Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> ''football factory'' << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
..:MiSiEk:..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7986 dni

''football factory'' - 20/09/2004 19:22
od 24 wrzesnie na ekarany wchodzi film ''football factory'' o kibolach jezeli macie ten film i go oglądaliscie to napiszcie co sądzicie o nim ja go bede miał dopiero w srode:)

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
Pilar
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 19:31
Ogladalem bez napisow
Dosyc Ciekawy
Zawioda sie Ci ktorzy mysla ze jest to film o zadymach
Poszukuje wersji kontabilnej z napisami (bardzo dobrze przetlumaczonymi tzn. chodzi mi o prawidlowe tlumaczenie londynskiego slangu)

..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7986 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 19:36
bede miał z napisamy ale dowiem sie czy z dokładnym tłumaczeniem i jutro dam znać

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 19:51
Oglądałem z napisami... może nie do końca kumate te napisy były ale moim zdaniem jakos uszły. Wkażdym razie film mi się bardzo podobał. Nawet ciekawa fabuła no i moim zdaniem ogólnie fajnie zrobiony filmik. Polecam hehe tylko nie napalajcie się na jakieś zadymy na stadionie bo tam tego nie ma ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
max_dal
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 20:06
Ten film jest wyjebany w kosmos poraz kolejny anglicy potwierdzili że robią najlepsze filmy jeśli chcecie dowodu obejżyjcie : Mean Machine, Porachunki, Przekręt, Trainspotting i kilka innych z ROBERTEM CARLYLEM "Begbie"
Oczywiście z tych grał tylko w trainspotting

No i oczywiście angielski Monty Python takiego czegoś niebędzie już nigdy!!!

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 20:27
super film mi sie podobal!!!!!!a ja go mialem z napisami!!!!tylko ze nimoge ich otworzyc z pliku!!!!! z kazy sciagalem!!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 20:33
Film wchodzi do kin 24.09 ale sprawdzalem repertuar w multikinie i nic jeszcze nie ma.Czy ten film w ogole bedzie wyswietlany w Mk? czy w Heliosie?
Wie ktos cos na ten temat?

Pogon & Legia
loker
Kibic
Na forum od 7989 dni

*

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 21:51
mi film takze sie podobal, calkiem ciekawy , na poczatku myslalem ze bedzie to bardziej taki dokumentalny ale jednak mnie zaskoczyl i to calkiem pozytywnie, ogolnie rzecz biorac polecam ...

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Adriano
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 22:28
Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 22:29
> Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!

A skąd go ściągasz jak możesz to napisz link do ściągnięcia legalnej oczywiście kopii

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
avelyn
Kibic
Na forum od 8514 dni

Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 23:40
szczecisnkie kina sa ciotowate i pewnie nie wyswietla tego film gdyz nei jest kolejnym amerykanskim gniotem o budzecie 100 mln $

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 01:03
film podobno dobry takie mnie sluch dochodzily wiec pora go obejrzeec:D

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7832 dni

*

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 08:22
Czesc jestem tu nowy. Kupuje 2 race i chcialbym je razem ze wszystkimi odpalic. Siedze na 11

Obrazek jpg wstawiony na forum
Adriano
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 12:47
> > Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!
>
> A skąd go ściągasz jak możesz to napisz link do ściągnięcia legalnej oczywiście kopii

DC ++ oczywiście Legal ...będe miał ten film tylko 24 h :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
ekil
Kibic
Na forum od 8185 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 12:58
> Czesc jestem tu nowy. Kupuje 2 race i chcialbym je razem ze wszystkimi odpalic. Siedze na 11

Pika pika :)

A co do filmu to jeszcze go nie ogladalem ale moze sie w tym tygodniu uda (juz go mam ale nei mam czasu :P )
i dam recenzje ;)

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 13:07
Czy ktos wie w jakim kinie bedzie wyswietlany?
I czy w ogole bedzie?

Pogon & Legia
Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 13:25
filmik zajebisty ale nie chodzi tu o jakieś zmysłowe napierdalanki na mieście
po prostu pokazuje że każdy kibic to zwyczajny człowiek, który co jakiś czas szuka dodatkowej dawki emocji (adrenalinki)
szkoda że fabuła nie zachacza o sprawy piłkarskie, choćby jakiś meczyk na Stamford Bridge, no ale cóż - nie o to tu chodzi
na przyszłośc zalecam takie teksty wypisywać w HydeParku bo jakby nie patrzeć to mało wspólnego to ma z Pogonią i robi się tu burdel

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pilar
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 17:43
Poszukuje filmu produkcji angielskiej ktory byl wyswietlany w TVP1 na poczatku lat 90-tych
Nie pamietam tytułu
Fabuła jego przedstawiała zycie kibica angielskiego klubu ktory stal sie hool's-em
Watki ktore pamietam to to iz gosciu zrobil sobie tatuaz na dupie swojego klubu a takze to iz na koncu filmu stal sie fanatycznym skinhead-em i zrobil sobie tatuaz flagi wielkie brytani na czole
Prosba
Czy ktos kojarzy ten film i zna jego tytuł
a moze ktos jest w posiadani kopi w/w filmu

kln
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 19:09
> Czy ktos wie w jakim kinie bedzie wyswietlany?
> I czy w ogole bedzie?

Taaa...

> Film wchodzi do kin 24.09

A na swiecie premiera byla jakos w maju... :/

Frz
Kibic
Na forum od 8932 dni

Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 19:29
> Poszukuje filmu produkcji angielskiej ktory byl wyswietlany w TVP1 na poczatku lat 90-tych
> Nie pamietam tytułu
> Fabuła jego przedstawiała zycie kibica angielskiego klubu ktory stal sie hool's-em
> Watki ktore pamietam to to iz gosciu zrobil sobie tatuaz na dupie swojego klubu a takze to iz na koncu filmu stal sie fanatycznym skinhead-em i zrobil sobie tatuaz flagi wielkie brytani na czole
> Prosba
> Czy ktos kojarzy ten film i zna jego tytuł
> a moze ktos jest w posiadani kopi w/w filmu

Mam ten filmik na vhs.Tytuł to "Granice tożsamości".Film był wyświetlany w 1998. A chodzi nie o hoolsa a o policjanta

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772478075 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005