| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Koncert "The Analogs" - 29/09/2004 01:24
W Poniedziałek, 4 października o 20 w Kontrastach zagra jedna z niewielu naprawde solidnie grających kapel w Szczecinie - "The Analogs". Analogsi nie grają często. Za to często w wypowiedziach user'ów czytałem, że słuchają analogsów. W takim razie chciałbym się zapytac czy ktoś wybiera się na koncercik? Bilety 12zł przed koncertem i 15 złotych w dniu koncertu.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koncert - 29/09/2004 13:53
A możliwe że pójd możliwe że wejde za friko
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Koncert - 05/10/2004 11:55
I jak był ktoś z was wczoraj?? Analogs wypadł tak sobie wiadomo że jak zwykle był elegancki mosz jak to na analogsach ale były lepsze ich koncerty coś Harry niewyrabiał z głosem. BLISTERHEAD ZAGRAŁ ZAJEBIŚCIE!! naprawde super zespół nieżałuje rewelacja wczorajszego wieczoru!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Koncert - 05/10/2004 13:28
Nie dotarłem na koncercik bo byłem na komisariacie ;] Byłem zgłosić oszustwo na allegro i rozmawiałem z kobietą, która wiedziała tyle o internecie co moja babcia więc spędziłem tam 3h =]
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
- 1
-
|