Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wybory prezydenckie 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7977 dni

*

Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 11:40
Wielkimi krokami zblizamy sie do wyborow. W miescie na billboardach i nie tylko widac sztucznie usmiechniete facjaty potencjalnych nastepcow Kwasniewskiego. A w tych wyborach duzo ich jest m.in.:
- Bochniarz - demokraci.pl:D (kastraci.net, geje_i_lesbijki.org:P)
- Religa - siedzacy przez cale zycie w kardiochirurgii a teraz na starosc go na polityke wzielo, pasuje do polityki jak siodło do swini...
- kaczor Kaczynski - ktory chce zwiekszyc uprawnienia prezydenta (zebysmy mieli w Polsce druga Białoruś;))
- Tusk
- Borowski - ktory nie umie jezdzic na rowerze:D
- Andrew Lepper - hahaha
- Cimoszewicz
- dobry wujek z Ameryki Stan Tymiński - ktory urwal sie z choinki:D

jakie jest wasze zdanie na temat kandydatow ("...każdy polityk to świnia czarna...") i na kogo beda glosowac ci co moga??

100% PD
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 12:20
Ja będe głosował na Donalda Tuska w którego sztabie wyborczym zaczynam pracę od poniedziałku...poza Tuskiem mógłbym jeszcze poprzeć Borowskiego i Religę ale w drugiej turze na 90% będą złodziej i psychol więc na drugą turę nie pójdę zapewnie.

P.S. Był kiedyś temat "Topic o polityce" czy coś podobnego i w zasadzie tam można przenieść dyskusję.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 12:22
Ja jeszcze mysle na kogo glosowac, ale raczej bedzie to ktos z dwojki Cimoszewicz Kaczynski.
qbajag moze zainteresujesz swoj sztab domena www.prezydentpolski.pl ktora mam na sprzedaz:P

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 12:24

chrisxx napisał:  
Ja jeszcze mysle na kogo glosowac, ale raczej bedzie to ktos z dwojki Cimoszewicz Kaczynski.
qbajag moze zainteresujesz swoj sztab domena www.prezydentpolski.pl ktora mam na sprzedaz:P

Gdyby Tusk jakimś cudem wygrał.... :D

Visca el Barca!!!
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 13:22
Ja na Tuska albo Borowskiego, a ty Gbajag co robisz w tym sztabie wyborczym ??

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 13:25
Na razie nic bo jak już pisałem zaczynam od poniedziałku...

Visca el Barca!!!

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 14:05
Ja nie moge jeszcze głowsować ale jakbym mógł to bym zagłosował na Cimosiewcza albo Tuska.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
MaT
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 14:13
a moze lepiej na Leppera wkoncu on jest z zachodniopomorskiego (gm Darlowo) :D i tak nic nowego nie bedzie a tak bylo by smiesznie :):) :D:D

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 15:27
Ja na Cimoszewicza, w życiu nie glosowałbym na Kaczyńskiego bo on mi podchodzi pod populistę i faszystę...o pozostałych nie mówię bo i tak nie mają szans...

Dziękuję :)
eJay
Kibic
Na forum od 7891 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 16:37
Jeszcze co prawda nie moge glosowac, ale chcialbym, zeby wygral Tusk.

Cimoszewicz - czerwony z SLD, a niby "niezrzeszony". Burak i prostak. Spieprzyl przed komisja, bo bal sie powiedziec, ze jest czysty i chcial dowartosciowac swoja osobe przed wyborami. No i udalo mu sie...

Kaczynski - moglby przejsc do 2 tury, ale wygrac nie moze. On jest jakis dziwny:) Najchetniej wprowadzilby dyktaturę.

Tyminski - bez komentarza, zero planu, urwal sie z choinki i przypomnial sobie po 15 latach gdzie lezy Polska.

Religa - startuje bo ma dobre serce, ale na prezydenta sie nie nadaje niestety.

Lepper - nastepny zwolennik dyktatury:) Osobiscie twierdze, ze moglby byc premierem. Wtedy nastapilaby czystka wsrod "czerwonych":D Nie no oczywiscie zartuje. precz z tym burakiem wyprodukowanym w solarium:)

Borowski - jedyny byly z SLD co sie bije w piers i przeprasza:) Na prezydenta?? Raczej nie, bo juz dosc narozrabiał.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 17:06
Lepper debeściak :) dostanie odemnie głos na faze :D

Po życia kres!
ArP
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 17:28
Cimoszewicz

Pogoń Szczecin MKS!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 17:45
Jest tylko jeden odpowiedni kandydat - Cimoszewicz.

