| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 21/09/2004 21:20
Przychodze do Pani (Pana) w bardzo nietypowej sprawie..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 21/09/2004 22:32
> co trzeba zrobic zeby odpowiedziec na posta?
ooo własnie mi sie udalo !!! już wiem !!! 
ale fazaaaa
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 21/09/2004 22:34
O dżizus ale pozim merytoryczny tego forum ostatnio podupadł, ale jak wszyscy to wszyscy:pozdrawiam Elvisa, drugiego syna Lenina i tego ziomka z WP co "fsystkih hanpi"
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 21/09/2004 23:01
Widze ze jakos tematow na tym forum jest coraz nizsza, sensowne wypowiedzi mozna policzyc na palcach.
Wiec ja tesh...Pozdrawiam starych uzytkownikow forum i wyjazdowcow, dla ktorych Pogon to nie tylko mecz co jakis czas w Szczecine i internet...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 22/09/2004 00:48
Pozdrawiam wszystkich rodzine i znajomych z ktorymi chodze na Pogon, no i bez kitu "Chańpiacza z WP" o ja p.... co za temat
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 22/09/2004 10:02
> Widze ze jakos tematow na tym forum jest coraz nizsza, sensowne wypowiedzi mozna policzyc na palcach.
> Wiec ja tesh...Pozdrawiam starych uzytkownikow forum i wyjazdowcow, dla ktorych Pogon to nie tylko mecz co jakis czas w Szczecine i internet...
nic dodac nic ujac!!!
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 22/09/2004 13:57
Pozdrawiam wszystkich fanatykow nieustajacego melanzu Niech Melanż bedzie z wami
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 22/09/2004 14:16
> > Widze ze jakos tematow na tym forum jest coraz nizsza, sensowne wypowiedzi mozna policzyc na palcach.
> > Wiec ja tesh...Pozdrawiam starych uzytkownikow forum i wyjazdowcow, dla ktorych Pogon to nie tylko mecz co jakis czas w Szczecine i internet...
>
> nic dodac nic ujac!!!
>
Zgadzam się... ale jak już to powiedzmy, że Pozdrawiam wszystkich...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: Pozdrawiam ! - 22/09/2004 15:15
A ja pozdrawiam kolesi z Pogodna wszystkie piekne kociaki Wszystkich prawdziwych fanow HH..Mame...tate...Mojego S.P. Chomika i wogole wszystkich alkoholikow
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|