Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
VT
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7949 dni

Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 14:42
Fakt iż niedawno zakończyły się rozgrywki a do inauguracji I ligi pozostały jakieś 2 miesiące a wszyscy się teraz emocjonują Euro :D , lecz jednak chciałbym poruszyć taki temat jak stroje w jakich Pogoń występuje. Fakt jest taki iż stroje nie grają lecz jednak prawie każdemu kibicowi zależy by jego drużyna ładnie się prezentowała. Pogoń grała już w strojach wielu firm (Uhlsport, Converse, Tico, Adidas). Tyle ile było firm tyle było kolorów -pamiętamy już stroje w tradycyjnych barwach ale bywały też czerwone,niebieskie,białe, złote(czy to jakiś podobne do złotego). I tu mam pytanie w jakiej firmy strojach kibice by widzieli Pogoń w I lidze -no i mam tu również na myśli kolor.:)

PS. Ostatnio słyszałem , że Legia będzie zmieniać stroje i dostała propozycje od Adidasa, Pumy , Tico , Lotto a najkorzystniejsza wydaje się podobno oferta Pumy.

Ja osobiście bym chętnie widział Pogoń w strojach Nika :D w tradycyjnych barwach:D

:
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:02
Ja osobiście bym chętnie widział Pogoń w strojach Nika
> :D w tradycyjnych barwach:D

A jakie sa stroje NIKa, bo nie kojarze?? (Najwyższa Izba Kontroli)
a co do tematu... znowu bedziemy to walkowac??? stary, poczytaj sobie starsze tematy, bedziesz wiedzial wszystko. doslownie.

kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:02
Jakos sobie nie przypominam dlatego moglbys mi powiedziec kiedy Pogon grała w strojach Conversa??Ja osobiscie widzialbym ich w tradycyjnych strojach firmy Puma

GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:26
A mi to jest maxymalnie obojetne.. Byleby tylko stroje byly dobrze wykonane i zeby pilkarze dobrze sie w nich czuli.. Uwazam ze firma jest bez znaczenia a kolorystyka niech pozostanie taka jak tych koszulek Adidasa bo sa fajne-bordo to bordo a nie zadna czerwien..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:32
Convers??? Hehe Uhlosport już nie wróci, a z nim związane są piękne wspomnienia i mimo wszystko fajne stroje (wielki napis PORTOWCY, szkoda tylko że niebeisko - czerwone były). Za Bekdasa to nie wiem nawet jakiej firmy były ale na pewno nie Conversa, zaś Tico były po prostu brzydkie. Te Adidasa są naprawdę fajne i mogą zostać. A poza tym nie będą teraz zmieniać ich na inne bo dopiero co umowę podpisali. BTW: Puma, czy Nike też mają fajne stroje.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:44
Mi się podobają nowe modele tych strojów Nike w których na ME w tym roku gra m.in. Portugalia i jeszcze kilka ekip. Ale na dzień dzisiejszy zmiana strojów nie jest najważniejsza - zresztą po co zmieniać i tak jeszcze "nowe" stroje...są dobre i chyba się jeszcze nie znudziły??

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:46
> (...) Te Adidasa są naprawdę fajne i mogą
> zostać. A poza tym nie będą teraz zmieniać ich na inne bo dopiero co umowę
> podpisali. (...)

Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.

Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 16:43
Tico :)

1948
Bzyku
Kibic
Na forum od 7932 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 16:57
Mi osobiscie najbardziej podobały sie stroje, jakie mieli za Bekdasa. W naszych barwach , z przekątnym pasem - stylizowane na wzór stroju Vasco da Gama

Faster
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:03
Convers'a stroje byly za Bekdasa w rundzie jesiennej, gdy bylismy mistrzami jesieni. Takie bordowe koszulki z gwiazdami na rękawach. Znaczka Conversa nie było na koszulce ale był na metce. Dopiero na wiosne Bekdas wymienił na stroje jakies tureckiej firmy. Tak czy owak stroje moim zdaniem w tamtych czasach były paskudne.

brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:04
TICO :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:10
> Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos
> porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info
> dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies
> nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak
> nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.

A widziałeś w jakich gra Legia? Królewski ma z kolei czarną reklamę. Taki wzór koszulki... Zresztą dziwnie wyglądałoby czerwone logo na bordowej koszulce.

Obrazek gif wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8760 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:21
Wedlug mnie zmiana stroi jest niepotrzebna ... dla mnie sa one ladne i fajne (sam jestem jej posiadaczem :P). Niech juz lepiej nie zmieniaja bo co runda to inne -bezsensu !!

kibol83
Kibic
Na forum od 7937 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:25
wydaje mi sie ze wogole nie powinnismy zmieniac strojow tak jak wisła krakow czy Monaco zeby byly łatwo rozpoznawalne. te co sa obecnie, chyba sa najlepsze ze wszystkich krtore były do tej pory.

TYLKO Pogoń w Sercu Mym !!!
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:32
> > Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos
> porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info
> dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies
> nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak
> nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.

A widziałeś w jakich gra Legia?
> Królewski ma z kolei czarną reklamę. Taki wzór koszulki... Zresztą dziwnie
> wyglądałoby czerwone logo na bordowej koszulce.

Legia tez nie gra w boskich koszulkach, ale ja tutaj nie mowie o warszawiakach. I nie mowie o zmianie koloru calego logo. mozna zmienic kilka elementow, np. logo zrobic bardziej trojwymiarowe. moze i sie czepiam (wiadomo, nadmiar wolnego czasu), ale jednak nic nie jest doskonale i wszystko mozna ulepszyc. tym bardziej to nasze logo :)

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 19:01
Moim zdaniem te stroje adidasa nie sa zle i na razie nie powinnysmy ich wymieniac.

MaczeKK
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 19:59
Mi sie własnie tez podobaja te nowe stroje NIKE :D te z kułkiem na piersi :P w ktrej znajduje sie numer :D naprawde fajne :D taki brodowy stro - super :D

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
--
Kibic
Na forum od 8760 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 16/06/2004 11:09
> Mi sie własnie tez podobaja te nowe stroje NIKE :D te z kułkiem na piersi :P w
> ktrej znajduje sie numer :D naprawde fajne :D taki brodowy stro - super :D

Rzeczywiscie te strone najki sa extra tylko ze z tego co wiem ten kroj jest tylko dla reprezentacji !

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 16/06/2004 12:00
Uważam że te stare stroje sa fajne ale juz jak by mialy sie zmienic to na NIKE :) W końcu musimy sie pokazac w I lidzie ;) [Ostatnio edytowane przez silver_woman19: 2004-06-16 12:00]

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 16/06/2004 13:25
Na pewno nie bedziemy mieli tych strojow Nike bo gdzie bylaby wtedy reklama Bosmana? A jak wiadomo caly komplet Adidasa kupil wlasnie Bosman..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489681 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005