| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:30
wiesz to chyba zły pomysł... 17 sektorówek nie da takiego efektu jakby ich było 19 i jedna wielka na wszystkie sektory z napisem "Paprykarze Zawsze Razem". A z racami to sam o takiej liczbie myślałem.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:38
dooooobre.... że też sam na to nie wpadłem....
Gulczas... tfu... Patyk - a jak myslisz ... bo mnie zastanawia że Ty masz niecałe 200 postów a ja już prawie 800 a oboje mamy po 4 gwiazdki... czy to znaczy że Ty jesteś bardziej "kumaty" ?
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:43
A co to znaczy jak ktos jest 'kumaty'
Powiem Ci w tajemnicy,ze to wszystko przez pomylke,a ze admini sa masochistami to juz tak zostawili,bo uwielbiaja codziennie odbierac po kilkadziesiat postow w kwestiach gwiazdek  
ps.a poza tym JESTEM GWIAZDA.....ale Ty to nie wiem skad je masz(na bank obiecales komus jego wizerunek na sektorowce )
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:47
no tak... to ja już nic nie rozumiem 
a na sektorówce ma być kolega Bartollo... ale on tu nie jest adminem więc nie wiem jak to zrobił.
PS. Skąd wiesz o nowej sektorówce?!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:53
no faktycznie... ale można ich wpuszczać na raty po 30 osób na 2 minuty... i by na zmiane wchodzili.... 30 osób wychodzi i wchodzi nowe 30... w ten sposób każdy by kawałem meczu zobaczył!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|