| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:07
Do rozpoczecia sezonu jeszcze kupa czasu, dlatego moze kazdy wypisze jakie ma znajomosci z kibicami z innego miasta... albo moze ktoś z waszych znajomych, z rodziny kibicuje innej drużynie. Ja pamiętam kiedy na koloniach spotykało sie ziomków z Poznania albo Krakowa... wtedy jeszcze miałem za mało latek zeby na to jakoś reagowac i kompletnie nie zwracałem na to uwagi. Obecnie nie znam poza przyjaciółmi z Warszawy kibiców innych zespołów!!!
|
Good night left side !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:27
Ogółem to mam wielu ziomków,którzy kibicują innym klubą,ale w większej ilosci to Łódź,Wrocław,Wawa
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:40
Ja znam kibicow Arki Gdynia, Odry Opole(pozdro Turbo Ziomale ), Łksu, HSV i Broendby...znalazla by sie jeszcze Pogon Olesnica ..Oj..troche trzeba by bylo poszperac..
|
Ostatnio edytowany przez: borsuk, 10 stycznia 2005, 18:13 [1 raz(y)]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:43
Mieszkam w Wielkopolsce dookoła sam Lech. Mój brat jest fanatykiem kolejorza. Nie raz na Twardowskiego byliśmy po przeciwnej stronie barykady.Jest tu trochę Legionistów ale boją się afiszować. Ja nie mam z tym problemów, lokalny układ.
|
Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:53
Dość spora rodzina w Warszawie (L) , dalekie kuzynostwo fanatycy Górnika Zabrze - nie utrzymuje bliskiego kontaktu , znajomi w Bielsku Białej, Kołobrzegu, Rotterdamie
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 12:10
Utrzymuje kontakt z kibicami Kotwicy Kolobrzeg Mialem okazje spedzic sylwestra w ich gornie i bylo zajebiscie.Do tego grona moge dodac chlopakow z MKS Karlino wporzo ziomki
Wszyscy oni oczywiscie aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskich swoich klubow
Pozdro dla chlopakow--------> do zoabczenia juz niebawem
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 12:41
Znam kolesi z Gdańska, kibicują Lechii ale na żużlu i kolesie we wrocławiu chociaż pewnie coś by się jeszcze znalazło
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 15:40
Heh pamietam jak kiedys na wakacjach spotkalem dziadka tak powyzej 70-tki. Dodatkowo on byl Austriakiem. A jednak jakos sie dogadalismy - on po angilelsku zachwalal swoj Rapd, a ja opowiadalem mu o Pogoni i o sytuacji w lidze (wtedy zajmowalismy 13 miejsce w lidze). Normalnie to bym z nim nie nawijal ale wypadalo, bo mial fajna wnuczke
|
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
|
|
|
|
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 15:44
Rybak Trzebież, Ina Goleniów, nawet Lech Poznań, a jakis czas temu Chelsea i Glasgow Rangers (poleciał tam nawet szal Pogoni) oraz parę innych klubów z Zachodniej Europy
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3