Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Azerbejdżan-Polska 0-3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RUDY 20
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7868 dni

Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 17:21
Składy:
Azerbejdżan: 1-Dżahangir Gasanzade - 6-Kamał Gulijew, 14-Raszad Sadygow, 3-Awtandił Chadżijew - 4-Machir Szukurow, 2-Ildar Abdulrachmanow, 5-Emin Gulijew, 7-Raszad Abdullajew, 15-Raił Melikow - 8-Asłan Karimow, 9-Gurban Gurbanow.
Polska: 1-Jerzy Dudek - 4-Marcin Baszczyński, 2-Tomasz Kłos, 6- Jacek Bąk, 3-Tomasz Rząsa - 5-Kamil Kosowski, 7-Radosław Sobolewski, 10-Mirosław Szymkowiak, 8-Sebastian Mila - 9-Maciej Żurawski, 11-Tomasz Frankowski.
Sędzia: Alberto Undiano Mallenco (Hiszpania).
jak narazie trwa I połowa i jest 0-0, slabo dzis polacy graja:( ale miejmy nadzieje ze wygramy... u nas Polska wygrała 8-0
jakie sa wasze komentarze o tym meczu???

Ostatnio edytowany przez: RUDY 20, 4 czerwca 2005, 18:54 [6 raz(y)]

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
SamAxe
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-0 trwa I połowa - 04/06/2005 17:29
A co to ma do Pogoni?

Tak w ogole to 0:1 ;)

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-1 trwa I połowa - 04/06/2005 17:30
w 27 minucie gola dla Polski strzela Tomek Frankowski gool juz widac coraz lepiej graja polacy :)

Pir@t
Kibic
Na forum od 7740 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-1 trwa przerwa - 04/06/2005 17:58
fajny mają tam sposób dopingu;P na każde wyjście z połowy wyszyscy wpadają w euforie a jak kopną na bramke to chyba sikają z wrażenia;P

Jak by nie było jest bardzo miło:]
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-2 trwa II połowa - 04/06/2005 18:17
w 56 minucie gola dla Polski zdobył Tomasz Kłos gool

SamAxe
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-2 trwa II połowa - 04/06/2005 18:40
3;0 Zuraw

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 trwa II połowa - 04/06/2005 18:40
na 3:0 w 78 minucie podwyzsza Maciek Żurawski gool

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 18:54
no i wygralismy 3:0 po bramkach :Frankowskiego, Kłosa, Żurawskiego mecz w II połowie był dobry z naszej strony :) oby tak dalej

Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 19:32
powiem jedno : Nic sie nie stalo POLSKA nic sie nie stalo ! hehehe =) zartuje zartuje wazne 3pkt jeszcze wygramy z Irlandia, Walia i Austria i mamy awansik potem pojedziemy do Anli podopingujemy wygrywajaca POLSKE wrocimy i nie zdazymy sie uspokoic a tu juz POLSKA bedzie grala z Brazylia i Argentyna =) xD

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Kula
Kibic
Na forum od 7865 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 19:33
Mecz nawet nawet Oby tak dalej !!

PS
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 19:33
Zaimponowali mi dzisiaj Polacy. Takie kraje jak Azerbejdżan czy Armenia to bardzo ciężki teren. Azerowie w ostanim czasie oddali tu punkty tylko Anglii i to po skormnym 1-0. Dzisiaj graliśmy o klasę lepiej niż z Albanią i nie brakowało chęci. Oby tak na jesień. A transmisja stała wręcz na skandalicznym poziomie, te powtórki które były rzadko a jak już były to niczego nie wyjaśniały, albo przy bramce Kłosa (czy jak pisali: "Ktosa" Tomek Kłos super ktoś ;)) nie widać było czy ta piłka w bramce jest czy nie. Albo "ball position" ;D No i niesmak budziła ta sytuacja z Torresem. Nie wiem na co się tak wkurzył. Dużo spalonych odgwizdywał sędzia ale one były naprawdę. No i to było tuż po niepodyktowaniu ewidentnego karnego na Mili dla nas... i to ma być kapitan byłych Mistrzów Świata? Przykra sprawa

Obrazek gif wstawiony na forum
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 20:02
Torres sie wkurzyl bo uwazal ze Zurawski byl na spalonym i byl ale na passywnym, wiec wszysto ok do mementu odegrania przez Niedzielana, bo wtedy i tu kwestia interpretacji przepisow, czy automatycznie jego passywny spalony nie powinnien byc aktywny bo jednak uczestniczyl w akcji i odniosl w niej korzysc. Niezmienia to sytuacji ze zasluzone zwyciestow Polakow, stworzyli wiecej sytacji. Sedziowanie srednie, karny dla Polski, czasami sedzia pozwalal na zbyt ostra gre i no gol na 3:0, panowie sedziowie z forum jak powinen sie zachowac arbiter w tej sytuacji??

