I chodzi o szacunek dla piłkarzy bo dobrze grają, czy dla kibiców bo dobrze i w dużej ilości dopingują.
Troche pampers nie wytłumaczyłeś o co ci chodzi.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 15/03/2005 17:16
Nie no spoko....wiadomo ze
Szacunek - szanujesz kogos,kogos do kogo bys sie nie odezwal z bluzgiem,szanujesz to osobe za cos co zrobila lub jaka jest w stosunku do kogos
Sympatia- no np jak lubie przebywac w towrzystwie jakiejs osoby nie zauwazasz jej wad itd.
No zle sprecyzowalem temat dokladnie chodzilo mi o to
Ze waszym zdaniem dla Jakich kibicow macie chociaz odrobine szacunku za np doping,oprawe ultras itp. i za co macie dla nich ten niby szacunek a dla jakich macie pogarde i ich nie nawidzicie w pelnym slowa tego znaczeniu
A jak temat juz byl lub zly to spoko mozna wykasowac ale ja osobiscie sie nie wpiisywalem w tatki temat
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 15/03/2005 17:36
Najwiekszy szacunek ma u mnie Śłąsk Wrocław. Uważam że sa oni jedną z bardziej honorowych ekip w polsce ( akcje z Arką uważam za przypadek). Chlopaki z Wrocka są wierni swojej druzynie choc ta gra w trzeciej lidze. Pamiętam również sytyacje w której kibice Śląska udostępnili Legii część własnego młyna gdy ta miała zakaz wyjazowy ( Śląsk, Śląsk szacunek). Szanuje również Zagłbię Sosnowiec za wierność i wytrwałość (Było, jest i będzie ...)
Najmniej szanuje Cracovię i Górnik Z. Chyba nie musze pisać dlaczego.
Rozumiem że można nielubic tych klubów ale naprawde ich nazwy można pisać dużymi literami. Czy mógłbyś mi napisać dlaczego nie szanujesz Lecha? Pytam z czystej ciekawości.
a wygral typ ktory szanuje slask. w pizdzie byles i chuja wiesz synek. oddaj lepiej "Lige Chuliganow" i "Pamietnik kibica" bo za duzy wplyw na Ciebie wywieraja leszczu...
Hehe loozik koles. Sam piszesz ze jetesmy "chujkami" bo nie wymienilismy Lechii a jedziesz po mnie bo szanuje Śląsk.Gdzie tu logika. Co do źródła mojej wiedzy nie sadze aby w podanych przez ciebie ksiazkach bylo cos o postawie kibicow Śląska w przeciagu ostatnich lat. Pozdro dla ciebie.
Pampers co ma sympatia do szacunku. Jak dobrze zauwazyl to Patyk sympatia a szacunek to rozne pojecia. Lecha nie lubie ale o braku szacunku nie moge powiedziec bo niby za co. Za sztame z Craxa?
To dlaczego nie wymieniles Polonii, Czarnych Jasło, Korony, Sandecji, Stali, Tarnovi. Wisła robi to samo co Cracovia i co uwazasz ze Wisła zasluguje na szacunek bardziej niz Lech?
Ostatnio edytowany przez: Kriss, 15 marca 2005, 20:19 [1 raz(y)]
Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 15/03/2005 20:58
ciezko mowic o szacunku jak nie spotkalo sie z danymi druzynami itp.szacunek mozna miec za jakas konkretna sytuacje ktora dotyczy posrednio Ciebie...Wiec nie bede pisal o szacunku...Ja osobisce lubie Slask Wroclaw,zycze im jak najszybszego powrotu do ekstraklasy bo na to zasluguja,potencjal maja ogromny,frekwencja tez by byla powyzej przecietnej.Ale w Polsce bedziemy skazani na klubu pokroju Heko Czermno...
Zaglebie - Za zgode z Legia i za kose z hanysami
Lechia- graja w 3 lidze a prawie zawsze stawiaja sie dobra ekia na wyjazdach- Zaczalem nimi lige w fifie 2005
Widzew - sentymenty
Wisla - nie lubie Krakowa
Cracovia, Gornik- Nozownicy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772457991 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.