| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 28/07/2004 23:20
Juz za dwa tygodnie rozpocznie sie najwazniejsza impreza sportowa na swiecie!Kto jest foworytem?Kto sprawi niespodzianke, a moze nawet i sensacje?No i najwazniejsze jak wypadna Polscy sportowcy?Ile mamy szans na medal?
[Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-28 23:21]
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 28/07/2004 23:28
HMmmmmm , jak to igrzyska różnie bywa i czasem zależy od dyspozycji dnia. Moim zdaniem nie mamy szans na medal w: Kolarstwie , Kolarstwie górskim (mężczyzni) , Gimnastyka artystyczna ,Judo,Kajakarstwo, taekwondo no i tu można jeszzce wymieniać ..... Uważam ,że mamy szanse na medal w Kolarstwie górskim kobiet (Szafraniec,Sadłowska) ,Szermierka,Łucznictwo, w chodzie na 50 km , rzut młotem, pływanie no i napewnoo coś jeszcze dojdzie a coś odpadnie
|
:
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 28/07/2004 23:31
> HMmmmmm , jak to igrzyska różnie bywa i czasem zależy od dyspozycji dnia. Moim
> zdaniem nie mamy szans na medal w: Kolarstwie , Kolarstwie górskim (mężczyzni)
> , Gimnastyka artystyczna ,Judo,Kajakarstwo, taekwondo no i tu można jeszzce
> wymieniać ..... Uważam ,że mamy szanse na medal w Kolarstwie górskim kobiet
> (Szafraniec,Sadłowska) ,Szermierka,Łucznictwo, w chodzie na 50 km , rzut
> młotem, pływanie no i napewnoo coś jeszcze dojdzie a coś odpadnie 
w sumie mam podobne typy co do polskich medali.Jednak mysle, ze w kajakarstwie powinnismy wywalczyc kilka medali min. dwojka jedraszko-Baraszkiewicz-niegdys zawodnicy szczecinskiego Wiskordu pozdro.
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 29/07/2004 23:29
shox ale niue zapominaj o dwojce kanadyjkarzy - Baraszkiewicz, Jedraszko -wkoncu bronia srebrnego medalu ale ja mysle ze zdobedal zloto wkoncu sa ze Szczecina( przynajmniej Jedraszko ) [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-29 23:29]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 14/08/2004 12:30
No i zaczęly się Igrzyska. Otwarcie nawet spoko.No a dzisiaj juz Mauer nie weszła do finału.....No Otylia nie zawiodła.A traz jakiś polak z gra z jakimś brazylijczykiem w pingla....TVP nawet się przyłożyła bo zawsze coś leci na jakimś programie. [Ostatnio edytowane przez ..::śmiel@q::..: 2004-08-14 12:30]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 14/08/2004 13:46
> TVP nawet się przyłożyła bo zawsze coś leci na jakimś programie.
EuroSport 24h/dobe nadaje
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 14/08/2004 14:47
Przemysław Stańczyk i Łukasz Drzewiński odpadli w eliminacjach na 400 m stylem dowolnym na igrzyskach olimpijskich w Atenach. Mimo to obaj zaprezentowali się bardzo dobrze, bijąc rekordy życiowe. Stańczyk do ostatnich metrów walczył o znakomite trzecie miejsce w swojej serii ze Spyridonem Gianniotisem. Nieco lepszy był Grek, który uzyskał 3.48,77. Polak miał czas 3.49,22, bijąc poprzedni rekord życiowy o 1,44.
19-letniemu zawodnikowi MKP Szczecin do awansu do finału zabrakło bardzo niewiele. Miał dziewiąty rezultat eliminacji, a ósmy wynik, ostatni zapewniający udział w finale, uzyskał Japończyk Takeheshi Matsuda - 3.49,05.
Kurwa chlopak odemnie z dzielnicy. Szkoda ze nieprzeszedl do finalu. Tak niewiele zabraklo. No ale zawsze fajnie ze mozna bylo zobaczyc typa z dzielnicy na olimpiadzie
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 15/08/2004 09:46
Wlasnie skaczylem ogladac mecz naszych sietkarzy z mistrzami olimpijskimi Serbia i Czarnogora i co moge powiedziec?Jestem naprawde pod wielkim wrazeniem gry naszych siatkarzy.Z taka forma moga byc czarnym koniem tego turnieju!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 15/08/2004 09:59
Przed meczem liczyłem na małę potknięcie Serbów gdyż wiadomo, Polacy w ostatnim czasie nie byli w najlepszej formie... I tu mecz leci pewien już czas a ja kurwa przecieram oczy ze zdziwienia No tak ładnie Polskiej reprezentacji grającej dawno nie widziałem. Z tą grą i konsekwencją naprawde mogą dojść daleko a nawet może pokuścić się o medal...
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 15/08/2004 12:49
Co do siatkarzy to spodziewalem sie podobnego wyniku tyle tylko ze w odwrotna strone .Trzeba wspomniec ze Serbowie nic specjalnego nie pokazali, no ale gra sie wkoncu na tyle na ile pozwala przeciwnik.
No a dzisiaj licze na to ze Otylia zdobedzie przynajmniej jedno zloto !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|