Temat ten jest do rozmow na temat roznych wydarzen kulturalnych (koncerty, imprezy, wystawy itp itd) w naszym miescie, regionie i nie tylko
na poczatek:
Pomarańczowa trasa koncertowa KULTu
Szczecin
2005-10-16, godzina ok. 19.00
Hala SDS
adres: ul. Wąska 16
cena biletów: 32 zł w przedsprzedaży, 37 zł w dniu koncertu
przedsprzedaż od 18.09.05
SDS ul.Wąska 16 tel.422 29 17,
CIKT Zamek ul.Korsarzy tel. 91 489 16 30,
EMPIK al.Wojska Polskiego tel.91 4336447,
EMPIK Galeria Centrum uL.Niepodległości tel.91 489 39 35
ktos sie wybiera?? w zeszlym roku koncercik trwal prawie 3 godziny - takze w tym roku tez szykuje sie grube swieto dla fanow Kazika
Ostatnio edytowany przez: tribu, 4 października 2005, 09:21 [1 raz(y)]
mi sie wyjazd przedluzyl i tez nie wypalilo wyjscie na Kult i sobie teraz w brode pluje bo koncert podobno (jak zwykle) zajebisty
komentarz ze stony Kultu:
Zagrali takie piosenki (kolejnośc przypadkowa ofkorz): Baranek, Pasażer, Dzieci, Wódka, Wspaniała nowina, Do Ani, Narzeczona, Axe, Militaryzacja, Czarne słońca, BRŻ, Ręce do góry, Dziewczyna bez zęba, Dziewczyna o perłowych, Studenci, Królowa życia, Śmierć poety, Parada wspomnień, Wioślarze, Arahja, Dolina, Zgroza, Psalm + około 5 nowości ( m.in. A jeśli nic was nie ochroni, Tłuszcza, Kocham Cię, a miłością swą...), bisy standardowe, a całość zakończyli Sowietami (a ja myslalem ze to smieci, ze to gowno z nieba leci a to Sowieci, Sowieci, kryj sie kryj)
Grali 2,5 h.
Na "Baranku" czułem się prawie jak na młynie Pogoni.
Jak zwykle niesamowita końcówka. Rzeczywiście na końcu Sowieci.
Szkoda, ze nie było "Dla Ciebie"
W sumie rok temu było lepiej...
Odp: Kącik kulturalny - 19/10/2005 19:40
W ramach malej zaleglosci pare slow na temat show pt. "Masters of Shaolin" ktore odbylo sie w zeszla sobote. To co zaprezentowali mnisi z owego klasztoru(a wlasciwie szkolki przy klasztorze)naprawde mozg sie lasowal,rozne style kung-fu np.nasladowanie zwierzat; wazki,weza,zaby,jastrzebia itd.demonstracja sztuki Qi-gong czyli rozne niebezpieczne cwiczenia(jesli mozna to tak nazwac) np.rozbicie glowa plyty betonowej przez jednego z mnichow lub polamanie na glowie metalowego plaskownika; wszystko to poprzedzalo obejscie przez jednego z mnichow widowni i pokazanie iz nie jest to zadna imitacja metalu czy innego przedmiotu.. Swoje umiejetnosci zademonstrowal takze starszy shifu tak na oko kolo 70,dziadzio rozciagal sie niczym przyslowowa guma
To tak w telegraficznym skrocie; wystep trwal prawie dwie godzinki i jak dla mnie to moglby trwac do samego rana,zawsze krecil mnie temat kung-fu,Shaolin i wszystkie z tym sprawy zwiazane, tak wiec bylem bardzo usatysfakcjonowany (zreszta moja kobietka tez ) iz moglem zobaczyc tych niesamowitych gosci na zywo..
Krotko podsumowujac jesli kiedykolwiek zjawili by sie u nas ponownie nie zawahalbym sie ani chwili na wydanie kolejnych 120 plnow.. Kto nie byl niech zaluje
Odp: Kącik kulturalny - 25/10/2005 16:14
Osobom Zainteresowanym Walkami Które Miały Odbyć Sie w Soho w Sobote Informuje iż niestety z powodu kontuzji jednego z zawodników Gala Sztuk Walki BUSHIDO zostaje odwołana (odbędzie się w termini późniejszym)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442288 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.