Obrazek gif wstawiony na forum
barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 18:41

Jay-J napisał:  

NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.

Moja skromna osoba ma zamiar poprzec Korwina - Mikke.

POGOŃ SZCZECIN!
Florek
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 19:28
Precz z Leperem :) najwiekszy burak Polski

Jak bym mogl glosowac to bym oddal glos raczej na Donalda Tuska

Niewiem po co prof. Religa pcha sie w polityke

Pogoń Szczecin
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 19:36

BRT_HHPro napisał:  

Jay-J napisał:  

NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.

Moja skromna osoba ma zamiar poprzec Korwina - Mikke.

A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?

Visca el Barca!!!
byku
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 19:39
Cimoszewicz - PZPR
Kaczynski - jak dla mnie jeden z najlepszych kandydatow,a patrzac na to co sie dzieje w Polsce potrzebna jest wladza silnej reki nawet zachaczajaca o autorytaryzm ( no moze przesadzilem )
Religa - szkoda ,ze brakuje mu jakiejkolwiek wiedzy politycznej bo uczciwy chlop,ale coz, wiedza najwazniejsza...
Bochniarz- chyba na nia zaglosuje,chociaz wiem ,ze nie ma szans wygrac wiec jako ze chce oddac glos nie tylko wazny ale i istotny to pewnie sie jeszcze zastanowie
Lepper - nie dziekuje
Kalinowski - buheheh
Tusk - stracil w moich oczach jak zwyzywal u Olejnik Borowskiego,ktory siedzial obok niego i chcial prowadzic inteligentna rozmowe
Borowski- nie, bo prezydent musi umiec jezdzic na rowerze,chociaz tego moge wymagac :P
Walesa-szkoda ,ze nie kandyduje,najuczciwszy,zasluzony i patriota.Glosowalbym na niego.Przykro mi ,ze w Polsce juz nie docenia sie tego co dla nas zdobil,naprawde szkoda...

Jankes
Kibic
Na forum od 7523 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 19:43

Jay-J napisał:  

nie żartuj: uważam że jest tylko jeden uczciwy kandydat ale niestety nie nadaje się na to stanowisko - Religa

Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 20:08
dla mnie:

Religa - wizerunek ma niezły, chłop tez dobry, ale do polityki się zbytnio nie nadaje. Oglądałem go kilka razy w TV, ale wciąż nie wiem jakie ma poglądy. Jako polityk nijaki.

Cimoszewicz - Człowiek który w życiu zaliczył najwięcej stanowisk ze wszystkich (oprócz Oleksego), partyjniak z SLD teraz kreuje się na bezpartyjnego - jawna bezczelność.
Z całego SLD on może nie jest umoczony w afery, ale jego działalność jako dyplomaty w MSZ-cie nie wystawia mu najlepszego świadectwa. A wogóle wszystko co komunistyczne budzi we mnie odrazę.

Kaczyński - ideologicznie nawet mi chyba do niego najbliżej (zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy "społeczne"), ale niektóre jego wizje mnie przerażają. Zbyt radykalny i niemedialny na Prezydenta.

Lepper - burak

Bochniarz - na głowę to ja jeszcze nie upadłem

Borowski - Gość podobnie jak Cimoszewicz - niby nie umoczony, ale lata działania po stronie komuchów u mnie go skreślają.

Giertych - litości...

Korwin-Mikke - przezabawny gość, który i tak dostanie 1% - gdyby został prezydent byłby to najlepszy kawał XXI wieku.

Zostaje Tusk, który też idealnym kandydatem nie jest - brakuje mi u niego wyrazistości w kreowaniu własnych poglądów, no ale w polityce zawsze wybiera się najmniejsze zło.
Głos na Tuska (pomimo, że zwolennikiem PO nie jestem i na nich głosować nie będę).

Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 21:20
Jedno jest pewne - nie stać nas na prezydenta pizdę. Obecnie w kraju jest tak nieciekawie że musi to być osoba o twardych rządach. Przyda sie odrobina dyktatury ale tylko na jedną kadencję. Jak dla mnie spóźnione to trochę bo powinno to juz być 15 lat temu (Moczulski, Korwin-Mikke) ale lepiej późno niż wcale...

P.S. poczytajcie sobie lepiej na miejskich wiatach tramwajowych wielkie białe ogłoszenia SLD - szczególnie polecam akapit (bodajże 3 od góry) o uczciwości i pożytku dla całego narodu... normalnie usmiać sie można buhaha chyba megaamnezji dostali...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443604 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005