Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7422 dni

Captain Tsubasa - 20/11/2005 19:57
Czy wie ktoś może skąd można ściągnąć odcinki tego kultowego anime??

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7494 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 20:58
isohunt.com

P_S
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:02
Jak sie nie myle to ta baja nazywala sie Kapitan Hawk a nie Kapitan Tsubasa.Tsubasa byl jedynie pilkarzem druzyny Nankatsu :D

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8479 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:05

Pionas napisał:  
Jak sie nie myle to ta baja nazywala sie Kapitan Hawk a nie Kapitan Tsubasa.Tsubasa byl jedynie pilkarzem druzyny Nankatsu :D

O ile mnie pamięć nie zawodzi masz absolutną rację:D Był tam jeszcze niejaki długowłosy Kodżiro (czy jak to sie tam pisze:P) - czarna postac;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:29
i najlepszy czlowiek w Nankatsu - ISZI-ZAKI - ten z okragla morda ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Ivan
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:39

Paulinus napisał:  

Pionas napisał:  

O ile mnie pamięć nie zawodzi masz absolutną rację:D Był tam jeszcze niejaki długowłosy Kodżiro (czy jak to sie tam pisze:P) - czarna postac;)

posiadający tzw tygrysi strzal :D

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:40

malolat_ps napisał:  
i najlepszy czlowiek w Nankatsu - ISZI-ZAKI - ten z okragla morda ....

buehheheeehe nie mogeee ;P Przypomina mi sie jak dostał piłka w morde ( bodajże od Kodżiro ) ratując tym samym zespoł od utraty bramki :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
PoGo
Kibic
Na forum od 7350 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:40
Heh widze na wspomnienia wzieło ;-)
Przyznać trzeba, że baja była fajna. Osobiście kojarzy mi się z nia dwóch bramkarzy: Wakabajashi i Wakashimazu (pisownia ze słuchu).

Swoją drogą, ciekawe rzeczy można w necie znaleźć: Petycja

Edit: Komentarz z w/w petycji: "bajka na której sie wychowałem" - coś w tym jest ;]

Ostatnio edytowany przez: PoGo, 20 listopada 2005, 23:46 [1 raz(y)]

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
P_S
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Captain Tsubasa - 20/11/2005 23:55
Baja ogolnie zajebista. Ogladalem praktycznie kazy odcinek.Pamietam te...pólokragle boiska , odbijania sie od slupkow itp.Boisko to mialo chyba z 500m dlugosci bo czasem jedna akcja trwala dwa odcinki. No i nie zapomne slynnych braci Tasziwana...ach coz za zgranie:D

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 01:25
Wszystko cacy, ale zapomnieliście o Wakabajaszim:D Ten to był bramkarz. Prawie tak dobry jak nasz Fabiniak:P

Slim
Kibic
Na forum od 8325 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 10:55

Pionas napisał:  
Baja ogolnie zajebista. Ogladalem praktycznie kazy odcinek.Pamietam te...pólokragle boiska , odbijania sie od slupkow itp.Boisko to mialo chyba z 500m dlugosci bo czasem jedna akcja trwala dwa odcinki. No i nie zapomne slynnych braci Tasziwana...ach coz za zgranie:D

Zapomniales jeszcze dodac ta ich grawitacje :) Wibijali sie ponad 5 m nad ziemie :D

Steryd
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 14:02
Heh ile to razy za malolata bieglo sie ze szkoly zeby skonczyc na kolejny odcinek. Tuz po jego zakonczeniu nastepowal masowy wysyp na boiska szkolne. I tak w kolko :)

1948
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7961 dni

*

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 14:11

Cytat:  
Pamietam te...pólokragle boiska , odbijania sie od slupkow itp.Boisko to mialo chyba z 500m dlugosci bo czasem jedna akcja trwala dwa odcinki.

to było za mocne zdecydowanie czasami jedna akcja trawała jeden odcinek. U mnie na osiedlu od tej bajki jeden koleś dostał ksywe Tsubasa i tak juz zostało do dziś

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 14:33

Slim napisał:  

Pionas napisał:  

Zapomniales jeszcze dodac ta ich grawitacje :) Wibijali sie ponad 5 m nad ziemie :D

Taa jeden z nich kładł się na plecach a drugi wyskakiwał na poprzeczke :D

Dla mnie faza raz była jak Tsubasa kopnął piłkę od siebie z chaty i przeleciała całe miasto (oczywiście pół odcinka) i załpał ja Wakabajasi u siebie :D

Albo jak pół odcinka się piłka kręciła na lini bramkowej i wpadła jak gwizdnął i nie uznal :D Jeszcze pamiętam jak mecz o jakieś mistrzostwo grali z kilka odcinków i w końcu się musieli podzielić :D

A wszystko to na niezapomnianej stracji Bryza.... (fajny był jeszcze wrestling :P)

P.S: Ja tego nawet powtórki oglądałem...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
PKU !
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 16:22

TymoN napisał:  
Wszystko cacy, ale zapomnieliście o Wakabajaszim:D Ten to był bramkarz. Prawie tak dobry jak nasz Fabiniak:P

pamiętam, że raz obronił nawet czapką...:D:D:D

PKU !
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 16:34
hahah to byly czasy :D
Pamietam doskonale kilku zawodnikow oprocz Tsubasy Kodziro Wakabajashiego, Wakashimazu i Ishizaki to byli jeszcze:
Takeshi z Kodziro razem grali
Misaki
Misugi
Bracia Toshibana
Taki
Isaki i kilku juz zapomnialem

Pamietam tez ze pewnego dnia w szkole nas przytrzymali i przez to nie zdazylem na Tsubase tak sie wkuzylem ze pilke wyjebalem z domu na boisko lol
Mam dwie czesci Tsubasy na kompie jako gra na Pegaza :D
Doszedlem do finalu z Kodziro i nie moge wygrac :(

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 17:32
Chętnie bym obejrzał jeszcze raz ale nie wiem czy mozna skad ściągnać :(

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
chrisxx
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 17:38

śmielaq89 napisał:  

A wszystko to na niezapomnianej stracji Bryza.... (fajny był jeszcze wrestling :P)

W Bryzie to bylo duzo pozniej, najpierw lecialo z satelity na stacji Polonia 1:D

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 17:50

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

PoGo napisał:  
Przyznać trzeba, że baja była fajna. Osobiście kojarzy mi się z nia dwóch bramkarzy: Wakabajashi i Wakashimazu (pisownia ze słuchu).

Edit: Komentarz z w/w petycji: "bajka na której sie wychowałem" - coś w tym jest ;]

Podpisywac petycje!!!

tylko koniecznie zweryfikowac- inaczej wpis niewazny :>

...a bajka super i marze, by moj (nieistniejacy jeszcze) Synus kiedys wyrastal na tej bajce jak ja i moi bracia ;););) ;););););)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Captain Tsubasa - 21/11/2005 19:05

Shee napisał:  

PoGo napisał:  

Podpisywac petycje!!!

tylko koniecznie zweryfikowac- inaczej wpis niewazny :>

...a bajka super i marze, by moj (nieistniejacy jeszcze) Synus kiedys wyrastal na tej bajce jak ja i moi bracia ;););) ;););););)

Wszystko da sie zrobic Kochanie :)

hyhyhyhy.... niemozliwe, masz wtyki w Polsacie czy TVN ? ;);););)
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------

PS ... niestety (lub na szczescie) nie do wszystkiego mozna odniesc slynna maksyme Adama Slodowego "Zrob To Sam". Dzieki, ze o tym mi przypominasz...... ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448141 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005