Koszyk 7:
Liechtenstein, Azerbejdżan, Andora, Malta, Wyspy Owce, Kazachstan, Luksemburg, San Marino.
Polska na równi z Hiszpanią, Niemcami, Włochami
Będą ciekawe eliminacje bo dobre drużyny na siebie powpadają...
Według Mnie najgorsza grupa dla Polski to:
Holandia, Polska, Dania, Irlandia, Węgry, Białoruś, Liechtenstein
A najlepsza:
Grecja, Polska, Słowacja, Łotwa, Estonia, Mołdawia, San Marino
Ostatnio edytowany przez: qbajag, 11 lutego 2006, 16:05 [1 raz(y)]
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Koszyk mamy może nieco na wyrost, ale najwyższy na jaki stać Polskę, natomiast zastanawia mnie obecność aż w 6 (!!!) koszyku Białorusi. Oj nie lubią chyba w FIFA Łukaszenki
Najlepiej dla nas:
Grecja, Polska, Słowacja, Łotwa, Estonia, Irlandia Pn., Andora (choć w 7 koszyku to każdego łupniemy)
Najgorzej:
wszyscy oprócz Grecji, Polska , Dania , Irlandia , Węgry , Białoruś , Wyspy Owcze
Odp: Eliminacje do ME 2008...Polska w drugim koszyku! - 14/10/2005 13:55
No Ja nie wiem czy wszystkich łupniemy w 7 koszyku...Liechtenstein remisował ze Słowacją i Portugalią a w drugim meczu z Portugalią był bliski remisu...Malta remisowała z Bułgarią oraz Chorwacją, Andorra pokonała Macedonię której Holandia dwu-krotnie nie umiała pokonać.
Ja wiem, że wszystkie drużyny w 7 koszyku i większość w 6 to są raczej chłopcy do bicia, ale przez podejście tych to na pewno łupniemy punkty w kompromitujący sposób tracili Chorwaci,Portugalczycy, Holendrzy, Bułgarzy, Anglicy...a w poprzednich eliminacjach choćby Niemcy...teraz ciężko jest kogo kolwiek lekceważyć.
P.S. W ostatnim koszyku jest 8 drużyn czyli jedna grupa będzie liczyła 8 a nie 7 drużyn.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Ja chciałbym Grecję lub Portugalię z 1, Słowację lub Norwegię z 3, z 4 oprócz Bośni i Irlandii, z 5 Estonię lub Litwę, z 6 Cypr lub Mołdawię, a z 7 to już raczej obojętne ale ze wskazaniem na Kazachstan i Maltę...
Z 1 koszyka oczywiscie marzy mi sie Grecja, choc calkiem ciekawie mogloby byc tez z Portugalia. Z 3 Slowakow albo Norwegow. A z 4 Bosniakow, Szkotow lub Lotyszy.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763453685 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.