Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 11:40
Wielkimi krokami zblizamy sie do wyborow. W miescie na billboardach i nie tylko widac sztucznie usmiechniete facjaty potencjalnych nastepcow Kwasniewskiego. A w tych wyborach duzo ich jest m.in.:
- Bochniarz - demokraci.pl (kastraci.net, geje_i_lesbijki.org)
- Religa - siedzacy przez cale zycie w kardiochirurgii a teraz na starosc go na polityke wzielo, pasuje do polityki jak siodło do swini...
- kaczor Kaczynski - ktory chce zwiekszyc uprawnienia prezydenta (zebysmy mieli w Polsce druga Białoruś)
- Tusk
- Borowski - ktory nie umie jezdzic na rowerze
- Andrew Lepper -
- Cimoszewicz
- dobry wujek z Ameryki Stan Tymiński - ktory urwal sie z choinki
jakie jest wasze zdanie na temat kandydatow ("...każdy polityk to świnia czarna...") i na kogo beda glosowac ci co moga??
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 12:20
Ja będe głosował na Donalda Tuska w którego sztabie wyborczym zaczynam pracę od poniedziałku...poza Tuskiem mógłbym jeszcze poprzeć Borowskiego i Religę ale w drugiej turze na 90% będą złodziej i psychol więc na drugą turę nie pójdę zapewnie.
P.S. Był kiedyś temat "Topic o polityce" czy coś podobnego i w zasadzie tam można przenieść dyskusję.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 12:22
Ja jeszcze mysle na kogo glosowac, ale raczej bedzie to ktos z dwojki Cimoszewicz Kaczynski.
qbajag moze zainteresujesz swoj sztab domena www.prezydentpolski.pl ktora mam na sprzedaz
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 15:27
Ja na Cimoszewicza, w życiu nie glosowałbym na Kaczyńskiego bo on mi podchodzi pod populistę i faszystę...o pozostałych nie mówię bo i tak nie mają szans...
Cimoszewicz - czerwony z SLD, a niby "niezrzeszony". Burak i prostak. Spieprzyl przed komisja, bo bal sie powiedziec, ze jest czysty i chcial dowartosciowac swoja osobe przed wyborami. No i udalo mu sie...
Kaczynski - moglby przejsc do 2 tury, ale wygrac nie moze. On jest jakis dziwny Najchetniej wprowadzilby dyktaturę.
Tyminski - bez komentarza, zero planu, urwal sie z choinki i przypomnial sobie po 15 latach gdzie lezy Polska.
Religa - startuje bo ma dobre serce, ale na prezydenta sie nie nadaje niestety.
Lepper - nastepny zwolennik dyktatury Osobiscie twierdze, ze moglby byc premierem. Wtedy nastapilaby czystka wsrod "czerwonych" Nie no oczywiscie zartuje. precz z tym burakiem wyprodukowanym w solarium
Borowski - jedyny byly z SLD co sie bije w piers i przeprasza Na prezydenta?? Raczej nie, bo juz dosc narozrabiał.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 19:39
Cimoszewicz - PZPR
Kaczynski - jak dla mnie jeden z najlepszych kandydatow,a patrzac na to co sie dzieje w Polsce potrzebna jest wladza silnej reki nawet zachaczajaca o autorytaryzm ( no moze przesadzilem )
Religa - szkoda ,ze brakuje mu jakiejkolwiek wiedzy politycznej bo uczciwy chlop,ale coz, wiedza najwazniejsza...
Bochniarz- chyba na nia zaglosuje,chociaz wiem ,ze nie ma szans wygrac wiec jako ze chce oddac glos nie tylko wazny ale i istotny to pewnie sie jeszcze zastanowie
Lepper - nie dziekuje
Kalinowski - buheheh
Tusk - stracil w moich oczach jak zwyzywal u Olejnik Borowskiego,ktory siedzial obok niego i chcial prowadzic inteligentna rozmowe
Borowski- nie, bo prezydent musi umiec jezdzic na rowerze,chociaz tego moge wymagac
Walesa-szkoda ,ze nie kandyduje,najuczciwszy,zasluzony i patriota.Glosowalbym na niego.Przykro mi ,ze w Polsce juz nie docenia sie tego co dla nas zdobil,naprawde szkoda...
Religa - wizerunek ma niezły, chłop tez dobry, ale do polityki się zbytnio nie nadaje. Oglądałem go kilka razy w TV, ale wciąż nie wiem jakie ma poglądy. Jako polityk nijaki.
Cimoszewicz - Człowiek który w życiu zaliczył najwięcej stanowisk ze wszystkich (oprócz Oleksego), partyjniak z SLD teraz kreuje się na bezpartyjnego - jawna bezczelność.
Z całego SLD on może nie jest umoczony w afery, ale jego działalność jako dyplomaty w MSZ-cie nie wystawia mu najlepszego świadectwa. A wogóle wszystko co komunistyczne budzi we mnie odrazę.
Kaczyński - ideologicznie nawet mi chyba do niego najbliżej (zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy "społeczne"), ale niektóre jego wizje mnie przerażają. Zbyt radykalny i niemedialny na Prezydenta.
Lepper - burak
Bochniarz - na głowę to ja jeszcze nie upadłem
Borowski - Gość podobnie jak Cimoszewicz - niby nie umoczony, ale lata działania po stronie komuchów u mnie go skreślają.
Giertych - litości...
Korwin-Mikke - przezabawny gość, który i tak dostanie 1% - gdyby został prezydent byłby to najlepszy kawał XXI wieku.
Zostaje Tusk, który też idealnym kandydatem nie jest - brakuje mi u niego wyrazistości w kreowaniu własnych poglądów, no ale w polityce zawsze wybiera się najmniejsze zło.
Głos na Tuska (pomimo, że zwolennikiem PO nie jestem i na nich głosować nie będę).
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 27/07/2005 21:20
Jedno jest pewne - nie stać nas na prezydenta pizdę. Obecnie w kraju jest tak nieciekawie że musi to być osoba o twardych rządach. Przyda sie odrobina dyktatury ale tylko na jedną kadencję. Jak dla mnie spóźnione to trochę bo powinno to juz być 15 lat temu (Moczulski, Korwin-Mikke) ale lepiej późno niż wcale...
P.S. poczytajcie sobie lepiej na miejskich wiatach tramwajowych wielkie białe ogłoszenia SLD - szczególnie polecam akapit (bodajże 3 od góry) o uczciwości i pożytku dla całego narodu... normalnie usmiać sie można chyba megaamnezji dostali...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443604 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.