| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Piosenka :) - 24/08/2004 00:00
Wiem ze wszyscy sa poddenerwowani ostatnimi wyczynami Antosia dlatego chcialbym troche wyluzowac atmosfere. Mianowicie chodzi mi o tytul piosenki czesto leci przed meczami i czasem padaja slowa mniej wiecej tego brzmienia: "Mamboelo, mambolea za kazda odpowiedz dzieki, Pozdro 7 sektor!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 24/08/2004 01:00
> Wiem ze wszyscy sa poddenerwowani ostatnimi wyczynami Antosia dlatego chcialbym troche wyluzowac atmosfere. Mianowicie chodzi mi o tytul piosenki czesto leci przed meczami i czasem padaja slowa mniej wiecej tego brzmienia: "Mamboelo, mambolea za kazda odpowiedz dzieki, Pozdro 7 sektor!!
Może "Bamboleiro, bamboleira"? W każdym razie to strasznie stary i chujowy kawałek, bodajże Gipsy Kings I nie przypominam sobie, aby to kiedykolwiek leciało u nas na meczu.
edit: Tytuł oryginału piosenki to chyba "Medley". Ale Tobie pewnie chodzi o jakąś przeróbkę, więc raczej będzie to miało inny tytuł.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 24/08/2004 18:44
Jeżeli ktoś zna jeszcze piosenki które lecą na stadionie przed meczem to niech też wypisze
P.S: Oprócz I will Survive....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 24/08/2004 22:48
> Jeżeli ktoś zna jeszcze piosenki które lecą na stadionie przed meczem to niech też wypisze
>
>
> P.S: Oprócz I will Survive....
raz leciala jakas szitowwo wokalna wersja vanegeli- conquest of paradise, czy jakos tak
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 24/08/2004 23:05
> > Jeżeli ktoś zna jeszcze piosenki które lecą na stadionie przed meczem to niech też wypisze
> >
> >
> > P.S: Oprócz I will Survive....
>
> raz leciala jakas szitowwo wokalna wersja vanegeli- conquest of paradise, czy jakos tak
Jak to shitowa?Z Baranowskim na wokalu
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 24/08/2004 23:20
> > > Jeżeli ktoś zna jeszcze piosenki które lecą na stadionie przed meczem to niech też wypisze
> > >
> > >
> > > P.S: Oprócz I will Survive....
> >
> > raz leciala jakas szitowwo wokalna wersja vanegeli- conquest of paradise, czy jakos tak
>
> Jak to shitowa?Z Baranowskim na wokalu 
no albo Zegnal druga ligo... lub inne extra pioseneczki qurde nawet na Kazaa tego nie ma  
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 25/08/2004 00:16
> Jeżeli ktoś zna jeszcze piosenki które lecą na stadionie przed meczem to niech też wypisze
>
>
> P.S: Oprócz I will Survive....
do boju mks
ale zaspolu nie pamitetam ale jakas taka nazwa byla jak lektura w szkole
|
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka :) - 25/08/2004 01:01
no to i ja mam pytanie-tak już w temacie :-)
czasem na meczu leci reklama nowej płyty zespołu (i tu nie jestem pewna) Time...
Taka kobieta śpiew coś tam "nie budźcie marzeń gdy..." coś tam coś tam..
ehh,ciężko bedzie;/
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|