| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
RICHFIND!!!!!!!!!!!!!!!! - 10/10/2004 19:03
czy miał ktoś problem z tym gównem
Może ktoś pomógł by rozwiązać ten problem?!
wiem że na forach są porady , ale są one przestarzałe(2003)?
Zaznaczam że mam system WinXP z SP2.
I zacxzął się problem z Hibernacją!Po zadaniu funkcji Hibernacja następuje proces hibernowania i ponowny rozruch systemu!!
Proszę o jakąś poradę!!!!
[email protected]
|
Ostatnio edytowany przez: fan57, 10 października 2004, 19:29 [1 raz(y)]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: RICHFIND!!!!!!!!!!!!!!!! - 10/10/2004 19:26
też miałem to gówno i juz prawie zdecydowalem sie na format c: jednak znalazlem ten artykul
TUTAJ
sciagnalem najpierw ad aware, spybota, spy sweeper, cws shredder. po przeskanowaniu problem natychmiastowo sie pojawial. nastepnie odpalilem hijack this i tu mi sie jakos udalo zadzialac
powodzenia
|
FC Gryfice
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RICHFIND!!!!!!!!!!!!!!!! - 10/10/2004 20:03
tez kiedys problem mialem tego typu. ale inaczej to zalatwilem bo jeszcze ad aware nie mialem. przeskanowalem antywirusem z onetu - wszystkie wiry usunelo tylko jednego pliku dll nie chcialo usunac i to on wlasnie byl odpowiedzialny za wgrywanie tego gowna. i tu mozna 2 rozwiazania zrobic: albo zmienic antywirem nazwe tego pliku, zrestartowac i wtedy normalnie sie usunie, albo sciezke pliku spisac, zaladowac dysk na innym systemie i skasowac to rada dla tych ktorzy ad aware nie maja
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: RICHFIND!!!!!!!!!!!!!!!! - 10/10/2004 21:11
no ja wiedzialem ktora biblioteka za to odpowiadala "Qcyfry" tylko nie wiedzialem jak to gowno usunac, a nie mialem dyskietki startowej zeby przed zaladowaniem systemu to zrobic. Dobrze, ze Ci sie tak szybko udalo to wywalic, mnie to tez bardzo denerwowalo :/
|
FC Gryfice
|
|
|
- 1
-
|