a co Ty taki niedowiarek jestes?? ja moge pozaznaczac ale narazie nie bo nie bede innym zabawy psul. w kazdym razie tyle twarzy ile ja napisalem na 100% jest.
Droga Shee. Odpowiedz, którą zamieściłem nie jest moja Pochodzi po prostu z Sieci ... nie wiem nawet czy od autora obrazka czy od "kogoś tam" ... tak sobie mysle, ze gdyby np. rozdzielczosc obrazkow bylaby wieksza to moznaby tam doszukac sie calkiem sporej liczby "twarzy" ... heh ... nie wspomne nawet o probie podejscia do tematu pod wplywem tetra-hydro-cannabinolu lub (nie daj Bog!) dwu-etylo-amidu kwasu lizergowego...
ps. dla tych, którzy chcą sprawdzić zamieszczam ODPOWIEDŹ
Twoja odpowiedz nie uwzglednia istotnej opcji, czyli ze ... schizofrenicy paranoidalni
widzą 12 i więcej twarzy
Droga Shee. Odpowiedz, którą zamieściłem nie jest moja Pochodzi po prostu z Sieci ... nie wiem nawet czy od autora obrazka czy od "kogoś tam" ... tak sobie mysle, ze gdyby np. rozdzielczosc obrazkow bylaby wieksza to moznaby tam doszukac sie calkiem sporej liczby "twarzy" ... heh ... nie wspomne nawet o probie podejscia do tematu pod wplywem tetra-hydro-cannabinolu lub (nie daj Bog!) dwu-etylo-amidu kwasu lizergowego...
pozdrawiam.
Alez oczywiscie wiem, ze to nie "Twoja Twoja", tylko ta, ktora znalazles aczkolwiek niektorzy z nas i bez zbednych dodatkow maja odpaly...
pozdr.
Ostatnio edytowany przez: Shee, 23 grudnia 2005, 14:31 [1 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458255 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.