Pomoc niepełnosprawnym kibicom! - 11/10/2005 22:43
Przeczytajcie to http://www.arka.laczpol.net.pl/ i pomyślcie uważnie! A co się dzieje w sprawie "Naszego" Mateusza? Cisza? Czy tylko "smutne" ogłoszenie o pomoc finansową? (które jest na stronie głównej od x czasu; bez żadnego odzewu).A On jest wsród Nas i udziela się na tym forum (wiem o tym). Czy on jeżdzi na wyjazdy? Czy ktoś wyciąga do niego pomocną dłoń? Móże i tak jest ale my nie wiemy o Tym; więc jak pomogłeś lub masz pomysł jak pomóc; podziel się tą wiadomością ze wszystkimi. Niech wiemy że Pogoń Nas jednoczy. PogonOnLine Team już coś zrobił dla chłopaka aby czuł się jednym z Nas; ale nie mi o Tym mówić. Ja osobiście przy najbliższej wypłacie wpłacam na jego konto 50 zł. Tyle na ile mnie stać! Ale pomogę bo to Nasz kolega Pogoniarz!
Dobrze ... ale pomysl .. po co mam sie chwalic na froum ze wpalcilem 5zl czy 5000 zl ? poprostu wplacilem i jest dobrze ... bardzo dobrze ze chcesz pomoc i przypominasz co niektorym ale moim zdaniem jest na streonie i ten tory chce pomoc to pomoze ... tyle na ten temat
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443616 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.