Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8171 dni

Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:16
Start:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana :Patyk & Helmut :))) - 09/07/2004 19:17
cześć Patyk :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:19
Witam Cie panie Szakalu:D

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:20
oooo jesteś :)

Patyk jak myslisz ile przyjedzie Warszawiaków na mecz z Legia?

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:22
Jak na konkurencyjnym forum pisali to jakis 1000....Ale to nieprawda...ma byc 2768 Legionistow lub 2767(nie wiadomo czy Stefan ze Skarzyska Kamiennej nie utknie w korku i dojedzie na mecz).A Ty jakie masz tajne info??

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:24
Nooo ja też tak słyszałem... ale wiem że Stefan na bank nie dojedzie więc będzie 2767

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:28
A jak myslisz jaka bedzie oprawa......moznaby zrobic 17 sektorowek i odpalc 123,5 rac........Na razie tyle wymyslilem:).Jak wpadnie mi cos nowego do glowy to sie dopisze

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:30
wiesz to chyba zły pomysł... 17 sektorówek nie da takiego efektu jakby ich było 19 i jedna wielka na wszystkie sektory z napisem "Paprykarze Zawsze Razem". A z racami to sam o takiej liczbie myślałem.

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:34
kurde....19 tez moze byc za malo.....Wizerunki calego zarzadu z Ptakami i M.P. na czele,a skonczywszy na panu Wlodku -strozu ze Rzgowa...

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:38
dooooobre.... że też sam na to nie wpadłem....

Gulczas... tfu... Patyk :) - a jak myslisz :D... bo mnie zastanawia że Ty masz niecałe 200 postów a ja już prawie 800 a oboje mamy po 4 gwiazdki... czy to znaczy że Ty jesteś bardziej "kumaty" ?

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:43
A co to znaczy jak ktos jest 'kumaty'???
Powiem Ci w tajemnicy,ze to wszystko przez pomylke,a ze admini sa masochistami to juz tak zostawili,bo uwielbiaja codziennie odbierac po kilkadziesiat postow w kwestiach gwiazdek:D:D:D
ps.a poza tym JESTEM GWIAZDA.....ale Ty to nie wiem skad je masz(na bank obiecales komus jego wizerunek na sektorowce:P)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:47
no tak... to ja już nic nie rozumiem :(
a na sektorówce ma być kolega Bartollo... ale on tu nie jest adminem więc nie wiem jak to zrobił.

PS. Skąd wiesz o nowej sektorówce?!!

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:51
Wszyscy to wiedza....'w necie pisali'....mnie tylko martwi co teraz bedzie jak Legia przyjedzie....ta nasza nowa zgoda z Podbeskidziem,no i te 2767 Legionistow ma sie zmiescic w 30osobowym sektorze dla gosci....bedzie tlok

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:53
no faktycznie... ale można ich wpuszczać na raty po 30 osób na 2 minuty... i by na zmiane wchodzili.... 30 osób wychodzi i wchodzi nowe 30... w ten sposób każdy by kawałem meczu zobaczył!

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 19:57
tyle co zrobic z flagami jak bedzie 20tys ludzi, beda im zaslaniac widok!!NIe wieszamy w ogole flag........a piniadze ze zbiorki przechlejemy:D:D:D

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 20:00
gópi... to są pieniądze na flagi i nikt ich nie przepije! o! pij sobie za swoje! a jak będzie więce ludzi niż 3 tysiące to się flag nie powiesi.

Gumbas
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 20:01
siemacie, mozna sie wtracic do gadki ?

niech ta fala wypierdala!
Obrazek jpg wstawiony na forum - JESTEM BOGIEM! Obrazek jpg wstawiony na forum - WYOBRAZ TO SOBIE!
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 20:02
a wtedy tak nie mowiles,jak byla poprzednia zboirka....sam mnie na Majorke zaprosiles

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 20:04
Gumbas z tego co wiem to Ty nalezysz do kumkajacych to mozesz....a ten ONLYMKS to jakis HULIGAN....i przeklina ;(

Gumbas
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Rozmowa kontrolowana : Patyk & Helmut :) - 09/07/2004 20:07
Ja nie rozumiem jak on sie moze tak zachowywac. Wyzywa nas od pojebanych, co my mu zrobilismy?? jak myslisz czy mamy jeszcze szanse aby nas przestal traktowac jak gópkuw?

niech ta fala wypierdala!
Obrazek jpg wstawiony na forum - JESTEM BOGIEM! Obrazek jpg wstawiony na forum - WYOBRAZ TO SOBIE!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772495268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005