Wybory - starcie 7 - 04/12/2004 19:10
No więc nadszedł czas na 7 kolejkę wyborów. Najpierw wyniki poprzedniej. Z naturalnych wygrała pewnie 26 - 6 jedyneczka. Miss szły łeb w łeb, raz jedna miała prowadzenie raz druga. Jeszcze do niedawna był remis ale ostatecznie przeszła 2 (17-16) dzięki głosowi KlocKa Głowsoanie pozostaje bez zmian. Najpierw naturalne, nowa będzie nr 2.W miss miałem problem ze znalezieniem odpowidniej i wkońcu zdecydowałem się na obecną Miss Polski Zobaczymy jak sobie poradzi A więc:
Natuaralne:
1.
2.
Miss:
1.
2.
Ja głosuje na:
Naturalne: 2 (w końcu trzeba zmienić )
Miss: 2 (w końcu Polki najładniejsze )
Odp: Wybory - starcie 7 - 04/12/2004 19:28
Naturalne wciąż jedyneczka, a miss (modelki) wybieram dwójeczkę choć patrząc na nią wygląda bardzo naturalnie....więc może nazwę pierwszej kategorii zmieńmy na amatorki.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
no to naturalnie ze 1 powinna mi bronka postawic
a teraz :
Naturalnie 2 - trzeba kiedys zmienic jak to powiedziales
Miss 2 - W koncu pierwsza 5 miss World
Odp: Wybory - starcie 7 - 05/12/2004 18:52
Dodam też że nasza polska miss była w tej piątce jedyną europejką czyli można powiedzieć że została najpiękniejszą europejką. Ale mi też się wydaje że ładna
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772467945 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.