Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Światowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
stahu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8104 dni

Liga Światowa - 12/06/2005 00:35
Dziś Polacy niestety troche pechowo przegrali z Serbią ale widać w naszej kadrze prace trener Lozno, jest to dobry trener i znacznie poprawił gre Polaków, nadal jesteśmy liderem naszej grupy i trzeba liczyć na wygraną jutro, później pokonać u siebie jeszcze Serbów , i chociaż po jednej wygranej w Grecji i Argentynie, i powinniśmy zakończyć rozgrywki jako lider, Dziś widać było że Wlazły musi jeszcze dużo pracować, nie szło mu przed obcą mniej gościnną publicznością i to było widać, wielkie brawa dla Winiarskiego Zagumnego i Gruszki za świetny mecz. Gacek poprawny choć bez rewelacji. Szymański słaby w końcówkach, szkoda ze nie serwował tak jak zaraz po wejśćiu ale tak bywa, KAdziewicz psuł zagrywki nie kończył piłek ogulnie nie najlepszy występ, szkoda że nie grał Gołaś bo Grzyb zagrywał bardzo przeciętnie lekko co nic nam nie dawało, Fenomenalny Bojovic który wygrał ten mecz Serbom, brawa dla niego

ps wie ktoś ile drużyn awansowuje z 1 grupy ? 3 liderów + Serbia ? a jak Serbia liderem to najlepszy z 2 miejsca ?

qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Liga Światowa - 12/06/2005 01:07
Awansują zwycięzcy grup plus Serbia jako gospodarz.
Jak Serbia wygra naszą grupę to drużyna z 2 miejsca wchodzi.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Liga Światowa - 12/06/2005 11:19
Mecz z Serbią Polacy mogli wygrać spokojnie 3-0. Szwankowała u naszych zagrywka, z resztą nie można się czepiać wynniku tego gdyż przypominam, że gramy w osłabieniu bez Murka, Świderskiego. Bąkiewicz przechodził operację, więc skład można powiedzieć mamy osłabiony. Po tych pierwszych meczach widać zmiane gry Polaków, nie wkrada się aż tak duża nerwowość jak u poprzednich trenerów. Jak dla mnie wszystko idzie w dobrym kierunku i jestem pewien, że Polacy wezma rewanż i wygramy 3-0 lub 3-1. O wyjście z grupy jakoś się szczególnie nie martwie, będzie 1 miescje w grupie. Z resztą dla Polaków liga światowa jest "treningowa" przed ważniejszymi imprezami jakie nas czekają, jesli się nie myle to Mistrzostwa Europy.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
maluch
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Liga Światowa - 12/06/2005 11:41
ale najlepsze podczas tego meczu było to że przez ponad 30 minut nie było tam światła :)

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Liga Światowa - 12/06/2005 23:22
Dziś pewne zwycięstwo 3-1 choć mogli wygrać spokojnie 3-0. Najbardziej szwankuje jak wczoraj zagrywka i asekuracja między dwoma strefami. Teraz trzeba czekać na następne mecze:)

Ps. Coś mało fanów siatkówki na forum. ;/

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 08:15
nie wiem po co Lozano wpuszcza Szymańskiego w podstawe. Moim zdaniem Wlazły jest lepszy, nawet jak jest w troszke słabszej dyspozycji.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 08:35
Grecja z Argentyną podzieliłysię zwycięstwami więc narazie spokojnie prowadzimy w grupie.

Visca el Barca!!!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 10:35
ej a co z Ruskimi ? wogole nie wystartowali?

Po życia kres!
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 14:23
Są 3 grupy:

Grupa A - Brazylia, Japonia, Portugalia, Wenezuela
Grupa B - Bułgaria, Francja, Kuba, Włochy
Grupa C - Argentyna, Grecja, Polska, Serbia & Czarnogóra

więc wychodzi na to, że nie wystartowali Rosjanie.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 15:09

Cinek457 napisał:  

Rosja chyba zrezygnowała, a Holandię zdyskwalifikowali. Gdzieś tak czytałem ale nie jestem pewien.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szczeper
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 15:16
ha, ja zawsze wierzylem ze wygraja z serbia przynajmniej jeden mecz, najlepszy zawodnik naszych w tym meczu to winiarski

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Mick
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 17:41
1. Polska 6 5 1 11 17:8
2. Grecja 6 3 3 9 13:11
3. Serbia i Cz. 6 2 4 8 10:15
4. Argentyna 6 2 4 8 10:16

polacy graja dosc ładnie ;] wczoraj pykneli serbów pierwsza klasa :P co ztego ze serbom nie zależało i grali prawie 'rezerwowym' skladem :P ważne ze 1 miejsce jak narazie nasze ;]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 19:02

PiteRski napisał:  
nie wiem po co Lozano wpuszcza Szymańskiego w podstawe. Moim zdaniem Wlazły jest lepszy, nawet jak jest w troszke słabszej dyspozycji.

