Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8997 dni

Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 21:06
Wymagany wiek: minimum 18

Od razu podkreslam ze nie przyjmuje malo zwrotnych pilkarzy oraz tych przecietniakow - tylko wylacznie dobrych, majacych za soba gre w dobrych klubach juniorskich ( niekoniecznie ) tylko naprawde tych ktorzy potrafia grac w pilke nozna.

Informuje ze to druzyna sponsorowana przez CSL Internationale Spedition ( www.csl.com.pl ), posiadamy dla siebie stroje firmy LOTTO ( spodenki, koszulki i getry ). Wystepujemy obecnie w II lidze SLS ( www.halp.com.pl/index3.htm ) oraz w II lidze HALP ( www.halp.com.pl/index2.htm ).

Chetni pisac tylko i wylacznie TU ! Albo na maila [email protected] oraz zostawic kontakt tel albo GG.

Tresc maila albo postu:
np.
Imie i nazwisko: Adam Dz.
Kluby: amatorski RP Grot ( I miejsce na turnieju druzyn zachodniopomorskich 2001 ), Pogon Szczecin ( LO7 ) itd..
Pozycja: napastnik, rozgrywajacy
Kontakt: [email protected] GG: 6912584 Tel: 660416831
Zalety: gra prawa noga, nienaganna technika, zwrotnosc, dryblingi, zwody
Wady: gra lewa noga, gra glowa, gra w defensywnie, czeste wahania formy

I to bylo na tyle.

Powodzenia.

P.S. Mam nadzieje ze znajde 2-3 ciekawych graczow ;-)

Pozdrawiam

Veni, vidi, vici
U84%
RM
ace
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 21:34
.... sorry do kasacji.

Rosa
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 22:01
Młodszych nieda rady ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
LeOnik
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 22:35

Max Zone napisał:  
.... sorry do kasacji.

Hyde park ? Sam jestes do kasacji :X

Mlodszych ? Sorry ale nie ;-)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
ace
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 22:41

LeOnik napisał:  

Max Zone napisał:  
.... sorry do kasacji.

Hyde park ? Sam jestes do kasacji :X

Mlodszych ? Sorry ale nie ;-)

Chodziło mi o post do kasacji :), nie napisałem tam gdzie chciałem :)

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 22:43
do Leonika: Zmien podpis

Ps. Post do kasacji ;]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 26/06/2005 23:19
(nie bede wyzywał :) )
uważaj bo Ci Antoni zawodników podpierdoli

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 27/06/2005 10:42
Nie wiedzialem Adaś że jestes taka wazna szycha hihi A jak ja jestem cienki, nie umiem trafić w piłke, nie jestem zwrotny ani nie mam kiwki to po znajomości da się wkręcic?? Bo ja bym chciał taką koszuleczke Lotto hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
LeOnik
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 08/07/2005 16:59

YaReK napisał:  
Nie wiedzialem Adaś że jestes taka wazna szycha hihi A jak ja jestem cienki, nie umiem trafić w piłke, nie jestem zwrotny ani nie mam kiwki to po znajomości da się wkręcic?? Bo ja bym chciał taką koszuleczke Lotto hihi

LoL :D No bo jestem szycha i elo ! :D

Nadal aktualne ;-)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
77
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: Nabor do druzyny HALP - pilka nozna - CSL Internationale Spedition - 08/07/2005 17:06

LeOnik napisał:  
Wymagany wiek: minimum 18

Zalety: gra prawa noga, nienaganna technika, zwrotnosc, dryblingi, zwody
Wady: gra lewa noga, gra glowa, gra w defensywnie, czeste wahania formy
(...)
P.S. Mam nadzieje ze znajde 2-3 ciekawych graczow ;-)

Pozdrawiam

;)Bierz Ediego i Kazika;)

;)Spełniają przykładowe warunki.;)

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453160 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005