Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mati.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8180 dni

Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 19:46
No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn ostatnim czasy a pare lat wcześniej kibicowałem Realowi(choć w sumie teraz po części też) ale moja wielka miłość mineła od czasu zakupów wielkich gwiazd. Arsenalowi kibicuje z tego względu, iż choć nie mają w składzie mega gwiazd grają ciągle na wyrównanym, wysokim poziomie.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 19:53
Ja w sumie kibicuje Pogoni i Legii. Jeżeli chodzi o kluby zagraniczne to bardzo lubie Real ale to tylko dlatego, że w Realu gra mój ulubiony piłkarz Raul :D Bardzo mi sie podobała jego gra z Morientesem w ataku... Potem przyszedł Ronaldo i od tego czasu Moro nie gra, Raul jest bez formy, a cały Real coraz mniej mi się podoba... Chociarz nadal jestem za nim w LM :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
katharsis
Kibic
Na forum od 8044 dni

**

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:10
> No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn ostatnim czasy a pare lat wcześniej kibicowałem Realowi(choć w sumie teraz po części też) ale moja wielka miłość mineła od czasu zakupów wielkich gwiazd. Arsenalowi kibicuje z tego względu, iż choć nie mają w składzie mega gwiazd grają ciągle na wyrównanym, wysokim poziomie.

normalnie mi rece opadly...ja kibicuje Pogoni bo przsytojni pilkarze graja:P

ligowiec.net team
KoniO
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:13
ja kibicuje Barcelonie. A dlaczego ?? Moze moje uzasadnienie nie bedzie zbyt sensowne ale nie wyobrazam sobie żebym mógł kibicować innej drużynie(oprócz Pogoni oczywiście).Naprawde nie jestem w stanie powiedzieć co mnie w tej barcelonie tak urzekło. Dla mnie ten kluba ma chyba to coś

jak napisałem wyżej troche to bez sensu:P

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Zieny
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:20
> No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn

ja tez jestem za Arsenalem Londym, nie kupuja gwiazd ale oni staja sie gwiazdami w przyszlosci, a takze jestem za Juventusem Turyn

Łobez zawsze z Pogonią
Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:32
Oczywiście Pogoń Szczecin a poza tym Legia Waw-a, Barcelona, Real. Milan, Juventus i kiedyś Crvena Zvezda Belgrad

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:36
wszystkie kluby z byłego województwa szczecińskiego, oraz Legia, Bayern, Chelsea i Lazio

Na zawsze Pogoń
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:40
Kiedyś to Real M., ale strasznie nie podobało mi się coroczne ściąganie gwiazd wogóle nie pasujących do taktyki ani do niczego. Piłkarze grający w Realu już praktycznie osiągneli w swojej karierze wszystko co mogli, już przed przejściem do królewskich byli gwiazdami. Teraz to oni sobie grają rekreacyjnie, tylko dla kasy. Nie lubie Realu od przyjścia Figo. Ale dobra, to przecież nie temat o Realu Madryt...;)
Od ok.3 lat kibicuje głównie Barcelonie - czemu? Nie wiem...może po części dlatego że przestałem kibicować Realowi, więc jakby na przekór zaczołem lubieć Barce? Potem to już nie mogło mi przez myśl przejsć że kiedyś to "tylko Real i Real";). Z ligi anglieskiej to głównie Arsenal (i to od dosyć dawna) i Liverpool. Wogóle lubie anglielską lige - jak dla mnie najlepsza liga:)
Nie lubie włoskiej piłki. Żadko się zdarza jak oglądam mecze w telewizji przełączać na inny kanał, ale czasem włoskie kluby grają taką żenade, że aż żal patrzeć na to...
Z ligi holenderskiej to Feyenoord, głównie dlatego że grał tam kiedyś Dudek - jak odszedł to jakoś tak zostało.

Polska liga to inna troche inna bajka...a kibicuje tylko Pogoni i Legii.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
kawek
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:47
Wiadomo kto jest na pierwszym miejscu wiec nie bede tego pisał z polskiej ligi oczywiscie jeszcze Legia.Natomiast z lig zagranicznych to przedewszystkim Juventus i Barca a takze Chelsea,Arsenal i Boca Juniors

tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:49
oczywiscie Pogoń, tez kibicuje klubom z bylego zachodniopomorskiego bo im wiecej od nas z regionu druzyn w wyzszej lidze tym lepiej no i wyjazdy blizsze by byly:P a poza tym to Czarni Nakło nad Notecią:D:D:D:D a dlaczego?? bo tam sie urodzilem i zawsze na mecze chodzilem. kiedys oni w 3 lidze byli i pamietam mecz z arka gdynia jak byl:P a teraz to jest klasa okręgowa okregu kujawsko-pomorskiego:P stamtad tez jeszcze Grom Więcbork:D teraz ladny stadionik maja:D:D zajebista murawa, plastikowe krzeselka i wogole ladnie:D boisko i ogolnie cale miasto polozone nad jeziorkiem i jest gucio:) a tak poza tymi druzynami to ja lubie jak takie srednie druzyny daja po dupie ostro wielkim klubom:D

100% PD
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:50
ja Pogońi,legi,juventusovi,realowi madryt,feynord roterdam!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7986 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:50
od zawsze tylko Pogoń i fc barcelona no lubie tez valencje, lazio, ac milan, arsenal

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:09
Pogoni , Legii w Polsce ... Wszystkim polskim zespolom , ktore graja w pucharach europejskich .
Oprocz tego w Europie Liverpool'owi

max_dal
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:09
Tak poza Pogońią to lubię sobie czasem na Arkonie iść na meczyk

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ZDR
Kibic
Na forum od 8436 dni

**

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:38
ave Juve

Boberek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:40
Barcelonie ,PSG oraz Chelsea (zaczelo sie jeszcze przed Abramowiczem),Milan

Nie potrafie powiedziec dlaczego byc moze z podobienstwa barw (Barcelona ,PSG) lub dlatego ze graja lub grali w tych klubach moi ulubieni zawodnicy....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8336 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:48
Wiadomo Pogon i Legia ale tez Bayern Monachium, bo kiedys jak jeszcze Pogon grała w strojach z pionowymi pasami z napisem "PORTOWCY" to Byern mial podobne dlatego ta druzyna mi sie spodobala bardzo. Pozniej moim idolem byl Oli Kahn to juz w ogole... a jak dostałem koszulke Bayernu mjego 2-go ulubionego zawodnika z tego klubu (Mehmet Scholl) to prawie juz byla taka sama fascynacja jak Pogonia :)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 22:03
Z Polski to oczywiście Pogoń i Legia i jeszcze Ruch Radzionków:D:D:D nie zapomnę tego 5:0 z żydzewem, jak cała Polska oniemiała. Z zagranicy przedewszystkim Bayern i Juventus, jeszcze Olympiakos. Lubię jeszcze Chelsea, Sttutgart i od pewnego czasu jeszcze Barcelona.

Babilon Team
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8065 dni

*

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 22:29
> wszystkie kluby z byłego województwa szczecińskiego, oraz Legia, Bayern, Chelsea i Lazio

a Jutrzence to nie kibicujesz :P
Ja Pogoni Legii i Jutrzence :D Nienawidze Piasta Choszczno :P

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 22:35
No ja oprócz ukochanej Pogoni to kibicuje Realowi Madryt (choć wkurza mnie ostatnio ich polityka transferowa).Kibicuje im od jakiegoś czasu.A jak się zaczęło to nie wiem....Kibicuje jeszcze reprezentacji Brazyli i Czech (ale w mniejszym stopniu)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462380 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005