| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 21/09/2004 19:06
mam nadzieje ze juz takiego tematu wczesniej niebylo!!!!!! i juz widze ze prawie z dnia na dzien dochodzi jakis nowy forumowicz!!!wiec prosze o wpisy nowych i troche starszych forumowiczow!!!!!i oczywiscie zycze milej zabawy!!!
|
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 21/09/2004 20:45
Na początku chciałem zignorować ten topic... Teraz do mnie dotarły dwie rzeczy: po pierwsze też byłem nowym użytkownikiem forum, po drugie zanim zacząłem coś mieszać włożyłem chociaż minimalny wysiłek intelektualny aby dopasować się i uszanować pewien porządek związany z tym forum tak aby uszanować innych użytkowników także. + uwaga do Nowych Użytkowników - taki extras, no wiecie, bonus: uczyncie to samo i jeśli zakładacie już topic to taki który nie traktuje o tym np. że wszystkie kobiety mają okres tylko tyle że w innym terminie Pozdrawiam Nowych Użytkowników ale to że jesteście Nowi to nie aż taki przejmujący temat by mu poświęcać topic - tak sobie myślę. Jeśli chcecie się poznać to może będziecie mogli liczyć na jakiś zjazd
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 21/09/2004 20:49
>wiec prosze o wpisy
prosisz i...masz 
>Vote Close.
Co Ty gadasz - przykleić 
Normalnie zaraz jakies kółko AA lub różańcowe sie tu zrobi czy coś, "czesc jestem neon, jestem alkoholikiem..." jak chcecie cos napisac/pogadac o sobie to sa chaty, lub choćby ogrókowy, a ten temat mi styka..."Vote Close." - poważnie popieram
|
Braci sie nie traci...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-