Sposób na zwolnienie lekarskie! - 29/09/2005 21:06
Mam pewien problem o którym szkoda gadac/pisac.Opisze go pózniej bo jest dosc długi i niezle pokręcony.Jest mi potrzebne zwolnienie lekarskie na jutro .Opiszcie tu swoje sposoby na zdobywanie tych zwolnien.Jest mi to bardzo potrzebne , a zapewne przydałoby sie wielu uzytkownikom tego forum i bedzie słuzyło jako zbiór pomysłów na "sprawienie sobie kilku dni wolnych " :-)
A wiec piszcie swoje pomysły i patenty - tego jeszcze na forum nie było ,a jest potrzebne!:-)))
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Sposób na zwolnienie lekarskie! - 29/09/2005 21:36
Stare dobre czasy. Kup proszek do pieczenia. Zjedz pół torebki przed pójściem do lekarza; a następne pół wciągnij przez nos. Efekt? Gardło czerwone jak przy anginie; + katar taki że lepiej weż zapas husteczek. Ale pamiętaj to działa tylko 4 godziny. Efekt murowany i zwolnienie przynajmniej tydzień. Sam tak robiłem jak mi się nie chciało chodzić do tego mojego gastronomika. Powodzenia
Mam pewien problem o którym szkoda gadac/pisac.Opisze go pózniej bo jest dosc długi i niezle pokręcony.Jest mi potrzebne zwolnienie lekarskie na jutro .Opiszcie tu swoje sposoby na zdobywanie tych zwolnien.Jest mi to bardzo potrzebne , a zapewne przydałoby sie wielu uzytkownikom tego forum i bedzie słuzyło jako zbiór pomysłów na "sprawienie sobie kilku dni wolnych " :-)
A wiec piszcie swoje pomysły i patenty - tego jeszcze na forum nie było ,a jest potrzebne!:-)))
Stare dobre czasy. Kup proszek do pieczenia. Zjedz pół torebki przed pójściem do lekarza; a następne pół wciągnij przez nos. Efekt? Gardło czerwone jak przy anginie; + katar taki że lepiej weż zapas husteczek. Ale pamiętaj to działa tylko 4 godziny. Efekt murowany i zwolnienie przynajmniej tydzień. Sam tak robiłem jak mi się nie chciało chodzić do tego mojego gastronomika. Powodzenia
Mario wie co dobre
Tez tak robilem jak nie chcialo mi sie odwiedzic budynku na Piastow12
Odp: Sposób na zwolnienie lekarskie! - 29/09/2005 22:18
No ja proponuje isc do lekarza, najlepiej do Pani doktor (facetwoi lepiej dogadac sie z pania IMHO)przedstawic jej sytuacje prawdziwa, badz nie. i zwolnienie gotowe. U mnie na uczelni tak robia jak jest egzamin i tym sposobem w terminie poprawkowym maja pierwszy termin. Ogolnie da sie to bez problemu zalatwic.
Ja Ci, powiem tak, ze .... u mnie jesli rodzice podpisza takie zaswiadczenie(podpisali) to ja moge sobie sam wypisywac zwolnienia
Odp: Sposób na zwolnienie lekarskie! - 29/09/2005 22:28
Bardzo mnie cieszy ze tak szybko odpowiedzieliscie...Napewno ten post bedzie porada dla kazdego, a Sposobu z proszkiem nie znałem.Kiedys w podstawówce jak nie chciałem isc do szkoły a matka mnie pilnowała , i oczywiscie nie trzeba było zwolnien od lekarza tylko od rodzica, to potafiłem wpierd**** paczke pokarmu dla rybek(suchej karmy) nie dobre ja choooj ale jakie rzyganie...:-) ale nie polecam -byłem mały i głupi....yteraz sa lepsze patenty...
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Sposób na zwolnienie lekarskie! - 29/09/2005 23:08
Ja mam muj stary sprawdzony sposób. Jestem całkowicie zdrowy ale ide do przychodni i mówie, że miałem goraczke ale jusz ją zbiłem boli gardło, katar, kaszel, flegma i zawsze jest zwolnienie na tydzeń
Odp: Sposób na zwolnienie lekarskie! - 30/09/2005 08:40
kurfffa po tym proszku - jak wciągnęłem do nosa to poprostu masakra -kicham ze kuwa nie nadażam smarkac.W dodatku oczy spuchły..:-)od kichania.Zajebisty sposób...ide do lekarza
hehe
dajesz krwe mozesz dostac bilet na Pogon ) a i jeszcze masz zwolenie ze szoly na jeden dzien piss )
Idziesz do lekarza, płacisz 25 zl za wizyte i wypisuje Ci zwolnienie
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Przed wyjsciem wciągnąłem troche tego proszku.Jakie bylo moje zdziwienie ze działa.:-)Niepotrzebnie łykałem - jest niedobry i w dodatku przez nos i tak sie gardło podrazni niezle...Sęk w tym ze nie wierzyłem ze działa 4 godziny.Wpadłem na pomysł ze wezme proszek na wszelki wypadek do lekarza.Wyszedłem z domu i non stop kichałem.Ale jak doszedłem do lekarza to przestałem kichac...i zrobiło mi sie lepiej - działało to na mnie z 40 minut!Kolejek nie było zszedłem po karte zdrowia i poszedłem to kibla i jeszcze troszke wciągnełem:-)i znowu sie zaczeło!
W takim stanie wpadłem do lekarza.Nagadałem ze choroba zaczęła sie wczoraj -łamie mnie kosciach , kaszle , kicham ,gardło boli i wczoraj miałem gorączke - ale mam zbiła:-)...Do tego dodałem ze jak zaczynam kichac to mi sie w głowie kręci lekko:-)).
Ona na to jak długo chce zwolnienie :-)Odpowiedziałem ze na dwa dni wstecz i na dzisiaj, bo w poniedziałek mam sprawdzian i musze isc.Powiedziała ze nie ma sprawy.Jaki wyszedłem uradowany!!!!!ale jeszcze całą droge kichałem , i lekko gardło miałem podraznione.Teraz jak to pisze to sie czuje dobrze -czasem tylko sie jeszcze wysmarkam.heh ze z tym proszkiem nie wiedziałem wczesniej - polecam na zwolnienia!!!!!!
ps.1
jak popatrazłem w lustro po wzieciu proszku do pieczenia - kurffffa dawno w takim stanie siebie nie widziałem!!!Oczy spuchniete i zaczerwienione ,z nosa to samo leciało !!!!!!!a gardło bolało na serio!!!!
ps.2
Moge te zwolnienie bez kitu na tydzien - ale juz nie moge sobie tak bimbac jak w gimnazjum.Ale napewno bede korzystał z tygodniowych zwolnien!A przed sylwestrem napewno bo trzeba na picie zarobic!!!!!
Dzieki wam za pomysł.Przypomniał mi sie inny patent -kumpel go stosował.Poprostu zbierał kurz na palec i i wsadzał sobie pod powieke - ale to troche masochistyczne:-)wole proszek!
i zapomniałem dodac - dostałm cztry leki na recepte a jestem zdrowy jak ryba!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772447939 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.