| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Battle Of The Year 2004 - 20/06/2004 16:45
Już za tydzień (26 VI) w hali SDS odbędzie się po znów Battle Of The Year, a wystąpią między innymi: Pezet, OSTR i Tedunio Wybiera się ktoś z was? Wiecie czy można jeszcze dostać bilety i jak tak to gdzie?
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 20/06/2004 16:59
Ja z chęcią bym sie wybrał chociażby dla samego Tedeusza jednakże cała impreza nie na mój portfel ... 35 zika bilet + browary :/ . Niewiem dokładnie bilety chyba można kupic tradycyjnie w Anderze.
Po imprze w SDS , "After party" w Soho.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 20/06/2004 17:13
ja sie wybieram. bilety to mozesz kupic w andegrandzie a jak nie chce Ci sie ruszyc dupci to wchodz na www.boty.pl i tam sobie rezerwujesz bilety ktore odbierasz przed impreza < musisz miec jakis dokument tozsamosci> buzka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 21/06/2004 12:05
> oczywiście bede, a tak na przestroge nie kupujcie biletów w croop-townie bo tam
> nie ma!
PS: mam nadzieję że afterparty bedzie lepsze niz rok temu
A gdzie była rok temu ?
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 21/06/2004 13:03
O ile sie nie myle to rok temy bylo w Adrenalinie (dzisiejsza Hypnoza ) A co do Botow to sie jeszcze zastanawiam...chociaz wizyta Ostrego bywa kuszaca Ale chyba pozostane na Soho...bo az tyle pieniedzy nie mam zeby placic tu i tu...i do tego jeszcze picie..ojej...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 21/06/2004 18:03
Eee, dobra, ale to male wprowadzanie ludzi w blad...Wyraznie pisze; Battle of The Year East Europe ...
a tak ktos sie najara ze zobaczy ekipy z calego swiata no ale dobra, malo wazne, poza tym, ktos wyzej napisal ze przybywaja tam 13-16 latki, to prawda i przez to takie imprezy 'zamieraja'.
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 21/06/2004 23:05
Cholera, za droga impreza jak na mój portfel...Teraz są ważniejsze wydatki typu karnecik no i koniec roku się zbliża, więc trzeba to oblać, no a co za tym idzie na BOTY sosu już nie starczy. Ale tym, którzy się wybierają, życzę udanej zabawy!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Battle Of The Year 2004 - 22/06/2004 19:25
> no ale dobra, malo wazne, poza tym, ktos wyzej napisal ze przybywaja tam
> 13-16 latki, to prawda i przez to takie imprezy 'zamieraja'.
Swego czasu chodzilem na imprezy hip hopowe , zaprzestałem tego bo poprostu nie moge juz na o patrzec jak na maxa wytapetowane 13 latki leżą na podłodze i haftają po jednym rozwodnionym piwie w "domu kultury" Słowianin ,pozatym co to za zabwa jak cały czas musze sie z tym lcizyć że zara dostane od jakiegos najebanego manego butelka alboskroją mnie jakieś drechy przed lokalem .Szkoda że w mieście którym mieszka okolo 460 tys mieszkancow niema odpowiedniego miejsca na zrobienie fajnego koncertu....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
- 1
- 2
-
|