| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 15:41
Cześć! Mma do was forumowicze pytanie: Kupiłem sobie kabelek do nokii i jak go podlaczam to wogole komputer go nie widzi, a jak wchodze w program (Nokia PC Suite) to też nic nie moge zrobićbo wogole nic niewidzi, juz zmienialem konfiguracje i nic ! BARDZO WAS PROSZE O POMOC !!! Z GORY DZIEKUJE !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 16:53
> Cześć! Mma do was forumowicze pytanie: Kupiłem sobie kabelek do nokii i jak go podlaczam to wogole komputer go nie widzi, a jak wchodze w program (Nokia PC Suite) to też nic nie moge zrobićbo wogole nic niewidzi, juz zmienialem konfiguracje i nic ! BARDZO WAS PROSZE O POMOC !!! Z GORY DZIEKUJE !!!
wrzuciłeś stery? spróbuj z podłączonym telefonem do kabelka uruchomic kompa, powinien go zobaczyć.., lub zmień port com( jeśli do niego masz podłączony kabelek Powinno zadziałać przy którejś z tych opcji..
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 17:19
Kabelek kupiłem przez allegro Sterownikow zadnych do niego nie mam i wlasnie jestem zdziwiony dlaczego nie dziala :/ Sprobuje tak jak batman powiedzial ale watpie Dzieki i tak za fatyge ze cos podpowiedzielisce i czekam na nastepne posty !
P.S. Kabel jest podlaczony przez port COM !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 17:44
a skoro mowa o kablach to informuje że mam do sprzedania kabel i aparat do simensa s55 i podobnych,
cena do uzgodnienia, ale niewygórowana bo zależy mi na tym zeby sie go jaknajszybciej sprzedać.
kabel działa dobrze bo sam z niego kożystałęm, aparat natomiast też niczego sobie, dobre zdjecia robi
moje gg 3838060
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 17:59
Ja mialem taki problem z Siemensem sl 45i. nie wiem jak bedzie u Ciebie ale u mnie zadzialalo dopiero jak komora byla podlaczana do pradu - przez ladowarke. wszystko ladnie chodzilo. podlacz kom z kopmem i z ladowarka zycze powodzenia
|
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 15/09/2004 18:12
Kupiłem ostatnio tez do nokii 3510i kabelek poprzez allegro i rowniez komputer mi go nie czytał . To rozkręciłem go i okazało sie ze cos poprostu nie stykało. Spróbuj
Koleśkiedy miał kabelek do noki 6610 to musiał sformatowac kompa zeby mu działał
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 16/09/2004 20:47
Eee tam się będziecie jakimiś kabelkami tutaj męczyli...Przyszłość należy do połączeń bezprzewodowych takich jak Bluetooth, którego mam przyjemnośc używać już od blisko roku. To jest dopiero wygoda i komfort pracy - zasięg do 10 m, szybkość przesyłania dancyh, no słowem żyć nie umierać! Polecam każdemu, kto ma w swoim telefoniq taki rodzaj połączenia! Peace!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Problem z kabelkiem... POMOCY ! - 16/09/2004 23:25
> Ja mialem taki problem z Siemensem sl 45i. nie wiem jak bedzie u Ciebie ale u mnie zadzialalo dopiero jak komora byla podlaczana do pradu - przez ladowarke. wszystko ladnie chodzilo. podlacz kom z kopmem i z ladowarka zycze powodzenia
Do SL45i byla dolaczona stacja dokujaca wlasnie po to, zeby mozna bylo podlaczyc do niej ladowarke i kabel do kompa.
W innych modelach komorek z reguly nie mozna podlaczyc rownoczesnie kabla z komorki do kompa i ladowarki, chyba ze masz stacje dokujaca jak w sl-u ;], wiec wydaje mi sie, ze bartollo nie ma mozliwosci zeby cos takiego zrobic.
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|