Klocek napisał:  
jeszcze wygramy z Irlandia

Z Irlandia Pln ;-) juz gralismy... Zostaly 2 meczu u nas Walia i Austria oraz wyprawa do Manchesteru, miejmy nadzieje, ze takze bede w niej uczestniczyl Aa

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
jns
Kibic
Na forum od 7772 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 20:45

Cytat:  
A transmisja stała wręcz na skandalicznym poziomie, te powtórki które były rzadko a jak już były to niczego nie wyjaśniały, albo przy bramce Kłosa (czy jak pisali: "Ktosa" Tomek Kłos super ktoś ) nie widać było czy ta piłka w bramce jest czy nie. Albo "ball position" ;D

Rzeczywiście transmisja fatalna.Ja wychwyciłem jeszcze: "Janas Pawet'' :-)
Co do samego spotkania to gra Polaków mogła sie podobać.Nie dali się sprowokować Azerom,wykonywali założenia taktyczne.
Przede wszystkim nie popełnili błędów jak przed kilkoma laty w meczu z Armienią.
Sędziowanie-cóż czasami miałem wrażenie,że arbiter zapomnial kartek wziąść ze sobą,no i ten karny Mili.Czy bramka nr 3 prawidłowo została uznana? To pytanie zostawie fachowcom;)
Zachowanie Torresa - bez komentarza.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 21:28

Hades napisał:  

Cytat:  
A transmisja stała wręcz na skandalicznym poziomie, te powtórki które były rzadko a jak już były to niczego nie wyjaśniały, albo przy bramce Kłosa (czy jak pisali: "Ktosa" Tomek Kłos super ktoś ) nie widać było czy ta piłka w bramce jest czy nie. Albo "ball position" ;D

Rzeczywiście transmisja fatalna.Ja wychwyciłem jeszcze: "Janas Pawet'' :-)
Co do samego spotkania to gra Polaków mogła sie podobać.Nie dali się sprowokować Azerom,wykonywali założenia taktyczne.
Przede wszystkim nie popełnili błędów jak przed kilkoma laty w meczu z Armienią.
Sędziowanie-cóż czasami miałem wrażenie,że arbiter zapomnial kartek wziąść ze sobą,no i ten karny Mili.Czy bramka nr 3 prawidłowo została uznana? To pytanie zostawie fachowcom;)
Zachowanie Torresa - bez komentarza.

Tam poprostu zamiast Ł to dawali T . Tak Samo było Tomasz Ktos :)

fenster
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 21:57

Jay-J napisał:  
Zaimponowali mi dzisiaj Polacy. Takie kraje jak Azerbejdżan czy Armenia to bardzo ciężki teren. Azerowie w ostanim czasie oddali tu punkty tylko Anglii i to po skormnym 1-0. Dzisiaj graliśmy o klasę lepiej niż z Albanią i nie brakowało chęci. Oby tak na jesień. A transmisja stała wręcz na skandalicznym poziomie, te powtórki które były rzadko a jak już były to niczego nie wyjaśniały, albo przy bramce Kłosa (czy jak pisali: "Ktosa" Tomek Kłos super ktoś ;)) nie widać było czy ta piłka w bramce jest czy nie. Albo "ball position" ;D No i niesmak budziła ta sytuacja z Torresem. Nie wiem na co się tak wkurzył. Dużo spalonych odgwizdywał sędzia ale one były naprawdę. No i to było tuż po niepodyktowaniu ewidentnego karnego na Mili dla nas... i to ma być kapitan byłych Mistrzów Świata? Przykra sprawa

