pozwala sie innym wypowiedziec - by nie daj Boze widzowie nie zainteresowali sie kims innym, niz nim. Wojewodzki to pajac i tyle. Nic madrego nie wnosi w TV, procz koncowych napisow ( chociaz kto wie, czy nie ma tam czegos durnego).

Majewski ma inteligentne poczucie humoru i jak zartuje sobie jakos z gosci, to subtelnie i nie uwlaczajaco ich godnosci. Dlatego on zdecydowanie wygrywa z K.W.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Bratan
Kibic
Na forum od 7202 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 13:22
A ja nie lubie ani jednego ani drugiego dwa błazny na chama prubujące być śmieszne://

Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 15:22
Proste ze Majewski jest lepszy od Wojewodzkiego... duzo inteligentniejsze poczucie humoru i bardziej wyszukane zarty. Do tego ambitniejszy program i bardziej kreatywny w pomyslach.

Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 16:33

Jay-J napisał:  
Proste ze Majewski jest lepszy od Wojewodzkiego... duzo inteligentniejsze poczucie humoru i bardziej wyszukane zarty. Do tego ambitniejszy program i bardziej kreatywny w pomyslach.

a zapowiedzi reklam - mistrzostwo swiata ;) reszta juz napisala co sadzi o Majewskim i Wojewodzim .. ja sie przylaczam do tych ZA Majewskim PRZECIW Wojewodzkiemu ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 17:22

Bratan napisał:  

Moze i robi ale jest naturalny i rzeczywsicei smieszny a nie jak sztywniak Drozda.Najlepszy jest Kaczynski i MArcinkiewicz hehehhe:D:D:D SZymon rulez!!!!!!!!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 19:48
Rozmowy w tłoku są niezłe ale bardziej wole te filmiki co lecą na początku np: reklama R.Maryja albo filmik o polskim sejmie z podkładem Afroman - Because... (kurde wie ktoś skąd to ściągnąć - chodzi mi o to drugie ?)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Szymon Majewski Show - 04/04/2006 13:52
No i o to w tym chodzi wlasnie...robią z siebie idiotów...Ich żarty są żenujące i własnie z tego trzba sie śmiac;) poczatek programu czyli skórt wydzarzen i Rozmowy w Tłoku to Polecam...<Ok>

POGOŃ TO MY
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437345 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005