| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 13:29
dzisiaj wraz z moim kumplem przypomnieliśmy sobie o pewnej bajce pt.: "Smurfy" (czyt. Smerfy), przypomnialieśmy sobie smerfetke, gargamela, papesmerfa itd a w szczegolności piosenke rozpoczynającą tę bajke i stwierdziliśmy jednogłośnie, że ta bajka była jedną z najlepszych w okresie naszego dzieciństwa,
Jaka bajka w waszych czasach wywarła na was największe wrażenie?
Ps. To co teraz niektórzy nazywają bajkami są nieodpowiednie , brzydkie i mało edukacyjne.
Ps 2. Ma ktoś może Smurfy na dvd/cd/avi obojętnie? plissssss
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 13:51
Gumisie nawet lecą ostatnio
a tak to lubialem: Kaczora Donalda, Goofy ( dobry gośc ), Jataman i pewnie jeszcze duzo bym mogl wymieniac
No wlasnie jeszcze Subasa (czy jak to sie pisze) i dosc nowa bajka: Johny Bravo wymiataja [Ostatnio edytowane przez HEeehee: 2004-06-30 15:17]
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 13:57
Ja tam najbardziej lubilem Cubase
a pozatym lubilem Generala Daimosa, Zorro Jatamana- to z bajek z polonii 1
a z telewizji publicznej to najbardziej lubilem Smerfy, Gumisie,Muminki, Czip i Dail
reszty bajek jakos nie pamietam ale napewno o jakis zapomnialem podczas wymienianai.A no ijeszcze dla mnie wygrala Bajak Dzidzi- o zomku koszykarzu, ktory zajebiscie gral, gdy widzial biale majteczki:duzy_usmiech:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 14:42
Pająk Chwat Wszystkich Brat wymiata Wodnik Szuwarek, także Rumcajs i Cypisek
Krecik, Sąsiedzi, Kolargol i Pingwin Pik-Pok - bajki kultowe no i Uszatek co ma klapnięte uszko (pewnie po jakiejś imprezie hehe)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 15:50
Tsubasa Ozora był na pewno ulubiona bajka kazdego chlopaka ktory chcial zostac pilkarzem tym bardzije takim jak bohaterowie tej bajki którzy kopali piłke tak mocno ze robili dziure w scianie oprocz tego oczywiscie Smurfy,Sasiedzi (najbardzije za mocna bajka) i wiele wiele innych
|
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 16:34
Hiciorem kiedyś był WILK I ZAJĄC ..choć pewnie większośc jej nie zna ! A poza wymienionymi jeszcze Brygada RR
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 20:00
Nie można zapomnieć o psach Reksio i Pluto to chyba jedyne które da się lubić... Leciało tego sporo... Pszczółka Maja, Plastusiowy Pamiętnik, Bolek I Lolek, wyjebany w kosmos Kot Filemon... Hi-Man... po tej bajce wielu stało się Posępnymi Czerepami I coś mi Plastelinki się przypominają, to chyba o dwóch takich plateliniaczach... Kiedyś leciało też Było sobie życie, Był sobie kosmos... i cała reszta tych serii. Wuzzle? Nie wiem, czy dobrze napisałem. Mapeciątka... Kiedyś to było...
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Jakie oglądaliście w młodości BAJKI? - 30/06/2004 20:17
Tsobasa, Tom & Jerry, Smurfy, Gumiśie,Tygrysia maska, Dexter laboratory i Johnny Bravo
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|