Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie prezenty? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7488 dni

*

Jakie prezenty? - 19/12/2005 13:10
Juz niedlugo 24 Grudnia-Wigilia,jakie prezenty kupujecie najblizszym,jakie macie pomysly?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 13:36
heh dobre pytanie cholera zawsze z tym jest problem,perfumy nie bo jak napisales nie wypada,ciuchy tym bardziej, jakies maskotki to odpada,kosmetyki raczej tez, w gruncie rzeczy najtrudniej kupic prezent dziewczynie reszcie cos zawsze sie znajdzie ale swojej drugiej polowce....ciezko

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 13:46
Heh..my w klasie mamy mikołajki na wigilie klasową...i kompletnie nie wiem co kupić koledze...czemu ja go wylosowałem...ma ktoś jakiś pomysł (między 20 - 25 zł) ? Z resztą są mniejsze problemy :]

Vasyl ile zł etui ?

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 13:46
Głównie chyba zależy to od zaosobności portfela...a pozatym chyba kazdy zna druga połowę na tyle, że wie z czego by się cieszyła najbardziej:P

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Shee
Kibic
Na forum od 7450 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 14:49

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Dobry temat. Na mikolajki podarowalem swojej oblubienicy sliczne etui na komorke i troche slodyczy, ale zupelnie nie wiem czym zaskoczyc Ją na swieta.

Tak w ogole, to nie przystoi, ze chlopak kupuje pannie perfumy. Ona facetowi moze, ale odwrotnie to nie wypada. ( do naszych forumowiczek - tylko nie bierzcie perfum od naszego super sprzedawcy, 200zł za 100ml podrobionego Lacosta to "troszke" duzo)

Pytanie brzmi: co kupujecie swoim Oblubienicom?

...gorszy problem: co kupic Oblubiencowi (tak do 100 zl...) HELP!!!! BO ZWARIUJE!co chcielibyscie Wy dostac?

A mnie moj Luby na Mikolajki zaskoczyl srebrnymi wiszacymi kolczykami i wisiorkiem na lancuszku. Jest dobrym obserwatorem i widzi, co nosze itd. To ciekawy podarek, wiec podrzucam pomysl.

Inny prezent- ksiazka lub plyta.

PS. Perfumy to jeden z piekniejszych prezentow dla ukochanej! :) Vas, nie wypada, jak nie jestes blisko z jakas osoba...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
szoterol
Kibic
Na forum od 7274 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 14:57

Shee napisał:  

Dobry temat. Na mikolajki podarowalem swojej oblubienicy sliczne etui na komorke i troche slodyczy, ale zupelnie nie wiem czym zaskoczyc Ją na swieta.

Tak w ogole, to nie przystoi, ze chlopak kupuje pannie perfumy. Ona facetowi moze, ale odwrotnie to nie wypada. ( do naszych forumowiczek - tylko nie bierzcie perfum od naszego super sprzedawcy, 200zł za 100ml podrobionego Lacosta to "troszke" duzo)

...gorszy problem: co kupic Oblubiencowi (tak do 100 zl...) HELP!!!! BO ZWARIUJE!co chcielibyscie Wy dostac?

A mnie moj Luby na Mikolajki zaskoczyl srebrnymi wiszacymi kolczykami i wisiorkiem na lancuszku. Jest dobrym obserwatorem i widzi, co nosze itd. To ciekawy podarek, wiec podrzucam pomysl.

Inny prezent- ksiazka lub plyta.

PS. Perfumy to jeden z piekniejszych prezentow dla ukochanej! :) Vas, nie wypada, jak nie jestes blisko z jakas osoba...

Ja bym wybral płytę i cos ciekawego do tego...

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
tarpan
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 15:15
No cóż zawsze jest to jakiś problem no ale ja mam zawsze sprawdzoną metode, ładny bezrękawnik zawsze komuś można dać na zimne dni ,i nie jest wcale taki drogi, jeśli chodzi o partnerke sprawdza się portal garderoba.pl, ładna bielizna cieszy wtedy tagze moje oczy przez cały rok:D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7885 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 15:39
Perfumy, kosmetyki, slodycze to jak wiecie uniwersalne ale ZAWSZE przydtane prezenty :P Ja osobiscie ucieszylabym sie z czegos oryginalnego i/lub praktycznego co moglabym uzywac na codzien.

