Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Scarface
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7861 dni

*

Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 11:41
Kolejne pozdrowionka z krainy deszczowców dawno sie nieodzywalem bo w okresie swiatecznym byl straszny zapierdol w pracy i niemialem czasu nawet na spanie a co dopiero na jakies wiadomosci z kraju, z drugiej strony to nawet i lepiej bo czlowiek przynajmniej sie nierozczulal nad swietami i tesknota za domem bo byl caly czas w pracy, przy okazji spoznione ale szczere zyczenia swiateczne i noworoczne dla wszystkich forumowiczow mam nadzieje ze przynajmniej dla was byl to okres odpoczynku i wesolych melanzy, choc trzeba powiedziec ze poza odpoczynkiem byl to dla mnie tez okres dobrego imprezowania tylko ze do pracy trzeba bylo chodzic codziennie bo tu kazdy dzien jest dla mnie powszednim, szkoda ze w klubie znowu dzieja sie dantejskie sceny mielismy budowac solidny klub a jak na razie to widze ze jest to tylko wojna nerwow na lini miasto-kibice-zarzad trudno mi sie nawet w tej sprawie wypowiadac bo jestem kompletnie nie w temacie wiec powstrzymam sie od komentarza.

PS
Zalozylem ten temat bo jest mi bardzo trudno szukac swoich wpisow w ogorkowym gdzie jest ponad 1000 postow, prosba do adminow o niekasowanie go i jesli to mozliwe to o przeniesienie moich postow i odpowiedzi na nie z ogorkowego a obiecam browara extra po powrocie :;

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 12:55
pozdrawiam ;)

POGOŃ SZCZECIN!
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 12:58
No i kto tutaj się odezwał :D Pozdro Scarface, Wesołych Świąt itd hehe. W klubie faktycznie nie za ciekawie i mam nadzieje, że gorzej już nie będzie...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 13:26
Scarface grałes w orkiestrze Jurka Owsiaka? bycie "na wygnaniu" nie moze byc wymówką hihi
zapytaj sie tam u Ciebie czy ktos nie zechciałby sobie zalicytować, mamy tu do opchnięcia za przysłowiową "darmochę" dwa ptaszki (do kazdego serduszko WOŚP gratis). pozdro

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 15:14
zgoda Scarface niech będzie to Twój temacik - ale od dziś, bo przerzutka z ogórka to kawał roboty :P

pozdro

P.S.
u nas już wiosna

Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 10/01/2005 16:11
Scarface pozdro 600 i wysokich premii :) taaa u nas srodek zima a jak wiosna ... dzisiaj mialm dlugi rekaw i nic wiecej :) ciepelko jest .... az mi sie pomylilo i cos tam palnelem zamiast zima powiedzialem wiosna ^^
HAPPY NEW YEAR !

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Pogoniarze on-tour (Irlandia tour) - 12/01/2005 17:46
U was wiosna a u mnie wczoraj przeszlo tornado i musielismy wczesniej skonczyc robote bo mieszkamy nad samym oceanem i policja pozamykala drogi wyjazdowe nad ocean ale na cale szczescie nie bylo tak strasznie tylko jak wracalem z miasta z zakupow to tak mnie wiaterek przykleil do sciany ze nie moglem sie ruszyc przez kilka minut i z 12 razy zaliczylem glebe ale tak to juz jest jak wieje 120 km/h, tu to jest normalne wiec musze sie przyzwyczajac. W pracy robi sie troszke przejebane i zaczynam odczuwac pierwsze oznaki totalnego zmeczenia braku snu i normalnego zycia co niestety objawia sie totalna qrwica w pracy i w domu ale na cale szczescie zazywam spore dawki uszczesliwiacza w barach a dzisiaj koles ma jeszcze urodziny wiec jutro w pracy znowu bede mietowy.
PS
Dla zainteresowanych bedzie kilka miejsc pracy u mnie w Belmullet albo w okolicach, jak ktos jest zainteresowany niech wysle mi mejla adres w profilu a podam szczegoly tylko nic nie obiecuje bo to jeszcze nie jest na 100 % pewne

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772467950 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005