Zgadzam sie ...
2-3 i 3-1 ... plan MINIMUM wykonany ... xD

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 19:35

pogonfan napisał:  

Cinek457 napisał:  

Rosja chyba zrezygnowała, a Holandię zdyskwalifikowali. Gdzieś tak czytałem ale nie jestem pewien.

Holandia chyba za coś tam została niedopuszczona...natomiast Rosja się na coś obraziła i nie startuje, już w trzeciej edycji z rzędu.
Ma poprostu Lige Światową gdzieś

Visca el Barca!!!
stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Liga Światowa - 13/06/2005 21:08
teraz po jednym zwycięstwie z każym i już możem zapewnić sobie awans zakładając że najsłabsza Serbia ogra chociaż raz Greków w rewanżu, myśle że awans już mamy pewny na 65% oczywiście jesli nie stracą ormy jak np na olimpiadzie za Gościniaka choć myśle że Lozano napewno do tego nie dopósci

qbajag napisał:  

pogonfan napisał:  

Cinek457 napisał:  

Holandia chyba za coś tam została niedopuszczona...natomiast Rosja się na coś obraziła i nie startuje, już w trzeciej edycji z rzędu.

Rosja gra w lidze europejskiej, ma nowego trenera , jegs debiut określona jako udany bo pokanali 2 razy Estonie w 5 setach ostatnio męczyli się bodajże z Finlandią równierz w 5 setach. więc albo widać eekty pracy trenera albo sobie tą lige odpóścil szykując sie na ważniejsze imprezy hahaha

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Liga Światowa - 14/06/2005 08:15

qbajag napisał:  

pogonfan napisał:  

Cinek457 napisał:  

hee :D to ciekawe :D zawsze uważałem ich za największą potęge siatkówki :D

Po życia kres!
seeedzik
Kibic
Na forum od 8023 dni

Odp: Liga Światowa - 14/06/2005 22:10
Ruscy pewnie sie szykuja na Mistrzostwa, ewentualnie odpoczywaja po sezonie, nie sadze zeby majac w skladzie Abramova, Baranova czy Kazakova w pelni formy meczyli sie z jakimis ogorkami
Ad temat, to jak sadzicie jak bedzie grala Polska w pelnej sile ogniowej ??
Zagumny(Stelmach) - Murek, Swiderski, Gruszka (Winiarski, Bakiewicz) - Wlazly (Papke) - Golas, Kadziewicz (Grzyb i kurde szkoda ze Szczerbaniuk skonczyl z reprzentacja) - Ignaczak (Gacek)
Jesli wszyscy beda zdrowi to naprawde mam szanse na medale, zeby tylko psychika im nie siadla jak zwykle, ale tu wierze w Lozano.

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Liga Światowa - 14/06/2005 22:21
Teraz po udanych debiutach Winiarskiego i Wlazłego możliwe jest każde ustawienie. Nie moge się doczekać pełnej sprawności Murka i Świderskiego. Wtedy to reprezentacja będzie naprawde mocna a chciałbym przypomnieć, że my jesteśmy w fazie ciężkich treningów a nie w optymalnej formie. Co dopiero będzie póżniej jeśli szczytowa forma przyjdzie, będzie zero kontuzji. Szkoda tylko, że w Szczecinie nie ma hali z prawdziwego zdarzenia, Liga Światowa w Szczecinie niestety to narazie sfera marzeń. A odnośnie tematu siatkówki szkoda, że już nie ma Morza Szczecin. Ekipa była nie zła, w końcu wicemistrzostwo było, bosman sponsor główny, a teraz dupa. A nie ma co mówić bo w Szczecinie grali : Zagumny, Rybak(także reprezentant za kadencji Wspaniałego i Gościniaka), Ruciak, trener Ryś. Drużyna była dobra a odnośnie reprezentacji moje typy na mecze z Serbią i Czarnogórą to 3-1 i 3-0.

qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Liga Światowa - 14/06/2005 22:47

Mati. napisał:  
. Drużyna była dobra a odnośnie reprezentacji moje typy na mecze z Serbią i Czarnogórą to 3-1 i 3-0.

A nie gramy najpierw w Pireusie z Grecją?
Moje typy na Polska-Grecja 2:3 i 3:1

Visca el Barca!!!
Przemek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Liga Światowa - 14/06/2005 23:18
Najpierw gramy z Grecją w piątek i w niedziele

Piątek:Gre-Pol 3:2
Niedziela:Gre-Pol 2:3

PS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368582 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005