Swojemu chłopakowi mam zamiar kupic jakies cygaro. Cos moze do tego dorzuce.

ALE.. pomozcie.. Co moge kupic mojej babci i dziadkowi? Przeciez nie kupie kolejnego balsamu do ciala czy maszynki do golenia.. Prosze o jakies kreatywne propozycje ;)

Ps. Shee, Moj na urodzinki dostal ode mnie bokserki przerobione w punkcie cyfrowym.. tzn. zdjecie ust na nogawce ( moich pczywiscie phiii :P ) i z tylu na posladkach jakis fajny tekst :> w tym przypadku byl to fragment Pokahontaz " patrz ale nie dotykaj [...] "

Ps 2. Wiesz Vasyl, doslyszalam sie ze On i tak ma zamiar kupic sobie cygaro i spalic je w sylwestra..Po za tym wole zeby palil jakies ladnie pachnace cygaro niz papierosy ;) Tak myslalam tez o jakims GRATISIE czyt. fajny T-Shirt. Na Krzywoustego kolo Heliosa jest teraz przecana 50% wiec... Pozyjemy zobaczymy :)

Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 19 grudnia 2005, 15:46 [1 raz(y)]

Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:05
Dropsik babci / dziadkowi najlepiej kupic cos ladnego co " bedzie stalo " ... efekt gwarantowany :) nie jest zbyt droga " taka rzecz" a jesli jzu cos aldnego sie znajdze to zawsze wchodzac mysli sie o tej osobie od ktorej sie dostalo ... wiec to raczej bbym radzil dla babci ... dla dziadka to hmm... sam nie wiem jakies rzeczy moze " potzrebne na codzien"dobrym sposobem tez jest np. radio poniewaz dobrze wiemy ze duzo strszych ludzi przed zasnieciem slucha go .. :] ... ja tego problemu niemam gdzyz wiem ze dziadek chce to co chce :) a babcia cos robione wlasnorecznie ... :)

Co do ogolnych prezentow to :
mama-kawa,perfumy,slodycze,kolczyki,wisiorki itp.
tata-hmm no sam nie wiem ... mzoebyc np. zegarek (ja nie moge dac juz dalem rok temu:P odrazu zrezygnowal ze swojego ^^wiec chyba sie oplacalo..;]) dla taty rowneirz gdy ktos niema zbyt duzo gotowki moze znalezc sie zestaw do golenia,pianka,woda po goleniu ... jesli ktos juz dysponuje jakas wieksza gotowka radzilbym zakupic moze cos do samochodu,dvd czy te sprawy..
siostra-ciuszki,cos czym sie interesuje ( moja np. koelkcjonuje jakies "papierki" zobaczymy co dokladnie i kupi sie:])
2 polowa - hmm ... dla dziewczyny napewno zadawalajacym prezentem bylby jakis duzy "misio" np z jakims ierszem ulozonym samemu i napisanym gdzies na misku etc. duzo z misiem mozna pokombinowac ... rownierz jesli nasza 2 polowka nosi jakies wysiorki tez to jest dobry prezent, lub tak jak ktos wyzej napisal .. nawet Dropsik chyba to zawsze mile widzanym dla chlopaka pomyslem jest bokserki,skarpetki a dla dziewczyny jakies stringi w podobny sposob w jaki nam przedstawila czyli z jakims napisikiem :)
Dla chloapa dobry pomysl na prezent to cos co wlasnie kolekcjonuje,interesuje sie czyms ... choc neiwiem czy dobrym pomyslembyloby kupowania kolekcjonerowi jakis biletow poniewaz wszytekich ich raczej nie zapamietamy i zakupimy nie ten co trzeba ... ale ja np. interesuje sie Pogonia,pilka nozna i jesli ktos ma wieksza gotowke (ktoras z kobiet :]) zawsze mzoe kupic jakies korki,lapki... dla tych co tych pieniazkow maja mniej proponuje zakupienie tego co mi 2 polowka kupila czyli koszulki Pogoni z podpisami oraz jej wlasnyum podpisem na pleach ;) z dydykacja nawet ^^ bardzo mily prezencik ;]
jak jeszcze wpadnie jakis pomysl cos skrobne :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:19
Vasylq a co mi kupish ?