Widze że dominuje patriotyczne spojrzenie które podobnie jak inne uczucia miłości i patriotyzmu wpływają negatywnie na receptory wzroku,słuchu itp.
Zachowanie Torresa ze wszechmiar naganne ale.....
1-0 Franek chyba jednak ,,przypadkiem " dostał w rękę.
3-0 ewidentny spalony Niedzielan przy podaniu Szymkowiaka !!
Ci co nagrali niech sobie obejrzą te sytacje starając się wcielić w kibica Azerów to zobaczą coś czego nasza polskość zasłoniła.
P.S. Szpakowi można już z powodzeniem ufundować ,,białą laskę" i nie za to że nigdy nie zrozmie tej dyscypliny sportu bo na to nie ma już czasu ale za ,,ślepą miłość do polskiej reprezentacji"

Obrazek jpg wstawiony na forum
Zezik
Kibic
Na forum od 8330 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 22:01

Hades napisał:  
Czy bramka nr 3 prawidłowo została uznana?To pytanie zostawie fachowcom;)

Fachowcem to chyba jednak nie jestem, ale uwazam ze sedzia slusznie uznal bramke. W prawdzie mozna przywolac przepis ze jesli zawodnik przebywajacy na spalonym uzyskuje korzysc ze tej pozycji spalony powinien zostac odgwizdany. Mozna niby mowic ze Zurawski byl blizej bramki dzieki temu ze byl na pozycji spalonej, ale w praktyce takie gole sie uznaje, zalezy to glownie od oceny sedziego i ta ocena wg mnie byla sluszna.

EDIT: ktos wlasnie napisal ze Niedzielan byl na spalonym, tego nie zaprzeczam ani nie potwierdzam;) meczu nie nagralem:( niech ktos napisze jak bylo:)

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 23:05

Pszczółek napisał:  
Torres sie wkurzyl bo uwazal ze Zurawski byl na spalonym i byl ale na passywnym, wiec wszysto ok do mementu odegrania przez Niedzielana, bo wtedy i tu kwestia interpretacji przepisow, czy automatycznie jego passywny spalony nie powinnien byc aktywny bo jednak uczestniczyl w akcji i odniosl w niej korzysc. Niezmienia to sytuacji ze zasluzone zwyciestow Polakow, stworzyli wiecej sytacji. Sedziowanie srednie, karny dla Polski, czasami sedzia pozwalal na zbyt ostra gre i no gol na 3:0, panowie sedziowie z forum jak powinen sie zachowac arbiter w tej sytuacji??

Pamiętam podobną sytuację z Ligi + i Żelazko wtedy powiedział że bramka jak najbardziej prawidłowa. Cóż przepisy przepisami...

Obrazek gif wstawiony na forum
Grzegorz Rasiak
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 04/06/2005 23:11
Szkoda, że nie zagrałem w Baku mam tam nawet rodzine (Cezary Baryka), ale bolało mnie od walkmena prawe ucho. Pozatym byłem umówiony już z fryzjerem i kosmetyczką.
W Anglii zagram na pewno! Ja już znam ich sztuczki!

P.S
Trener Azerbejdżanu to jakiś wieśniak!

DERBY CANTRY
Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 05/06/2005 10:00

Cytat:  
Klocek napisał:

Z Irlandia Pln ;-) juz gralismy... Zostaly 2 meczu u nas Walia i Austria oraz wyprawa do Manchesteru, miejmy nadzieje, ze takze bede w niej uczestniczyl

A no mozliwe xD

a komentatorstwo bezkitu skandal gdy Dudek zlapal pilke to ktorys z konmentatorow palna "Teraz Jurek Dudek spokojnie rozpocznie wybiciem z autu"

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Azerbejdżan-Polska 0-3 - 05/06/2005 10:24

KloceK napisał:  

Cytat:  
Klocek napisał:

Z Irlandia Pln ;-) juz gralismy... Zostaly 2 meczu u nas Walia i Austria oraz wyprawa do Manchesteru, miejmy nadzieje, ze takze bede w niej uczestniczyl

A no mozliwe xD

a komentatorstwo bezkitu skandal gdy Dudek zlapal pilke to ktorys z konmentatorow palna "Teraz Jurek Dudek spokojnie rozpocznie wybiciem z autu"

a to szpakowski na pewno, bo ktoz by inny (:

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453126 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005