| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bramka Krzynówka z Realem Madryt w lidze mistrzów!!!!!!!!!!!! - 19/09/2004 14:26
Ja pierdolę ludzie dajcie sobie już spokój z Krzynówkiem, o.k. zagrał dobry mecz bramka bardzo ładna ale szum z tego wyszedł jakby zdobył mistrzostwo świata takim zachowaniem tylko się ośmieszamy myślicie że we Francji czy Hiszpanii tematem tygodnia jest strzelona bramka przez Zidana a strzela ich dużo i czasami naprawdę piękne nie wspominając o Ronaldinho i jeszcze tysiącu innych genialnych zawodnikach ten szum wokół Krzynówka jest dowodem na totalne zakompleksienie polaków.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Bramka Krzynówka z Realem Madryt w lidze mistrzów!!!!!!!!!!!! - 19/09/2004 14:28
> Ja pierdolę ludzie dajcie sobie już spokój z Krzynówkiem, o.k. zagrał dobry mecz bramka bardzo ładna ale szum z tego wyszedł jakby zdobył mistrzostwo świata takim zachowaniem tylko się ośmieszamy myślicie że we Francji czy Hiszpanii tematem tygodnia jest strzelona bramka przez Zidana a strzela ich dużo i czasami naprawdę piękne nie wspominając o Ronaldinho i jeszcze tysiącu innych genialnych zawodnikach ten szum wokół Krzynówka jest dowodem na totalne zakompleksienie polaków.
ale we francji czy hiszpanii maja wielu pilkarzy wysokiej klasy , ktorzy strzelaja ladne bramy dobrym zespolom a my mamy tylko Krzynowka !
|
|
|
|
|
Odp: Bramka Krzynówka z Realem Madryt w lidze mistrzów!!!!!!!!!!!! - 19/09/2004 15:02
> Ja pierdolę ludzie dajcie sobie już spokój z Krzynówkiem, o.k. zagrał dobry mecz bramka bardzo ładna ale szum z tego wyszedł jakby zdobył mistrzostwo świata takim zachowaniem tylko się ośmieszamy myślicie że we Francji czy Hiszpanii tematem tygodnia jest strzelona bramka przez Zidana a strzela ich dużo i czasami naprawdę piękne nie wspominając o Ronaldinho i jeszcze tysiącu innych genialnych zawodnikach ten szum wokół Krzynówka jest dowodem na totalne zakompleksienie polaków.
Sory Scarface ale czy tu się ktoś podnieca tą bramką?? Bo mi się wydaje, że jest tutaj tylko prośba o podanie linku do niej...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|