Cycek.
Kibic
Na forum od 7486 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:20
Bardzo dobry prezent(ktory sam chcialbym dostac:]) kupil moj koles ojcu. Jest to piersiowka ze stali nierdzewnej z mozliwoscia wygrawerowania jakiegos wzoru,napisu czy symbolu. Dla rodziny kupuje:
1) dla brata jakas czesc do kompa albo odtwarzacz mp3(w rozsadnej cenie) . Prezent dobry i przy okazji sam go bede uzywal;)
2) dla mamy jakis bajer do domu, nie wiem dokladnie co.
3) dla ojca jesli mi nie zabraknie kasy kupie cos do ubrania, prawdopodobnie koszule.
4)dla siostry kosmetyki

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:49

drops_ona napisał:  
ALE.. pomozcie.. Co moge kupic mojej babci i dziadkowi? Przeciez nie kupie kolejnego balsamu do ciala czy maszynki do golenia.. Prosze o jakies kreatywne propozycje ;)"

dla dziadka miod pitny trojniak "Kasztelański" dostepny w zajebistych dzbankach w marketach - 0,75 l za ok.28zl;)

100% PD
szoterol
Kibic
Na forum od 7274 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:54
Najlepiej kupic tyle flaszek ile jest osób w rodzinie i jedna na leb chyba wystarczy :D :) |Aa

Ostatnio edytowany przez: szoterol, 19 grudnia 2005, 17:41 [1 raz(y)]

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
maluch69
Kibic
Na forum od 7838 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 16:57
Lubej na mikolajki zrobilem kolczyki i wisiorek (elementy kupilem na allegro, ale mozna tez w galaxy) pozniej wystarczy troszke fantazji i efekt gwarantowany:D
Teraz mam tylko ogromny problem z prezentem pod choinke, ale cos wymysle. Moze jakis ciuszek, albo cos w tym stylu.

miejsce na Twoja reklame.
Shee
Kibic
Na forum od 7450 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 17:24

Shee napisał:  

Kup mu bilet lotniczy w jedna strone :D. Albo slownik polsko - hanysowski, badz odswierzacz powietrza, na tym Slasku nie pachnie zbyt przyjemnie lol

EDIT

Ostatnio edytowany przez: Shee, 19 grudnia 2005, 21:05 [1 raz(y)]

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8217 dni

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 20:50

Shee napisał:  

o ludzie :D

do 100zł... hmmm... ja chcialbym flaszke Belwedera z ładną kokardką, jako zamiennik moglby byc jakis 3 litrowy baniak tanszej, gorszej gatunkowo czystej. zapewniam ze rowniez bym skakał z radosci. Tak samo wysoko jak gdybym zobaczyl pod choinką 2 kraty Bosmana. Rany rany co to by był za piekny prezent! Za to stanowczo odradzam kupywanie taniego winiucha, bo z tego to bym sie ucieszyl... ale nie pod choinka ;) Niechcialbym dostac rowniez kapci, ksiazki, filmu, itp pierdolek ktore odloze na półke zeby sie zakurzyly.

Mam nadzieje ze pomoglem ;)
Pozdrawiam.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8092 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 19/12/2005 23:56
Helmut...
Słyszałem, że chcesz sie zaszyć ? :D

Z daleka nie będzie widać.
monter
Kibic
Na forum od 7754 dni

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 01:17
Pannie mozesz kupic karnet na jakis fitness, powinna sie ucieszyc. Taka inwestycja przyniesie Ci dlugofalowe korzysci :). pozdro

MKS Pogoń Szczecin Polska
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 01:28

monter napisał:  
Pannie mozesz kupic karnet na jakis fitness, powinna sie ucieszyc. Taka inwestycja przyniesie Ci dlugofalowe korzysci :). pozdro

ucieszy... a raczej wkurwi bo uzna ze uwazasz ze jest gruba :) eheehhe

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7960 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 12:22

JuN napisał:  

monter napisał:  

ucieszy... a raczej wkurwi bo uzna ze uwazasz ze jest gruba :) eheehhe

JuN prawda :D ja zamieniłem karnet szybko na solarium, do tego jakiś srebrny zegarek bielizna i git :P

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763397018 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005