Half-Life/DoD - 13/11/2005 12:43
Na pewno czesc z forumowiczow grala lub gra w HL i rozne jego modyfikacje (CS,DoD itp.) Temat w sumie nadaje sie zupelnie na inne forum (znalazlem 1 polskie ale tak dupne ze szok) ale kieruje swe pytanie tu - moze ktos mi pomoze.
Pozyczylem od kumpla oryginalnego HL - gra w single playeru dziala normalnie ale za cholere nie chce mi dzialac przez net - i DOD i CS. Pojawia sie komunikat ze mam stara wersje hl.exe - komp sie laczy ze strona zeby zaktualizowac plik ale nie znajduje nowszej wersji ().
CO ROBIC?? niejaki steam tez nic nie pomaga i mowi ze cd-key jest niewlasciwy a jak to mozliwe skoro gra oryginalna?
Odp: Half-Life/DoD - 13/11/2005 13:36
otoz nie dziala bo nawet nie moge ustawic gry na LAN, mowi ze brak jakiegos pliku a ten plik jest - nic nie czaje.
Odp: Half-Life/DoD - 13/11/2005 13:53
Witaj
Po 1.
www.steampowered.com - sciagnij klienta, zainstaluj, uzupelnij dane i jakies 2-3 godzinki powinien Ci sie Dodzik/Cs sciagnac.
po 2.
Utworz konto w steamie i upewnij sie ze ten cdkej nie jest uzywany przez nikogo i ze go dobrze wpisales...
Jesli tak, to moze dzis sobie chwile pograsz, ale uwierz w Doda graja juz marne ilosci ludzi a w CS`a nie oplaca sie nawet zaczynac 3/4 to jebani cziterzy a serwery sa z dupy ;]
Odp: Half-Life/DoD - 13/11/2005 16:54
temat nadaje sie do ''W jakie gry gracie'' ale dobra ja nic nie mówie ... Ja polecam kupić orginalne konto na allegro , a jak ktoś nie ma konta to ja moge odsprzedać swoje za 150 $
Odp: Half-Life/DoD - 13/11/2005 19:49
po 1
www.counter-strike.pl
sciagnij sobie steama i powinno dzialac
po 2
masz orginalnego ale mozliwe ze ktos juz go uzywa (sa na to saposoby)
po 3 ...
STEAM - CS 1.6 (zadne CS:S CZY CS:CZ) najlepsza gra pod sloncem .. czietrzy ? hmm .. cziterzy sa jesli nima VACa 1 VACa 2 czy chathing deatha ...
No pewnie a za 20zl, mozna nowe kupic i pewne, hahaha zalosc.
Ad1.
HAHAHa, a co za roznica czy cs.pl czy steampowered? HAHAHA bo nie rozumiem?
po 2...
Powtarzasz sie...
po 3...
Ile grasz? Roczek? Poltora? Ja w ta gre gralem od poczatku Jej istnienia na Polskiej scenie cs`a znam Tworcow tejze sceny itd itp nie chwalac sie of course ale uswiadamiajac takiemu Tobie ze pieprzysz bzdury? Cziterow nie ma? HAHAHHAHA 3/4 Polskiego CB w tym momencie jedzie na haxach, ktore sa tak latwo dostepne ze szok,a te Vace i CD to zwykly mieczyk w porownianiu do ogromnej halabardy, wylapuje gamonii ktorzy sciagaja przestarzale wersje, wypowiadasz sie a sie nie znasz.
no dobra odpowiem bez napinki ..
ad.1 nie ma roznicy
ad.2 Zycie ...
ad 3.Gram 3lata , co mnie e znasz Tworcow ? pozdrow ich goraco ... CB .... gowno same mixy pograj Cyberlige,PL,ESL jada na haxach ? obrazasz SpawNa HeatoNa SkejtoNa etc. (chociaz oni nie graja cb tzn. ich teamy) wiesz bardzo cxzesto maly mireczyk wygrywa z wielka halabarda . ..wiesz team mam nei najgorsze vadrigar,evo i wiele injych teraz mam klan gdzie mam agentow ktorzy : 3gra 5lat 23lata i 1 2lata
1mial mixem 3 miejsce ESL drugi gral w Fx a trzeci jest bratem adietgo z DBR ( zool,miniadi) ja gralem w vadrigarze m.in i jeszcze 1 byl top10 esl ...
Odp: Half-Life/DoD - 06/12/2005 17:59
ostatnia prosba : skad do cholery sciagnac sturmbota do Dod 1.3?? szukam szukam i lipa, moze z was ktos ma i moze podeslac ?
Teraz mam ostatni (mam nadzieje problem) mam wersje HL 1.1.1.0 + DoD 1.3 + SturmBot 1.6 io chce se pograc nie przez net tylko sam ustawic serwer i z botami popykac. gdy sturmbot jest wylaczony to wszystkie mapy sie wlaczaja a jesli juz go odpale to serwer nawet nie zdarzy sie ustawic i wyskakuje taki komunikat : ni moze znalezc "us-inf.mdl" - a przeciez taki plik nie instaluje sie z zadna wersja DoDa...
ta strona do dupy bo 95% lnkow nie dziala ... ale juz znalalzlem
Teraz mam ostatni (mam nadzieje problem) mam wersje HL 1.1.1.0 + DoD 1.3 + SturmBot 1.6 io chce se pograc nie przez net tylko sam ustawic serwer i z botami popykac. gdy sturmbot jest wylaczony to wszystkie mapy sie wlaczaja a jesli juz go odpale to serwer nawet nie zdarzy sie ustawic i wyskakuje taki komunikat : ni moze znalezc "us-inf.mdl" - a przeciez taki plik nie instaluje sie z zadna wersja DoDa...
Jeżeli rozumiesz język angielski to w tym miejscu masz link do forum na którym była mowa o tym problemie...::::::Link::::::...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763464142 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.