Druga bramka odbila sie od niego i wpadla. Nono krol szczelcow turneju. Czyli mamy pewne atak Frankowski i Zurawski (chyba ze straci w Celticu)i ell Jokero vel drewno Rasiak. A granie przez wiekszosc meczu w 9 na 11 nie zadobrze nam wychodzilo. W 9 na 10 juz lepiej, ale najlepiej po 11. (dla nie domyslnych to Przyrowski nota 0).
Boruc 3 - Grał bardzo dobrze, ale potem nieodpowiedzialne wyjscie i feralny faul. Inna sprawa, że nie musiał dostać czerwa, i właśnie za tę nieodpowiedzialność tak nisko.
Żewłakow 4 - Od lat kolejni trenerzy chcą z niego robić ofensywnie usposobionego obrońce, a on od lat oi się wychodzić do przodu. A jak już wyjdzie, to z reguły psuje jak leci. W obronie poprawnie.
Kłos 7 - Jak zwykle, twardy, bardzo dobry - ostoja defensywy.
Bąk 6 - Nienajlepsze zachowanie w sytuacji gdy nie upilnował gościa, który "wywalczył" czero dla Boruca. Gra słabiej niż kilka miesięcy temu. Oby na wakacjach w Katarze nie zgubił resztek formy.
Rząsa 7 - Jak na swoje możliwości zagrał dobrze, przynajmniej coś robił w ataku.
Szymkowiak 8 - Bardzo dobrze kierował grą naszej ekipy, no i ta bramka.... mhmmm... palce lizać.
Radomski 6 - Też jak zwykle, typowa zapchajdziura. Ale wszystkiego to na pewno nie "wymiatał". Pojęcia "Radomski" i "Kreatywność" wzajemnie się wykluczają - co też wiemy od dawna.
Smolarek 8 - Bardzo akywny, pokazał się z bardzo dobrej strony. Kilka udanych rajdów, nie boi się grać 1 na 1 - gdyby miał lepsze wsparcie z tyłu...
Frankowski - Grał naprawdę dobrze, i na pewno by coś strzelił, gdyby nie okoliczności.
Żurawski 7 - Też jak zwykle. Cofał się, rozgrywał, wyciągał obronę itp. Ale sytuacji nie stworzył sobie żadnej...
--
Przyrowski 1 - Co tu dużo gadać... Kardynalny błąd przy 1 golu - zanim gość strzelił wiedziałem, że będzie gol, bo musiał być. Potem tylko obserwował czy piłka wpadnie do bramki czy też nie - raz wpadła, 2 razy słupek, reszta obok.
Jak sparaliżowany stał na linii, tylko 1 dobra interwencja kiedy wyszedł przed pole karne i wybił piłkę. Jeszcze na niego za wcześnie.
Powinno być zero ,1 za to, ze... był.
Jop 6 - Poprawny, twardy i ciężki do przejścia - na początku 2 połowy pogubili się z Lewandowskim i był gol.
Lewandowski 6 - Też jak zwykle, coś tam wybił, coś tam źle podał. Norma.
Rasiak 8 - został bohaterem meczu, choć ten piłkarz wciąż mnie nie przekonuje, to przyznać trzeba, że przejął od "Franka" umiejętność bycia tam gdzie trzeba. Dwa razy w meczu piłka wpada mu pod nogi i 2 gole.
P.S. Do autora tematu - w tytule tematu jest błąd stylistyczny
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 17 sierpnia 2005, 22:57 [1 raz(y)]
Zwyciestwo w tym turnieju podniesie morale Naszych Orlow.
Rasiak - wszyscy go krytykuja ze "drewno", "rasialdo", "najlepiej mu sie gra w lesie"... Jestem jednak innego zdania! Widzialem jego bramki z zaplecza Premiership - kapitalne! Zycze mu aby gral w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Anglii! Bez watpienia bohater Polskiej Reprezentacji na turnieju w Kijowie!
PS: skoro juz nawolalem do MS... To mysle ze Polska ma szanse zajsc daleko (tj Orly Gorskiego):
- bedzie niepowtarzalny doping dla Naszych! Podobnie jak w '74
I tutaj tak sobie pomyslalem aby kibice Legii zaszczepili nowa piesn przed MS na wzor: "Legiaaaaaaaaaaaaaaaaa Warszawaaaaaaaaaa, Eja, eja, eja..." itd zrobic "Bialoooooooooooooooooo Czerwoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Eja, eja, eja..." i potem spiewac to przez ostatnie 20 minut na meczach Reprezentacji
moze niech sie najpierw zakwalifikuja. Nie mysl ze w to watpie ale lepiej nie zapeszac
a co do obejrzenia mistrzostw na zywo to szanse sa marne bo tylko jakis mały procencik biletów bedzei w wolnej sprzedarzy. Na bilety trzeba było składac zamówienia bodajze do 28 Lutego tego roku n aoficjalnej stronie mistrzostw i odbywało sie losowanie. Niskromnie dodam ze dla mnie to losowanie wypadło pomyslnie i mam 2 bileciki n amecz grupowy w Berlinie chyba 26 lub 24 czerwca 2006
EDIT: aha a co do koników to tez mozesz miec problem bo nie mozna było zamówc wiecej niz 2 bilety chodzi własnie o to zeby nie było koników słyszałem ze z biletami w wolnej sprzedarzy ma byc podobnie
Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 11:20
Dla mnie Niedzielan jest troche pomyłką.Chłopak ma problem ze strzelaniem goli (podobnie jak kiedyś bodajże Gilewicz) a dalej jest powoływany. Moim zdaniem,powołanie na Eliminacje powinien dostać Saganowski i Olisadebe,jeśli się znowu nie połamie.
A co do wczorajszego meczu...Też miałem takie przeczucie, że Przyrowski wpuści odrazu tego wolnego i jak widać się "nie zawiodłem". Reszta zawodników w miare dobrze wypadła,szczególnie po tej drugiej czerwonej.
Fajnie się oglądało wczorajszą "dekoracje",radość Naszych po odebraniu medali i pucharu
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
tak samo uwazam Niedzielan nie umie strzelac goli nie to co Olisadebe. Oli powinien by cpowolany.
a na prawej stronie powinien grac zdecydowanie Smolarek, a nie Kosa, to juz nie ten Kosowski, teraz przyszedl czas na Smolarka, wedlug mnie byl jednym zlepszych zawodnikow reprezentacji Polski w meczu z Izraelem, a co do obsady bramki to rezerwowym w tym meczu powinien byc Kowalewski, Przyrowski na pewno jest zdolny ale jeszcze troche za mlody i widac bylo jak bardzo jest ztremowany
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Ebi rzadko jest szczesliwy, i na pewno chcial strzelic gola co mu sie nie udalo, a jezeli chodzi o Olisadebe to rzeczywiscie powinnysmy dac sobie rade bez niego, ale na pewno bylby wzmocnieniem dla reprezentacji, i trzeba byc mu wdziecznym za tyle strzelonych bramek dla naszej reprezentacji
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772447989 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.